Overig sport

Sportsupplementen kopen

Ben je opzoek om de juiste sportsupplementen te kopen? Bekijk dan ons ruime assortiment in sportsupplementen. De Gezondheidslijn biedt namelijk een breed assortiment van wel meer dan 60.000 producten. Tussen deze sport supplementen zit ook zeker het supplement waar jij naar opzoek bent. Steeds meer Nederlanders zijn bewuster bezig met een gezonde levenswijze. Zo zie je dat de Nederlandse bevolking tijdens het sporten of na het sporten steeds vaker sportsupplementen gebruiken, maar wat zijn sportsupplementen? En welke sportsupplementen zijn goed voor welk doel? Lees het hieronder!

Wat zijn sportsupplementen?

Sportsupplementen zijn supplementen die speciaal zijn gemaakt om jouw sportprestatie te verbeteren. Na vele onderzoeken naar de effecten van sportsupplementen op ons lichaam blijkt dat de resultaten verschillen per persoon. Studies laten zien dat mensen die bewuster omgaan met hun voedingspatroon in de meeste gevallen meer eiwitten, vitamines en mineralen opnemen dan de sporters die daarnaast ongezond leven. Om beter uit te leggen wat sportsupplementen zijn laat ik de invloed zien van bepaalde sportsupplementen in ons lichaam.

Wat is de functie van sportsupplementen?

Sportsupplementen worden veel gebruikt om de sportieve prestaties te verbeteren. Daarentegen weten de meeste sporters niet of zij nu sportsupplementen gebruiken of voedingssupplementen. Hieronder vind je voorbeelden van de meest gebruikte sportsupplementen met de functie van deze supplementen.

Eiwitshakes kopen, waarom is dit een goed idee?

Eiwitshakes zijn onder de sporters één van de bekendste sportsupplementen. Dit komt door de gunstige werking van eiwitten op ons lichaam. Uit onderzoek blijkt namelijk dat onze spieren meer eiwitbehoefte hebben na een zware inspanning of training. De Gezondheidslijn biedt Eiwitshakes van hoge kwaliteit. Denk hierbij aan 2 varianten namelijk de whey eiwitten en isolaat eiwitten. Het verschil tussen deze producten zit hem in de dosering van de eiwitten. Whey eiwitten zijn in dosering lager dan isolaat eiwitten. De werking van isolaat eiwitten zijn dan ook sterker, omdat zij een hogere eiwitwaarde bevatten. Eiwitshakes worden gebruikt om de spieropbouw te stimuleren. Ook versnellen de eiwitten het herstelproces van de spieren na een training.

Creatine supplementen kopen

Creatine supplementen hebben een gunstige werking tijdens trainingen met een hoge intensiviteit. Denk hierbij bijv. aan een zware krachttraining waar je in korte tijd veel gewicht verplaatst. Ons lichaam produceert ook zelf creatine, alleen niet iedereen heeft hetzelfde creatine gehalte. Hierdoor kunnen de creatine supplementen van De Gezondheidslijn een goede aanvulling zijn naast de dagelijkse voeding.

Welke voedingssupplementen kan ik gebruiken als sportsupplementen?

Voedingssupplementen kunnen een goede werking hebben op de sportresultaten van sporters. Voeding is dan ook één van de belangrijkste schakels om de gezondheid en sportprestaties te verbeteren. Naast de dagelijkse voeding kunnen voedingssupplementen zoals vitaminen en mineralen een goede aanvulling zijn voor sporters.

Vitamine supplementen kopen voor bij het sporten

Tijdens het sporten gebeuren in ons lichaam verschillende processen. Denk hierbij aan een versnelling van de hartslag, bloeddruk en onze hersenen die ervoor moeten zorgen dat de bewegingen van ons lichaam goed verlopen. Ons lichaam is tijdens het sporten druk bezig met deze processen om dit goed te laten verlopen heeft ons lichaam vitamines nodig. Deze vitamines kan je halen uit voeding. Voor sporters zijn deze vitamines erg belangrijk om het gewenste resultaat te behalen. In sommige gevallen krijgt de sporter een te kort binnen van bijvoorbeeld vitamine B. Denk hierbij aan vitamine B2, B3, B5, B6, B11 en B12. Vitamine B kan namelijk ondersteuning bieding bij het proces om fitter te worden en om de energie vrij te laten komen uit voeding. Daarnaast zie je dat veel sporters een gunstig effect hebben bij het innemen van vitamine C. Dit komt omdat vitamine C een goede werking heeft op onze energiestofwisseling. Ook is het verstandig om voldoende vitamine D binnen te krijgen. Vitamine D zorgt namelijk voor een goede werking van ons immuunsysteem en het heeft een goede werking op onze spieren.

Sportsupplementen kopen bij De Gezondheidslijn

Sommige sporters krijgen een te kort binnen aan verschillende vitamines of mineralen binnen. Hierdoor is het in diverse situaties een goed idee om sportsupplementen of voedingssupplementen zoals vitamine B,C of D te gebruiken om dagelijks voldoende voedingstoffen binnen te krijgen. Bij De Gezondheidslijn hebben wij een uitgebreid assortiment van meer dan 60.000 producten. Hierbij zit vast en zeker een supplement bij die je nodig hebt. Wil jij morgen onze sportsupplementen in huis hebben? Bestel dan voor 21:00, want dan zijn jouw supplementen of voedingssupplementen morgen in huis!

 • Elete sportmineralen Vitals 300ml

  Vitals elete sportdruppels

  22,68 Normale prijs: 29,95

  Elete sportmineralen Vitals 300ml

  22,68 Normale prijs: 29,95
 • Creatine Monohydraat poeder Bonusan 350g

  Helpt bij vermoeide en gevoelige spieren; Vergroot het uithoudingsvermogen.

  31,30 Normale prijs: 33,45

  Creatine Monohydraat poeder Bonusan 350g

  31,30 Normale prijs: 33,45
 • Creatine 700 mg puur SNP 240cap

  Creatine 700 mg – Puur

  32,95 Normale prijs: 40,95

  Creatine 700 mg puur SNP 240cap

  32,95 Normale prijs: 40,95
 • Tribex normal strength Amiset 60tab

  Amiset Tribex normal strength

  17,95 Normale prijs: 26,70

  Tribex normal strength Amiset 60tab

  17,95 Normale prijs: 26,70
 • 43,95 Normale prijs: 49,95

  Vitiv Whey isolaat 1000g

  43,95 Normale prijs: 49,95
 • Creatine puur SNP 400g

  Creatine – Puur Creatine is een organische stikstofverbinding.

  29,98 Normale prijs: 40,95

  Creatine puur SNP 400g

  29,98 Normale prijs: 40,95
 • 22,68 Normale prijs: 28,20

  Multi guard sport NZVT Lamberts 60tab

  22,68 Normale prijs: 28,20

Menu