Producten tegen keelpijn

Producten tegen keelpijn kopen

Heb jij last van keelpijn? En wil je jouw keelpijn verwijderen of verminderen? Bekijk dan even ons assortiment van meer dan 25 producten tegen keelpijn. Hieronder vind je daarnaast ook meer informatie over wat de symptomen zijn van keelpijn en welke producten je kunnen helpen. Wil je advies? Neem dan gerust even contact met ons op.

Wat is keelpijn? En wat zijn de symptomen?

Keelpijn is een vervelende pijn die meestal 10 dagen duurt. In deze periode zijn de klieren in je keel meestal rood en opgezwollen. Je hebt dan ook vaak last van keelpijn bij een verkoudheid, een vastzittende hoest of griep. Hieronder een lijstje van de symptomen van keelpijn:,

 • Een rode keel
 • Witte plekken op de keel
 • Dik slijm
 • Pijn bij het doorslikken
 • Gevoelige klieren
 • Opgezette klieren

In de meeste gevallen krijg je last van keelpijn door een verkoudheidsvirus of bacterie. Ben je te lang in de kou gaan staan? Of heb je de hele avond in het rokershok gestaan? Dan heb je grote kans dat je de volgende dag last hebt van keelpijn. Dit kan een vervelende zeurende pijn zijn die je graag zo snel mogelijk wil weghalen of verminderen. De producten tegen keelpijn bij De Gezondheidslijn kunnen ervoor zorgen dat je klachten van je keelpijn afnemen of wegnemen. De meeste producten hebben ook een ontstekingsremmende werking. Daarnaast kan je last krijgen van keelpijn door een soa of een pfeiffervirus, maar dit komt minder vaak voor. Ook kan je last krijgen van keelpijn door schreeuwen en een ongezonde leefstijl. Denk hierbij bijvoorbeeld aan roken of een vieze of droge lucht inademen.

Welke producten helpen tegen keelpijn?

Om de keelpijn te verwijderen of te minderen heeft De Gezondheidslijn een uitgebreid assortiment van producten tegen keelpijn die jou hierbij kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan de producten van Trachitol. De zuigtabletten hebben namelijk een tweevoudige werking: zowel pijnstillend als virus remmend. De witte zuigtabletten hebben een frisse pepermuntsmaak en zijn snel en eenvoudig bij De Gezondheidslijn te bestellen. Bekijk eens ons assortiment van Trachitol hierboven. Lees voor gebruik altijd even de bijsluiter om eventuele problemen te voorkomen.

Strepfen producten kopen bij De Gezondheidslijn

Daarnaast bieden wij bij De Gezondheidslijn producten aan van Strepfen. Deze producten kunnen zorgen voor een snelle aanpak van de keelpijn tot maximaal 3 uur. De meeste Strepfen tabletten bevatten het ontstekingsremmend bestanddeel flurbiprofen en hebben een prettige citroen en honingsmaak. Wil jij Strepfen producten kopen? De Gezondheidslijn biedt een betrouwbare kwaliteit voor de laagste prijs in Nederland.

Strepsils producten kopen

Ook bieden wij bij De Gezondheidslijn producten aan tegen keelpijn van het merk Strepsils. De tabletten met de bekende, originele formule met steranijs, pepermunt en menthol hebben een antiseptische en verzachtende werking op de keel. Bekijk de producten tegen keelpijn hierboven.

Wil jij meer informatie bij het kopen van Strepsils producten bij De Gezondheidslijn? Neem dan gerust contact met ons op!

Heb je last van hevige keelpijn?

Bij hevige keelpijn kan je ook last hebben van een keelontsteking. Het advies is dan ook om wanneer je een pijnlijkere keelpijn ervaart of extra symptomen contact op te nemen met de huisarts om verdere problemen te voorkomen.

In sommige gevallen is het verstandig om op tijd de huisarts te bellen. Hieronder vind je een lijst met voorbeelden van gevallen wanneer het verstandig is om de huisarts te bellen.

 • Wanneer je niet meer kunt drinken
 • Wanneer je niet meer kunt slikken
 • Wanneer je je mond niet meer volledig open kunt doen
 • Wanneer je medicijnen gebruikt
 • Wanneer je langer dan 10 dagen last hebt van keelpijn
 • Wanneer je benauwd wordt

Producten tegen keelpijn kopen bij De Gezondheidslijn

Heb jij last van keelpijn? En wil je deze pijn verminderen of weg laten gaan? De Gezondheidslijn biedt een uitgebreid assortiment aan producten tegen keelpijn. Wil je meer informatie over de producten tegen keelpijn? Neem dan even contact op! Voor 21:00 besteld, morgen in huis!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Menu