Hulp nodig bij het bestellen? Bel 0251-700260
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Hepa-Care Ortholon Zoom

Hepa-Care Ortholon 60vcap

Schrijf als eerste een beoordeling

Hepa-Care Ortholon is een speciale formule ter ondersteuning van de lever en de leverreiniging.

Beschikbaarheid: Uit voorraad

€ 24,80 € 15,98
Product Omschrijving

  Productdetails

  Hepa Care Ortholon

  Hepa-Care Ortholon ondersteunt lever en gal.

  Hepa-Care Ortholon is een speciale formule ter ondersteuning van de lever en de leverreiniging met ontgiftende en leverbeschermende eigenschappen.. De formule is samengesteld uit gestandaardiseerde plantenextracten, kruiden en aminozuren. Het hart van de formule bestaat uit Silymarin, het gestandaardiseerde extract van de Mariadistel. Curcuma longa (geelwortel) is een antioxidant en is bovendien goed voor de galfunctie. Dit laatste geldt ook voor het toegevoegde Taraxacum off. (paardebloemwortel). 

  De formule is samengesteld uit gestandaardiseerde plantenextracten, kruiden en aminozuren. Dit is het meest specifieke kruid voor de lever met beschermende, ontgiftende en stimulerende eigenschappen. Curcuma longa (geelwortel) heeft een antioxidante en ontstekingwerende werking. Tevens heeft het een galdrijvend effect en bevordert het daarnaast de galproductie.

  Deze laatste kenmerken zijn ook belangrijke eigenschappen van taraxacum off. (paardebloemwortel) dat ook een functie heeft bij de koolhydraatstofwisseling in de lever.  Artisjok behoort tot dezelfde plantenfamilie als de Maria Distel (compositae) en wordt gezien als tonicum voor zowel lever als gal.

  Taurine is een aminozuur dat een belangrijke rol speelt bij de galstroom en de galsecretie. Het doet dat voornamelijk door de vloeibaarheid van de gal te optimaliseren. 

  NAC (N-Acetyl-Cysteïne) is betrokken bij o.a. de ontgifting van stoffen en kan in het lichaam, als bouwsteen van glutathion, de concentratie van deze belangrijke stof verhogen.

  Hepa-Care Ortholon bevat per 2 capsules: Kruiden-, plantenbestanddelen:

  Maria Distelextr.* (Sylibum Marianum) 150 mg 
  Geelwortel (curcuma longa) 400 mg 
  Paardebloem (taraxacum off.) 200 mg 
  Artisjok (cyanara scolymus) 100 mg 
  N-Acetyl-Cysteïne 200 mg 
  Taurine 200 mg 

  Standaardisatie: 

  Maria Distel gestandaardiseerd op 80% silymarin 
  Vulstoffen:
  - geen 
  Indicaties:
  - ondersteunt de leverreiniging

  Hepa Care Ortholon dosering en gebruik:

  Aanbevolen onderhoudsdosering 2 x daags 1 capsule, bij voorkeur in te nemen voor de maaltijd. De maximale dosering is 6 capsules, tenzij anders geadviseerd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. 
  Verpakking:
  60 V-capsules

  Attentie:

  Hepa-Care Ortholon niet gebruiken bij blokkade van de galwegen.

  Hepa-Care Ortholon 60vcap

  Hepa-Care Ortholon 60vcap. Hepa-Care Ortholon is een speciale formule ter ondersteuning van de lever en de leverreiniging.

  • Prijs: € 15,98 - Niet voorradig
Product beoordelingen

  Schrijf je eigen recensie

  U recenseert: Hepa-Care Ortholon 60vcap

CMS tab