Hulp nodig bij het bestellen? Bel 0251-700260
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Kaardebol/Dipsacus Sylvestris Radix 500ml Zoom

Kaardebol/Dipsacus Sylvestris Radix 500ml

Schrijf als eerste een beoordeling

De goede werking van Kaardebol is te verklaren omdat het niet alleen de bacterie bestrijdt, maar omdat Kaardebol ook ontgiftend werkt.

Beschikbaarheid: Uit voorraad

€ 38,05 € 27,35
Product Omschrijving

  Productdetails

  Kaardebol Cruydhof 500ml

  De waarde van kaardebol is uitvoerig beschreven door Wolf Dieter Storl in zijn boek de Ziekte van Lyme. De goede werking is te verklaren omdat hetniet alleen de bacterie bestrijdt, maar omdat hij ook ontgiftend werkt, de lever en nier stimuleert en een krachtige werking heeft op het immuunsysteem.

  De Latijnse naam is Dipsacus. Tot dit geslacht behoren 12 soorten. De bekendste is de grote Kaardebol of weverskaardebol. Kaardebol is een plant die we kennen als mooie distel waarvan de zaadbollen vroeger gebruikt werden om de ruwe wol te kammen of te kaarden. Vandaar de naam.

  Kaardebol en de ziekte van Lyme

  De wortels van deze plant zou het nieuwe middel zijn tegen de ziekte van Lyme. Het gebruik van Kaardebol tinctuur voor mensen meet een chronische ziekte van Lyme komt uit het prachtige boek van Matthew Wood: "The Book of Herbal Wisdom". Matthew Wood staat in de Verenigde Staten bekend als de grote kenner van medicinale werking van kruiden. Matthew weeft de traditionele gebruiken samen met de wetenschap. Hij heeft een groot gevoel voor wat de planten zelf tonen en wat ze ons kunnen brengen.

  Kaardebol en het traditioneel gebruik

  In de Chinese geneeskunde heeft de Kaardebol (Dipsacus) de betekenis: “Restore what is broken” en wordt gebruikt bij reumatische aandoeningen en botbreuken. De Kaardebol is uitstekend te gebruiken voor een chronische aandoening van de spieren, met een beperking van beweging en veel pijn. Maar waarom dan specifiek voor Lyme? Hierover schrijft Matthew: “Na een tekenbeet graven de spirocheten zich in de spieren waar ze een rustig leven leiden. Hier produceren ze chronische ontsteking en pijn, met vernietiging van spieren en gewrichten.

  Fabrikant

  Natura Sanat BV De Cruydhof
  Nieuwstraat 8
  7814 PX Weerdinge

  Dit product is een voedingssupplement.
  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
  Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
  Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Aanbevolen dosering van Kaardebol/Dipsacus Sylvestris Radix niet overschrijden.

  Kaardebol/Dipsacus Sylvestris Radix 500ml

  Kaardebol/Dipsacus Sylvestris Radix 500ml. De goede werking van Kaardebol is te verklaren omdat het niet alleen de bacterie bestrijdt, maar omdat Kaardebol ook ontgiftend werkt.

  • Prijs: € 27,35 - Niet voorradig
Product beoordelingen

  Schrijf je eigen recensie

  U recenseert: Kaardebol/Dipsacus Sylvestris Radix 500ml

CMS tab

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):