Hulp nodig bij het bestellen? Bel 0251-700260
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Kruidenthee 6 protector Zoom

Kruidenthee 6 protector Salus 15st

Schrijf als eerste een beoordeling

Salus Kruidenthee 6 protector

Beschikbaarheid: Uit voorraad

€ 4,65
Product Omschrijving

  Productdetails

  Salus Kruidenthee 6 protector

  Kruidenmengsel met meidoorn¹ die kan bijdragen aan een normale bloedsomloop

  Meidoorn kan bijdragen aan een normale bloedsomloop 
  Salus kruidenmengsel nr. 6 bevat kruiden zoals meidoorn ter ondersteuning van de bloedsomloop en houdt een normale bloeddruk in stand. Daarnaast richt dit kruidenmengsel zich op alle organen die bij de bloedsomloop een rol spelen.

  •    Kruidenmengsel met o.a. meidoorn¹, rozemarijn, venkel en framboos. 
  •    Hoogwaardig kruidenmengsel volgens oud recept en aan de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen aangepast.

  Over Salus gezondheidstheeën 
  Salus gezondheidstheeën bevatten kruiden voor 3 verschillende functies. Het grootste deel van het mengsel bestaat uit kruiden die de gezondheid ondersteunen. Daarnaast kan het mengsel kruiden bevatten die de invloed van de hoofdbestanddelen ondersteunen en zinvol aanvullen.

  Tenslotte is natuurlijk ook de smaak en samenstelling van het product belangrijk. Om die reden worden er soms nog aromatische kruiden of kleurige bloemen toegevoegd, die de smaak of het uiterlijk van de thee verbeteren.

  Het streven van Salus is, om kruidenmengsels te ontwikkelen met een optimaal gehalte aan werkstoffen én een goede smaak.


  Over Salus   
  Salus staat al sinds 1916 voor de hoogste kwaliteit natuurlijke vloeibare voedingssupplementen, tabletten, plantensappen en theeën. 

  De strenge selectie begint al bij de teelt van de grondstoffen. Alle planten en kruiden die Salus gebruikt, zijn waar mogelijk biologisch, dus geteeld zonder kunstmest stoffen en chemische bestrijdingsmiddelen. De schoonste gebieden ter wereld zijn geselecteerd voor de Salus kruidentuinen. Eenmaal bij de fabriek in Duitsland aangekomen, vindt een grondige controle plaats van de inhoudsstoffen.

  Ook tijdens het gehele productieproces vinden voortdurend controles plaats op zuiverheid en het gehalte aan actieve stoffen. Speciale productietechnieken zorgen voor het behoud van de werkstoffen in de kruiden en voorkomen dat het milieu onnodig belast wordt. Salus elixers, tabletten, plantensappen en theeën mogen dus gerust ‘de natuur in optima forma’ genoemd worden.

  Ingrediënten:
  Framboosblad (Rubus idaeus), meidoornblad en -bloem (Crataegus monogyna), meidoornbes (Crataegus monogyna), rozemarijnblad (Rosmarinus officinalis), venkelvrucht (Foeniculum vulgare), pioenrozenbloem (Paeonia officinalis)

  Voedingswaarde per 100 ml:

  Caloriën 3 kJ / 1 kcal
  Eiwitten 0 gram
  Koolhydraten < 0,5 gram
  Suikers < 0,5 gram
  Vetten < 0,5 gram
    verzadigde vetten 0 gram
  Voedingsvezels 0 gram
  Artisjokblad 0,25 gram
  Zout < 0,01 gram
    Per builtje
  Meidoorn 0,98 gram
   

  Gebruik
  Een theezakje in een kopje met vers gekookt water overgieten, 5-10 minuten laten intrekken, vervolgens het builtje verwijderen. 

  ‘s Morgens en ‘s avonds een kopje thee bij de maaltijd drinken. Tenzij anders geadviseerd: 2 tot 3 kopjes per dag drinken. De thee kan naar smaak gezoet worden.

  Distributeur
  Oce Bio Nederland
  Postbus 5085 
  5004 EB  Tilburg

   

   

   

  Kruidenthee 6 protector Salus 15st

  Kruidenthee 6 protector Salus 15st. Salus Kruidenthee 6 protector

  • Prijs: € 4,65 - Niet voorradig
Product beoordelingen

  Schrijf je eigen recensie

  U recenseert: Kruidenthee 6 protector Salus 15st

CMS tab