Hulp nodig bij het bestellen? Bel 0251-700260
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Kruidnagel Vitals 500mg 180cap Zoom

Kruidnagel Vitals 500mg 180cap

Wees de eerste om dit product te waarderen

Kruidnagel Vitals: De kruidnagel is de bloem van de kruidnagelboom en wordt verwijderd van de boom voordat deze tot vruchtzetting overgaat.

Beschikbaarheid: Uit voorraad

€ 19,95 € 15,95
Product Omschrijving

  Productdetails

  Kruidnagel Vitals

  De kruidnagel is de bloem van de kruidnagelboom en wordt verwijderd van de boom voordat deze tot vruchtzetting overgaat (waarbij de bloem verandert in een vrucht). De ongeopende bloem wordt in de zon te drogen gelegd op grasmatten of betonvloeren. Wanneer ze donkerbruin zijn met lichter bruine kopjes, worden de bloemen kruidnagels genoemd. Dan komt ook de doordringende zoete en pikante geur en smaak tot uiting.

  Kruidnagels worden gebruikt voor het kruiden van verschillende producten (bijvoorbeeld speculaas) en het conserveren van voedingsmiddelen. Ook wordt kruidnagel meegekookt bij het stoven van bijvoorbeeld rundvlees.

  Kruidnagel in Europa

  Het product kwam in Europa veel in opkomst nadat de Portugezen zich in Azië hadden gevestigd. Later handelde de VOC in kruidnagels en streefde naar een wereldwijd handelsmonopolie op dit product. Kruidnagel bevat etherische oliën waaronder eugenol.

  Eugenol wordt gebruikt voor de productie van vanilline die een naar vanille ruikende geur geeft. Kruidnagel is onderdeel van het Pre-Cleanse pakket, maar kan ook afzonderlijk gebruikt worden. Vanwege de eigenschappen van kruidnagelpoeder is het niet mogelijk dit supplement in vegetarische capsules te leveren.

  Kruidnagel Vitals gebruik:

  Als voedingssupplement voor volwassenen, 1 tot 2 capsules per dag bij voorkeur voor een maaltijd met ruim water innemen of zoals geadviseerd bij het Pre-Cleanse Pakket.

  Samenstelling per capsule:

  500 mg kruidnagelpoeder (Caryophylli pulver, Syzygium aromaticum)  

  Vitals levert specialistische en hoogwaardige voedingssupplementen en we delen kennis over de werkzaamheid van voedingssupplementen om op natuurlijke wijze gezond te worden of te blijven. Onze focus ligt hierbij op de ondersteuning van professionals die beroepsmatig anderen adviseren over natuurlijke gezondheidsproducten. Uitgebreide informatie, goede service, snelle levering en het tijdig en compleet beantwoorden van (technische) vragen behoren tot onze topprioriteit. 

  Fabrikant

  Vitals Voedingssuplementen BV
  Pieter Lieftinckweg 29
  1505 HX Zaandam

  Dit product is een voedingssupplement.
  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
  Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
  Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Aanbevolen dosering van Kruidnagel Vitals 500mg niet overschrijden.

   

  Kruidnagel Vitals 500mg 180cap

  Kruidnagel Vitals 500mg 180cap. Kruidnagel Vitals: De kruidnagel is de bloem van de kruidnagelboom en wordt verwijderd van de boom voordat deze tot vruchtzetting overgaat.

  • Prijs: € 15,95 - Niet voorradig
Product beoordelingen

  Schrijf je eigen recensie

  U recenseert: Kruidnagel Vitals 500mg 180cap

CMS tab