Hulp nodig bij het bestellen? Bel 0251-700260
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Kruin chakra 7 puur Zoom

Kruin chakra 7 puur Volatile 5ml

Wees de eerste om dit product te waarderen

Dit chakra wordt het kruin-chakra genoemd.

Beschikbaarheid: Uit voorraad

€ 16,80
Product Omschrijving

  Productdetails

  Chakra 7

  Dit chakra wordt het kruin-chakra genoemd.
  Het kruin-chakra representeert onze bewuste en onbewuste gedachten, structuren, ons geloofssysteem en het kennen van de zuivere intuïtie. Het kruin-chakra staat in verbinding met de kosmische energie. Het mengsel voor dit chakra werkt zuiverend, verhelderend en beschermend en bestaat o.a. uit: lavendel, sandelhout, wierook en roos.

  Samenstelling
  Essentiële olie

  Gebruik
  Essentiële oliën kunnen vermengd worden met een neutrale massage olie, badolie, douchegel, bodymilk of met dode zeezout van Volatile. Let op: essentiële oliën zijn zeer geconcentreerd. Enkele druppels zijn vaak meer dan voldoende! Verder kunnen de geurige essentiële oliën verdampt worden in een aromalampje of met behulp van een aromasteentje. En ze kunnen geïnhaleerd worden of verwerkt worden in aromatische stoombaden, baden, voetenbaden of kompressen. 

  Bewaren
  Bewaar essentiële oliën buiten bereik van kinderen en huisdieren. Ze zijn ontvlambaar en mogen dus niet bewaard of gebruikt worden in de buurt van open vuur. Pas op met gepolijste oppervlakken: de olie kan deze aantasten. Eventueel gemorste druppels onmiddellijk verwijderen. Als gevolg van hun vluchtige aard verdampen essentiële oliën snel. Zij worden aangetast wanneer zij worden blootgesteld aan warmte, licht en zuurstof en dienen dus goed afgesloten, koel en donker te worden bewaard. Essentiële oliën kunnen, als het flesje goed is dichtgedraaid, enkele jaren bewaard worden. Daarna neemt de kwaliteit langzaam af. De citrusoliën vormen een uitzondering op deze regel: zij dienen na opening binnen 1 jaar gebruikt te worden. Andere essentiële oliën daarentegen, zoals o.a. sandelhout, patchouli en vetiver kunnen na het openen jaren bewaard worden zonder in kwaliteit te verminderen.

  Veiligheidsvoorschriften
  Met uitzondering van tea tree en lavendel mogen essentiële oliën niet puur op de huid worden aangebracht. Mocht een essentiële olie per ongeluk in de ogen zijn terechtgekomen of levert een essentiële olie irritatie op, breng dan direct een vette plantenolie op de plek aan. Bij abusievelijk inwendig gebruik ook direct enkele slokken vette plantenolie drinken. Essentiële oliën lossen namelijk het beste op in bijvoorbeeld olijfolie of zonnebloemolie. Bovendien werken deze oliën direct verzachtend. Daarna direct een arts waarschuwen!

  Waarschuwing:
  Alleen onder deskundige begeleiding kunnen essentiële oliën voor inwendig gebruik worden toegepast. De aromatherapeute van Volatile raadt inwendig gebruik af. Ga hiermee nooit zelf experimenteren! Houd oliën altijd buiten bereik van kinderen. Een aantal essentiële oliën mogen niet worden gebruikt bij baby’s of tijdens de zwangerschap.

  Kruin chakra 7 puur Volatile 5ml

  Kruin chakra 7 puur Volatile 5ml. Dit chakra wordt het kruin-chakra genoemd.

  • Prijs: € 16,80 - Niet voorradig
Product beoordelingen

  Schrijf je eigen recensie

  U recenseert: Kruin chakra 7 puur Volatile 5ml

CMS tab