Hulp nodig bij het bestellen? Bel 0251-700260
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

L-Arginine 500mg Proviform 90cap Zoom

L-Arginine 500mg Proviform 90cap

Schrijf als eerste een beoordeling

L-Arginine Proviform is een semi-essentieel aminozuur afkomstig uit eiwit. Het aminozuur is bij fitnessers bekend als pre-cursor van stikstofoxide.

Beschikbaarheid: Uit voorraad

€ 20,50
Product Omschrijving

  Productdetails

  L-Arginine Proviform:

  L-Arginine is een semi-essentieel aminozuur afkomstig uit eiwit. Het aminozuur is bij fitnessers bekend als pre-cursor van stikstofoxide en wordt veel gebruikt in zogenoemde NO-producten. Het product wordt door actieve fitnessers gebruikt voor een sneller herstel van het spierweefsel en voor het krijgen van een 'pomp' tijdens de training. Omdat L-Arginine voor een hogere afgifte kan zorgen van het lichaamseigen groeihormoon, het afvoeren van afvalstoffen en het verbeteren van de weerstand is dit product zeer geschikt voor de actieve fitnessers.

  Omdat dit aminozuur een pre-cursor is van stikstofoxide wordt het ook vaak gebruikt in afslankproducten voor actieve fitnessers. Dit omdat een verhoging van stikstofoxide in het lichaam zorgt voor een beter metabolisme (voedselverbranding) en betere spierdefinitie.
  Het is aan te raden om dit product te combineren met een eiwitrijk dieet voor het beste resultaat. Dit product zorgt wel voor een effectievere training maar het zijn de eiwitten die zorgen voor de spieropbouw.

  Dosering L-Arginine Proviform:
  1 capsule per dag bij een maaltijd

  L-Arginine 500mg Proviform 90cap

  L-Arginine 500mg Proviform 90cap. L-Arginine Proviform is een semi-essentieel aminozuur afkomstig uit eiwit. Het aminozuur is bij fitnessers bekend als pre-cursor van stikstofoxide.

  • Prijs: € 20,50 - Niet voorradig
Product beoordelingen

  Schrijf je eigen recensie

  U recenseert: L-Arginine 500mg Proviform 90cap

CMS tab

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

 • L-Arginine 500mg NOW 100cap

  L-Arginine 500mg NOW 100cap

  € 25,50 € 20,40