-6%

L-Glutamine Bonusan 60caps

13,05 Normale prijs: 13,95 (-6%)

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Bonusan L-Glutamine is een krachtig supplement dat uitkomst biedt, bijvoorbeeld bij het sporten en vóór, tijdens en na examens.

Vergelijk
Artikelnummer: 697512 Categories: , , , ,

Veilig online betalen met

iDeal PayPal Sofort Bancontact

13,05 Normale prijs: 13,95 (-6%)

  Gratis retourneren

Beschrijving

L-Glutamine 500 Bonusan

L-Glutamine is een niet-essentieel aminozuur. Toch kan de behoefte, als gevolg van levensstijlfactoren en inspanning, variëren. L-Glutamine is een populair supplement bij sporters, maar heeft een bredere toepassing.

  • Uitsluitend de natuurlijke, linksdraaiende vorm van het aminozuur
  • Voor hogere doseringen is L-Glutamine poeder beter geschikt

.Bevat per vegetarische capsule
L-Glutamine 500 mg

Hulpstoffen

cellulose (HPMC), microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat.

Gegarandeerd vrij van

GMO, maïs, soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde saccharose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

L-Glutamine 500 Bonusan beschrijving:

Bonusan L-Glutamine is een krachtig supplement dat uitkomst biedt, bijvoorbeeld bij het sporten. Dit product kan ook zeer goed gebruikt worden vóór, tijdens en na examens, of in andere situaties waarin uw cliënt om grote mentale prestaties wordt gevraagd.

Speciaal voor de serieuze sporter produceert Bonusan ook Topsport L-Glutamine poeder. Producten uit de Bonusan Topsportlijn hebben dezelfde goede eigenschappen als onze andere producten, maar worden daarnaast onafhankelijk getest op de aanwezigheid van dopinggerelateerde stoffen. Uitsluitend de natuurlijke vorm van het aminozuur

L-Glutamine 500 Bonusan gebruik:

Dagelijks 1 tot 6 capsules tenminste een half uur voor de maaltijd of direct na een intensieve inspanning met water of een andere drank innemen. Bij slikproblemen mag de capsule geopend worden.

Waarschuwing

Invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Synergisme

Naast dit product wordt een goede basisvoeding aanbevolen, evenals een basissuppletie van Multi Vital Forte, Vitamine C-1000 ascorbatencomplex en Omega-3 drinkolie (of Omega-3 capsules).

Bonusan wil bijdragen aan een gevoel van grip over de eigen gezondheid. Als gedreven familiebedrijf levert Bonusan daarom sinds 1966 professionele voedingssupplementen en plantenextracten. Op dit moment vindt u het Bedrijf in zeven landen. Research, innovatie en de productie doet Bonusan in Nederland, in de eigen fabriek.

De meeste mensen weten niet dat je met voeding, beweging en suppletie veel kunt bereiken. En dat is een gemiste kans niet alleen voor het individu maar ook voor de maatschappij. Bonusan maakt haar vakkennis hierover daarom breed toegankelijk. Zij zoekt actief naar nieuwe betere inzichten en onderbouwt alles wat zij zegt, doet en maakt met wetenschappelijk onderzoek.

Bonusan ziet een toekomst met daarin een betere levenskwaliteit voor iedereen: Living Quality. Via de stichting Natura Foundation organiseert Bonusan cursussen en opleidingen in voeding, beweging, orthomoleculaire therapie en klinische psycho-neuro-immunologie. Kortom alles waar Bonusan zich voor inzet heeft maar één doel: de grip op uw gezondheid bevorderen.

Meer info

Thuiswinkel Waarborg

Menu