Hulp nodig bij het bestellen? Bel 0251-700260
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Levertraan Forte Bonusan Zoom

Levertraan Forte Bonusan 300caps

Wees de eerste om dit product te waarderen

Levertraan Forte Bonusan levert een optimale dosering vitamine A en D om uw immuunsysteem te ondersteunen. 

Beschikbaarheid: Uit voorraad

€ 39,50 € 31,60
Product Omschrijving

  Productdetails

  Dit product is helaas niet meer levertbaar. Klik hier voor vervangend product.

  Levertraan Forte Bonusan

  Levertraan Forte Bonusan biedt een optimale dosering vitamine A en D3 ter ondersteuning van het immuunsysteem en het gezichtsvermogen. De werking wordt verder ondersteund door de omega-3-vetzuren EPA en DHA, die goed zijn voor het hart.

  Levertraan Forte Bonusan wordt gewonnen uit de levers van kabeljauw en heilbot. De levers zijn een goede bron van de vitaminen A en D3 en bevatten daarnaast jodium en omega-3-vetzuren (DHA en EPA).

  Vitaminen A en D3 zorgen mede voor een goede weerstand, wat het traditionele gebruik van levertraan verklaard. Daarnaast is vitamine A goed voor het gezichtsvermogen en draagt het bij aan het herstellend vermogen van de huid. Vitamine D3 zorgt voor een goede opname van kalk in de botten en draagt bij aan het behoud van sterke en soepele spieren.

  De visolie in dit product is afkomstig uit wilde kabeljauw en heilbot, gevangen in de zuivere wateren rond IJsland en Scandinavië. De vervanging van verzadigde vetten door onverzadigde vetten in de voeding draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed.

  Elke softgel bevat 1000 mcg vitamine A. Ondanks de hogere dosering is dit product gewoon veilig te gebruiken door kinderen van één tot en met zes jaar, zwangeren en vrouwen die borstvoeding geven.

  Levertraan forte Bonusan:

  Bevat per softgelatine capsule
  Kabeljauwleverolie 145 mg
  Heilbotleverolie 125 mg
  - waarvan Vitamine A circa 1200 mcg (4000 IE)
  - waarvan Vitamine D3 circa 10 mcg (400 IE)
  Hulpstoffen

  gelatine, glycerol, water.

  Gegarandeerd vrij van

  maïs, soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde sacharose, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

  Levertraan Forte Bonusan toelichting op de samenstelling :

  De olie bevat naar schatting 25% omega-3 vetzuren. De capsules bevatten 270 mg olie, waardoor het om circa 60 tot 70 mg EPA + DHA gaat. De levertraan wordt echter niet standaard geanalyseerd op omega-3 vetzuren en het percentage kan fluctueren. Om deze reden worden de percentages EPA en DHA niet op het etiket vermeld.

  De vissen worden gevangen rond IJsland en Scandinavië.
  De gebruikte gelatine is conform de anti-BSE-richtlijnen van de Europese Unie.

  Levertraan forte Bonusan beschrijving:

  Levertraan forte wordt gewonnen uit de levers van kabeljauw en heilbot. Het is een goede bron van de vetoplosbare vitaminen A en D (1200 mcg vitamine A (150% van de ADH) en 10 mcg vitamine D (200% van de ADH) per capsule) en bevat daarnaast jodium en omega-3 vetzuren (DHA en EPA). Ondanks de hogere dosis vitamine A en D is dit product veilig te gebruiken door kinderen van één tot en met zes jaar, zwangeren en zogenden.

  Vitamine A:

  Is van belang voor groei- en differentiatieprocessen, waaronder de embryonale ontwikkeling;
  Stimuleert het immuunsysteem;
  Ondersteunt een goede conditie van de huid;
  Is van belang voor het gezichtsvermogen.


  Vitamine D:

  Is van belang voor groei- en differentiatieprocessen;
  Ondersteunt de opbouw van botten en tanden;
  Stimuleert het afweersysteem;
  Ondersteunt de spierfunctie;
  Is goed voor de gemoedstoestand;
  Is van belang voor de glucosehuishouding;
  Ondersteunt de vruchtbaarheid;
  Is goed voor hart en bloedvaten.
  Levertraan Forte Bonusan gebruik

  Dagelijks 1 capsule tijdens of vlak na de maaltijd innemen.

  Over Bonusan
  Bonusan wil bijdragen aan een gevoel van grip over de eigen gezondheid. Als gedreven familiebedrijf levert Bonusan daarom sinds 1966 professionele voedingssupplementen en plantenextracten. Op dit moment vindt u het Bedrijf in zeven landen. Research, innovatie en de productie doet Bonusan in Nederland, in de eigen fabriek.

  De meeste mensen weten niet dat je met voeding, beweging en suppletie veel kunt bereiken. En dat is een gemiste kans niet alleen voor het individu maar ook voor de maatschappij. Bonusan maakt haar vakkennis hierover daarom breed toegankelijk. Zij zoekt actief naar nieuwe betere inzichten en onderbouwt alles wat zij zegt, doet en maakt met wetenschappelijk onderzoek.

  Bonusan ziet een toekomst met daarin een betere levenskwaliteit voor iedereen: Living Quality. Via de stichting Natura Foundation organiseert Bonusan cursussen en opleidingen in voeding, beweging, orthomoleculaire therapie en klinische psycho-neuro-immunologie. Kortom alles waar Bonusan zich voor inzet heeft maar één doel: de grip op uw gezondheid bevorderen.

  Levertraan Forte Bonusan 300caps

  Levertraan Forte Bonusan 300caps. Levertraan Forte Bonusan levert een optimale dosering vitamine A en D om uw immuunsysteem te ondersteunen. 

  • Prijs: € 31,60 - Niet voorradig
Product beoordelingen

  Schrijf je eigen recensie

  U recenseert: Levertraan Forte Bonusan 300caps

CMS tab