Hulp nodig bij het bestellen? Bel 0251-700260
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Luteine 2.5 mg plus Bonusan 180tab Zoom

Luteine 2.5 mg plus Bonusan 180tab

Schrijf als eerste een beoordeling

Dagelijks 6 tabletten tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Bij voorkeur de inname over deverschillende maaltijden spreiden.

Beschikbaarheid: Uit voorraad

€ 18,40 € 16,83
Product Omschrijving

  Productdetails

  Luteine 2.5 mg plus Bonusan

  Luteïne en zeaxanthine kunnen niet door het menselijk lichaam worden aangemaakt. Het lichaam is dus afhankelijk van aanvoer van buitenaf. Extra aandacht is aan te bevelen wanneer men wat ouder wordt.

  Luteïne 2,5 mg plus Bonusan bevat zuiver natuurlijke luteïne en zeaxanthine uit de bloemblaadjes van Afrikaantjes (Tagetes erecta). De eenvoudig slikbare tabletjes zijn prettig in het gebruik en kunnen langdurig genomen worden.

  Bevat per 6 tabletten
  Natuurlijke luteïne (uit Tagetes erecta flores) 15 mg
  Natuurlijke zeaxanthine (uit Tagetes erecta flores) 3,0 mg

  Hulpstoffen

  microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat.
  Gegarandeerd vrij van
  GMO, soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde saccharose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.
  Lutheine Bonusan beschrijving 
  De onderdelen van het oog genaamd luteïne en zeaxanthine kan het menselijk lichaam niet zelf aanmaken. Speciaal daarvoor heeft Bonusan het product Luteïne 2,5 mg plus in het assortiment. De kleine, gemakkelijk slikbare tabletten zijn prettig in het gebruik en kunnen langdurig genomen worden. Dankzij de uitgebreide kwaliteitscontroles bij Bonusan weet u zeker dat uw cliënt alleen de zuiverste, best werkzame vorm van luteïne en zeaxanthine binnenkrijgt.
  • Luteïne en zeaxanthine, onderdeel van de gele vlek in het oog
  • Kleine, gemakkelijk slikbare tabletjes
  • Daardoor flexibiliteit in dosering
  Lutheïne 2,5 plus Bonusan gebruik:
  Tenzij anders voorgeschreven dagelijks 6 tabletten tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Bij voorkeur de inname over de verschillende maaltijden spreiden.
  Waarschuwing
  Invloeden op geneesmiddelen en gezondheidsproducten zijn mogelijk. Raadpleeg hiervoor een deskundige.
  Synergisme
  Visionyl kan naast dit product worden gebruikt. De dosering van "Luteïne 2,5 mg plus" kan dan worden verlaagd, aangezien Visionyl ook luteïne en zeaxanthine bevat. Naast dit product wordt een goede basisvoeding aanbevolen, evenals een basissuppletie van Multi Vital Forte, Vitamine C-1000 ascorbatencomplex en Omega-3 drinkolie (of Omega-3 capsules).
  Verwante producten
  Visionyl

  Over Bonusan
  Bonusan wil bijdragen aan een gevoel van grip over de eigen gezondheid. Als gedreven familiebedrijf levert Bonusan daarom sinds 1966 professionele voedingssupplementen en plantenextracten. Op dit moment vindt u het Bedrijf in zeven landen. Research, innovatie en de productie doet Bonusan in Nederland, in de eigen fabriek.

  De meeste mensen weten niet dat je met voeding, beweging en suppletie veel kunt bereiken. En dat is een gemiste kans niet alleen voor het individu maar ook voor de maatschappij. Bonusan maakt haar vakkennis hierover daarom breed toegankelijk. Zij zoekt actief naar nieuwe betere inzichten en onderbouwt alles wat zij zegt, doet en maakt met wetenschappelijk onderzoek.

  Bonusan ziet een toekomst met daarin een betere levenskwaliteit voor iedereen: Living Quality. Via de stichting Natura Foundation organiseert Bonusan cursussen en opleidingen in voeding, beweging, orthomoleculaire therapie en klinische psycho-neuro-immunologie. Kortom alles waar Bonusan zich voor inzet heeft maar één doel: de grip op uw gezondheid bevorderen.

   

  Luteine 2.5 mg plus Bonusan 180tab

  Luteine 2.5 mg plus Bonusan 180tab. Dagelijks 6 tabletten tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Bij voorkeur de inname over deverschillende maaltijden spreiden.

  • Prijs: € 16,83 - Niet voorradig
Product beoordelingen

  Schrijf je eigen recensie

  U recenseert: Luteine 2.5 mg plus Bonusan 180tab

CMS tab

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

 • AOV 910 Luteïne Forte 6mg 60cap

  AOV 910 Luteïne Forte 6mg 60cap

  € 14,20 € 9,56
 • AOV 911 Luteine Forte 20mg 60cap

  AOV 911 Luteine Forte 20mg 60cap

  € 23,30 € 16,40
 • Luteine extract 400mg Hanoju 90cap

  Luteine extract 400mg Hanoju 90cap

  € 25,65
 • Ogenfit plus luteine 460mg Hanoju 60cap

  Ogenfit plus luteine 460mg Hanoju 60cap

  € 19,50