-6%

Bonusan Magnesan Forte Plus 240g

40,62 Normale prijs: 43,40 (-6%)

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Speciaal voor een groter gebruiksgemak hebben we Magnesan Forte plus poeder in ons assortiment.

40,62 Normale prijs: 43,40 (-6%)

  Gratis retourneren

Beschrijving

Magnesan forte plus Bonusan 

Speciaal voor een groter gebruiksgemak hebben we Bonusan Magnesan Forte plus poeder in ons assortiment. Magnesium in poedervorm is handig, bijvoorbeeld als u hoger wilt doseren of als u moeite heeft met het slikken van tabletten.

Slechts 25% van de Nederlanders eet volgens de Richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad. Daarbij is magnesium is één van de belangrijkste mineralen. We vinden daarom dat magnesium tot de basissuppletie behoort.

De B6 in Magnesan Forte plus poeder is in de actieve vorm: pyridoxaal-5-fosfaat (P5P). Deze vorm wordt nog beter opgenomen dan gewone B6. Bovendien vermoedt men dat P5P niet stapelt, waardoor Magnesan Forte plus poeder goed te combineren is met andere supplementen. Ook de belangrijke synergisten glycine en taurine zijn toegevoegd.

Het poeder is gemakkelijk op te lossen in water of vruchtensap en heeft een prettige citroensmaak. Aan het begin van de dag kan bijvoorbeeld een shaker of karaf gevuld worden, welke gedurende de dag opgedronken wordt. Eén afgestreken maatlepel levert 114 milligram elementair magnesium. U kunt naar behoefte doseren.

Speciaal voor de serieuze sporter produceert Bonusan ook Topsport Magnesan Forte plus tabletten. Producten uit de Topsportlijn hebben dezelfde eigenschappen als onze andere producten, maar worden bovendien onafhankelijk getest op de aanwezigheid van doping-gerelateerde stoffen.
Specificaties
Gegarandeerd vrij van: conserveermiddelen, dierlijke substanties, gelatine, GGO, gist, gluten, lactose, soja, synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen, toegevoegde sacharose

Inhoud en samenstelling:

Actieve ingrediënten
Samenstelling per afgestreken maatlepel á 2 gram:

Magnesium (als magnesiumbisglycinaat)0 mg
Actief vitamine B6 (als pyridoxaal-5-fosfaat)2,2 mg RI 157%
Ingrediënten (aflopend)
Magnesiumbisglycinaat, voedingszuur (citroenzuur), citroenaroma, taurine, L-glycine, vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat).

Bonusan Magnesan forte plus gebruik:

Tenzij anders aanbevolen 1-4 maal daags 1 afgestreken maatlepel oplossen in een glas water of vruchtensap en opdrinken.
BewaaradviesDroog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren.
Disclaimer
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Fabrikant:

Bonusan BV
Edisonstraat 64
3281 NC Numansdorp

Dit product is een voedingssupplement.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Aanbevolen dosering van Magnesan forte plus Bonusan niet overschrijden.

 

Meer info

Thuiswinkel Waarborg
  • 22,83 Normale prijs: 24,40
  • 25,64 Normale prijs: 27,40
  • 64,77 Normale prijs: 69,20

Menu