Magnesium bisglycinaat Terranova 100ca

48,95

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Magnesium bisglycinaat

Artikelnummer: 840484 Category:

Veilig online betalen met

iDeal PayPal Sofort Bancontact

48,95

  Gratis retourneren

Beschrijving

Magnesium bisglycinaat

Terranova Magnesium 100mg bisglycinaat Complex
* Biedt 100mg magnesium als bisglycinaatchelaat (TRAACS™)
* Synergetisch verbeterd met pyridoxaal 5-fosfaat, wat de magnesiumfunctie faciliteert.
* Beschikt over een MAGNIFOOD COMPLEX bestaande uit hele onvervalste plantaardige ingrediënten om de biologische beschikbaarheid 
en acties van magnesium op een synergetische manier te ondersteunen.

Magnesium is op dit moment waarschijnlijk het populairste mineraal, vooral nu consumenten steeds meer bewust worden van de door onderzoek bewezen voordelen. 

Ironisch genoeg hebben veel mensen een onvoldoende inname van dit belangrijke mineraal. Magnesium wordt ook steeds populairder bij atleten..

Terranova Magnesium 100mg Complex is een zeer biologisch beschikbare blend met een superieur absorptievermogen, versterkt met pyridoxal 5-fosfaat (dat de magnesiumfunctie faciliteert), gestabiliseerde rijstzemelen, groen haverzaad, brandnetelblad en pompoenzaad.

Magnesium bisglycinaatchelaat* [TRAACS™] levert 100mg elementair magnesium (gebufferd met magnesiumoxide), wat zorgt voor een gemakkelijke absorptie. Gebufferde magnesium verhoogt de pH (alkaliteit) van de formule, waardoor het zachter is voor het maag-darmkanaal.

TRAACS The Real Amino Acid Chelate System

TRAACS™ staat voor The Real Amino Acid Chelate System en is het handelsmerk van Albion™ Human Nutrition voor een reeks van zijn exclusieve gepatenteerde producten.

De naam TRAACS™ is ontstaan uit vele jaren van uitgebreid onderzoek en weerspiegelt de unieke technologie die ervoor zorgt dat de mineralen stabiel zijn en gemakkelijk en goed verteerd, geabsorbeerd en verdragen worden.

Het aminozuur glycine (een natuurlijke essentiële voedingsstof) is gebonden aan het mineraal om een zeer biologisch beschikbare vorm te bereiken, zelfs in omgevingen met een laag zuurgehalte (vaak gevonden in een gecompromitteerd maag-darmstelsel). Verder zijn de oplosbaarheid en stabiliteit in de van nature hoogzure omgeving van de maag bewezen. Glycine vormt een zeer stabiele binding met het mineraal in het maagdarmkanaal en wordt gemakkelijk door het lichaam herkend en opgenomen.

TRAACS™ biedt:
•Grotere biologische activiteit
•Verhoogde biologische beschikbaarheid
•Grotere stabiliteit
•Grotere tolerantie (geen gastro-intestinale stoornis)
• Verbindingen die geen interactie hebben met andere voedingsmiddelen die de opname van mineralen verhinderen (vezels, fytaten).
•Hypoallergene, glutenvrije en veganistische ingrediënten

Kernwaarden Terranova

Waar zijn de capsules van gemaakt?
De capsules van Terranova zijn volledig plantaardig. Ze zijn namelijk van hydroxypropyl methylcellulose, afkomstig van houtpulp en door ons lichaam minstens zo snel oplosbaar als gelatine.

Kan ik als vegetariër of veganist Terranova voedingssuppletie gebruiken?
Ja. Terranova’s gehele lijn aan voedingssupplementen is volledig veganistisch, dus ook vegetarisch. Ook eventueel nieuw komende producten zullen volledig veganistisch zijn.

Bevatten de producten van Terranova additieven?
Nee. Terranova’s producten zijn volledig vrij van smaakstoffen, kleurstoffen, vulstoffen, bindmiddelen of andere additieven. Dit onderstreept de diepe betrokkenheid van Terranova’s ontwikkelaar Stephen Terrass bij de kwaliteit van de producten én bij u als eindgebruiker.

Wat betekent (het logo) MagniFood op de Terranova producten?
MagniFood is Terranova’s overkoepelende naam voor verschillende ingrediënten samen, zoals de gewassen, fruit en kruiden. Elk product heeft echter een andere samenstelling qua gewassen, groenten, fruit en kruiden. Deze samenstelling is met zorg geselecteerd en maakt dat Terranova’s producten een meer effectieve uitwerking hebben, zoals het verbeteren van absorptie, biologische beschikbaarheid, functie en effect van de voedingsstoffen in het product. 

Wat betekent (het logo) Phytofresh op de Terranova producten?
PhytoFresh op Terranova’s producten betekent dat de gewassen, groenten, fruit en kruiden vers zijn gevriesdroogd.

Terranova’s ingrediënten komen voornamelijk van de gecertificeerde boerderij; Eclectic Instituut. Hier worden de ingrediënten op piekniveaus geoogst met de hand, om vervolgens te worden gevriesdroogd. Piekniveau wil zeggen, dat planten eerst volledig volgroeid zijn, alvorens men ze van het land haalt. Dit gebeurt met de hand, zodat de planten intact blijven en niet worden beschadigd door machines. Vervolgens worden de planten binnen het uur gevriesdroogd. Dit betekent dat alle vloeistoffen, het water, eruit wordt gesublimeerd. Zo houdt men alleen de complexe structuur van de plant over, dus met vitaminen en mineralen. Door dit proces toe te passen blijft de prachtige, voedzame structuur van de plant langer behouden én hoeft het enkel licht gemalen te worden tot poeder.

Samenstelling per vegetarische capsule                

MAGNIFOOD COMPLEX                                           275mg  –

Bestaande uit:              
Gestabiliseerde rijstzemelen                             100mg
Avena sativa [groen haverzaad]                         75mg  
Brandnetel blad (vers gevriesdroogd)                 50mg  
Pompoenpitten                                                    50mg  

Samenstelling per vegetarische capsule

Vegetarische capsule
(hydroxypropyl methylcellulose)                                118mg   –
Magnesium (bisglycinaat)                                          100mg  27 % RI*
P-5-P (pyridoxal-5-fosfaat)                                         0,5mg  36 % RI*

* Referentie Inname.

Ingredienten
vegetarische capsule, magnesium bisglycinaat, gestabiliseerde rijstzemelen, groen HAVERZAAD (gluten), brandnetelblad, pompoenpitten, P-5-P

Gebruik
Als voedingssupplement voor volwassenen: 2 – 4 capsules per dag tijdens de maaltijd innemen. De aanbevolen dosis niet overschrijden, tenzij voorgeschreven door een deskundige.

Op een koele, droge plaats bewaren.

Distributeur
Holland Pharma
Bosberg 41
7271 LE  Borculo

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Specificatie

Extra informatie

Ean code

5060203791254

Meer info

Thuiswinkel Waarborg

Menu