-10%

Magnesium calcium 2:1 complex Terranova 100ca

24,16 Normale prijs: 26,85 (-10%)

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Terranova Magnesium calcium 2:1 complex

Artikelnummer: 956018 Categories: , ,

Veilig online betalen met

iDeal PayPal Sofort Bancontact In3

24,16 Normale prijs: 26,85 (-10%)

Beschrijving

Magnesium calcium 2:1 complex Terranova 

– Magnesium Calcium 2:1 Complex biedt een combinatie van deze twee essentiële mineralen in een verhouding die voedingsexperts erkennen als optimaal voor vele gezondheidsgebieden.
– Vier vegetarische capsules bieden 500mg magnesium (als oxide en citraat) en 250mg calcium (carbonaat en citraat).
– Combinatie van magnesiumcitraat met magnesiumoxide zorgt voor efficiënte absorptie, terwijl op deze manier zowel de dagelijkse dosis als de kosten minimaal worden gehouden.
– Biedt een MAGNIFOOD complex bestaande uit een uitgebreid assortiment van synergetische botanische verbindingen ter ondersteuning van de biologische beschikbaarheid en het gebruik van calcium en magnesium.

Terranova Magnesium Calcium 2:1 is een waardevolle aanvulling op de magnesium productlijn van Terranova. Het biedt een combinatie van magnesium en calcium in een verhouding die veel voedingsdeskundigen herkennen als optimaal voor het ondersteunen van tal van aspecten van de gezondheid. In gevallen van zwakke spijsvertering (laag maagzuur), zijn calciumcarbonaat en magnesiumoxide moeilijk op te nemen.
De toevoeging van gevriesdroogde gember rhizome/wortel aan het MAGNIFOOD COMPLEX heet als reden om de afgifte van HCl en pepsine te stimuleren. Dit verbetert de efficiënte ionisatie van de carbonaat- en oxidevormen van calcium en magnesium, waardoor de biologische beschikbaarheid van deze voedingsstoffen toeneemt.

Ook opgenomen in het MAGNIFOOD COMPLEX zijn gestabiliseerde rijstzemelen, groen gerstegras, brandnetelblad, alfala en paardenstaat. Dit zijn allemaal natuurlijke bronnen van magnesium. Maar zijn ook bronnen van andere voedingsstoffen die nodig zijn voor het botmetabolisme (zoals zoals boor, silicium, zink, vitamine D, vitamine K en vitamine C) en hebben een zeer synergetische werking bij de opname en functie van magnesium en calcium. Bovendien verbeteren fructo-oligosachariden (FOS) de intestinale absorptie van calcium en magnesium.

Kernwaarden Terranova

Waar zijn de capsules van gemaakt?
De capsules van Terranova zijn volledig plantaardig. Ze zijn namelijk van hydroxypropyl methylcellulose, afkomstig van houtpulp en door ons lichaam minstens zo snel oplosbaar als gelatine.

Kan ik als vegetariër of veganist Terranova voedingssuppletie gebruiken?
Ja. Terranova’s gehele lijn aan voedingssupplementen is volledig veganistisch, dus ook vegetarisch. Ook eventueel nieuw komende producten zullen volledig veganistisch zijn.

Bevatten de producten van Terranova additieven?
Nee. Terranova’s producten zijn volledig vrij van smaakstoffen, kleurstoffen, vulstoffen, bindmiddelen of andere additieven. Dit onderstreept de diepe betrokkenheid van Terranova’s ontwikkelaar Stephen Terrass bij de kwaliteit van de producten én bij u als eindgebruiker.

Wat betekent (het logo) MagniFood op de Terranova producten?
MagniFood is Terranova’s overkoepelende naam voor verschillende ingrediënten samen, zoals de gewassen, fruit en kruiden. Elk product heeft echter een andere samenstelling qua gewassen, groenten, fruit en kruiden. Deze samenstelling is met zorg geselecteerd en maakt dat Terranova’s producten een meer effectieve uitwerking hebben, zoals het verbeteren van absorptie, biologische beschikbaarheid, functie en effect van de voedingsstoffen in het product.

Wat betekent (het logo) Phytofresh op de Terranova producten?
PhytoFresh op Terranova’s producten betekent dat de gewassen, groenten, fruit en kruiden vers zijn gevriesdroogd.

Terranova’s ingrediënten komen voornamelijk van de gecertificeerde boerderij; Eclectic Instituut. Hier worden de ingrediënten op piekniveaus geoogst met de hand, om vervolgens te worden gevriesdroogd. Piekniveau wil zeggen, dat planten eerst volledig volgroeid zijn, alvorens men ze van het land haalt. Dit gebeurt met de hand, zodat de planten intact blijven en niet worden beschadigd door machines. Vervolgens worden de planten binnen het uur gevriesdroogd. Dit betekent dat alle vloeistoffen, het water, eruit wordt gesublimeerd. Zo houdt men alleen de complexe structuur van de plant over, dus met vitaminen en mineralen. Door dit proces toe te passen blijft de prachtige, voedzame structuur van de plant langer behouden én hoeft het enkel licht gemalen te worden tot poeder.

Samenstelling per dosering 4 vegetarische capsules:

% EC ADH*
Magnesium (als oxide, citraat) 500 mg 133%
Vegetarische capsule 472 mg
Magnifood complex 450 mg
Bestaande uit:
Gestabiliseerde rijstzemelen 150 mg
Groen gerste gras 75 mg
Brandnetelblad (vers gevriesdroogd) 50 mg
Gemberwortel/wortelstok (vers gevriesdroogd) 50mg
Groen haverzaad (avena sativa) 50 mg
Alfalfa bloem & blad (vers gevriesdroogd) 50 mg
Heermoes (vers gevriesdroogd) 50 mg
Calcium (als carbonaat, citraat) 250 mg 31%
FOS (fructo-oligosacchariden) 50 mg

*%ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Ingredienten Magnesium calcium 2:1 complex Terranova 

Magnesium, vegetarische capsule, magnifood complex, gestabiliseerde rijstzemelen, groen GERSTEGRAS (gluten), brandnetelblad, gember wortel/wortelstok, groen HAVERZAAD (gluten), ALFALFA (lupine) bloem (, heermoes, calcium, FOS.

Gebruik
2 tot 4 capsules per dag met voedsel innemen.
Magnesium kan een laxerend effect hebben.

Distributeur
Holland Pharma
Bosberg 41
7271 LE  Borculo

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Specificatie

Extra informatie

Ean code

5060203791131

Meer info

Thuiswinkel Waarborg

Menu