-20%

Vitakruid Magnesium tauraat met P-5-P 90vc

20,62 Normale prijs: 25,90 (-20%)

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Magnesium tauraat met P-5-P Vitakruid

Artikelnummer: 723004 Categories: , , , , ,

Veilig online betalen met

iDeal PayPal Sofort Bancontact In3

20,62 Normale prijs: 25,90 (-20%)

Beschrijving

Vitakruid Magnesium tauraat B6 met p-5-p

Magnesium tauraat met P-5-P Vitakruid is een combinatie van het aminozuur l-taurine en magnesium. Deze combinatie leent zich uitermate goed voor een verbetering van de gemoedstoestand, de hersenfunctie en het zenuwstelsel*. De binding aan l-taurine maakt het namelijk makkelijker voor het magnesium om de bloed-hersenbarrière te passeren. Vervolgens is ook de opname in het hersenweefsel van magnesiumtauraat beter dan van andere magnesiumvormen.

Organisch gebonden

Magnesiumtauraat is een biologische beschikbare en organisch gebonden vorm van magnesium. Anorganisch magnesiumvormen zoals magnesiumchloride, magnesiumhydroxide en magnesiumsulfaat zijn minder biologisch beschikbaar en worden daardoor minder goed opgenomen. Zo heeft magnesiumsulfaat bijvoorbeeld maar een biologische beschikbaarheid van 4%. Dit betekent dat een dosering van 200 mg magnesiumsulfaat maar voor een luttele 8 mg effectief is. De beste vormen die we kennen zijn magnesiumchelaten zoals, magnesiumtauraat, magnesiummalaat en magnesiumbisglycinaat. Uw dagelijkse voeding bevat over het algemeen anorganisch gebonden magnesium. Dit zijn namelijk de vormen die in de bodem voorkomen en worden opgenomen door de planten die u dagelijks eet. Voorbeelden hiervan zijn magnesiumoxide en magnesiumcarbonaat. Uw lichaam neemt dus maar een klein deel op van de magnesium die u uit reguliere voeding binnenkrijgt. Magnesium Tauraat van Vitakruid is dus een toegevoegde waarde binnen uw voedingpatroon!

Samenstelling per dagdosering van 1 vega capsule

Ingrediënt Hoeveelheid RI*
Magnesium (tauraat) 60 mg 16%
L-taurine (magnesiumtauraat) 750 mg **
Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat) 1,5 mg 107%

* Referentie-inname

** Geen RI vastgesteld

Ingredienten Magnesium tauraat met P-5-P Vitakruid

L-taurine (Magnesiumtauraat), Magnesium (tauraat), Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat), hypromellose (capsule), magnesium stearaat (antiklontermiddel)

Gebruik Magnesium tauraat met P-5-P Vitakruid

1-4 capsules per dag met een glaasje water innemen. Tenzij anders geadviseerd.
Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar

Fabrikant

Vitakruid BV
Jadelaan 61, 2132 XX Hoofddorp

Dit product is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Aanbevolen dosering van Magnesium tauraat B6 Vitakruid niet overschrijden.

Meer info

Thuiswinkel Waarborg
  • 13,30 Normale prijs: 17,00
  • 22,36 Normale prijs: 28,00
  • 27,95 Normale prijs: 33,00
  • 55,35 Normale prijs: 77,90
  • 39,95
  • 18,25 Normale prijs: 24,95

Menu