Hulp nodig bij het bestellen? Bel 0251-700260
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Mass & slim toermaline broek maat S Zoom

Mass & slim toermaline broek maat S Lanaform 1st

Schrijf als eerste een beoordeling

​De afslankende short Mass & Slim van Lanaform is zeer efficiënt om te vermageren, de heupen vorm te geven en de dijen te verslanken

Beschikbaarheid: Uit voorraad

€ 37,00
Product Omschrijving

  Productdetails


  De afslankende short Mass & Slim van Lanaform  is zeer efficiënt om te vermageren, de heupen vorm te geven en de dijen te verslanken. Hij is perfect geschikt om  cellulitis en sinaasappelhuid te bestrijden.

  De revolutionaire Mass & Slim is voorzien van honderden Tourmaline®-kogels die bijdragen aan het verlies van centimeters in contact met de huid.

  De afslankende short Mass & Slim heeft een dubbele werking:

  • Onmiddellijk: de short geeft het lichaam opnieuw vorm dankzij de omhullende werking die zeer doelgericht is: de billen, de dijen, de heupen en de buik zien er in een oogwenk slanker uit en worden comfortabel ondersteund.
    
  • Op lange termijn: de short helpt om ontsierende zones te corrigeren en duurzaam te verslanken dankzij de Tourmaline®-kogels. De kogels verhogen lokaal de temperatuur van de huid lichtjes, zodat het lichaam de vetcellen beter kan irrigeren en dus cellulitis kan bestrijden. De Tourmaline®-kogels oefenen ook een micromassage op de huid uit dankzij hun gebogen vorm. Zij verbeteren zo de bloed- en lymfecirculatie en verlagen dus de kans op een sinaasappelhuid.

   

  Mass & slim toermaline broek maat S Lanaform 1st

  Mass & slim toermaline broek maat S Lanaform 1st. ​De afslankende short Mass & Slim van Lanaform is zeer efficiënt om te vermageren, de heupen vorm te geven en de dijen te verslanken

  • Prijs: € 37,00 - Niet voorradig
Product beoordelingen

  Schrijf je eigen recensie

  U recenseert: Mass & slim toermaline broek maat S Lanaform 1st

CMS tab