-6%

Neusspray Bonusan 20ml

9,31 Normale prijs: 9,95 (-6%)

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Bonusan neusspray is speciaal ontwikkeld om vrijer te ademen door de neus. Vooral in de periode als de pollen in de lucht zijn.

Artikelnummer: 102264 Categories: , , , ,

Veilig online betalen met

iDeal PayPal Sofort Bancontact

9,31 Normale prijs: 9,95 (-6%)

  Gratis retourneren

Beschrijving

Neusspray Bonusan

Druppels, per 100 ml
Camphora 14,3 ml
Mentholum 14,3 ml
Eucalyptus globulus 14,3 ml
Myroxylon pereirae 14,3 ml
Arnica montana 14,3 ml
Hydrastis canadensis 14,3 ml
Luffa operculata 14,3 ml

Neusspray Bonusan

aqua, natriumchloride, benzalkoniumchloride.

Neusspray Bonusan beschrijving

Eucalyptus globulus (eucalyptus) en Myroxylon pereira (perubalsem) zijn planten met een hoog gehalte aan etherische oliën met ontspannende en immuunstimulerende eigenschappen.

Camphora (kamfer)en Mentholum (menthol) zijn etherische oliën met sterk ontspannende eigenschappen en helpen om vrijer te ademen door de neus.

Arnica montana (valkruid of wolverlei) bevat als belangrijkste inhoudsstoffen etherische oliën (onder andere thymol), flavonoïden, coumarinederivaten en sesquiterpenen. Sesquiterpenen zijn antiflogistisch (ontstekingsremmend) en antibacteriëel en zijn het meest verantwoordelijk voor de eigenschappen van valkruid. Het ondersteunt deze samenstelling met zijn gunstige invloed op de bloedsomloop.

Luffa operculata (sponskomkommer) is zeer geschikt als er pollen in de lucht zijn.

Hydrastis canadensis (Canadese geelwortel) heeft als stimulator van het immuunsysteem een verzachtende invloed op de luchtwegen. Het bevat onder andere de alkaloïden berberine, hydrastine en canadine. Daarnaast bevat het ook mineralen, zoals selenium, silicium, zink en vitamine A, C, E en B. Deze inhoudsstoffen zorgen samen voor het versterken van het immuunsysteem. Daarnaast kan Hydrastis canadensis als tonicum voor de slijmvliezen van de luchtwegen aangemerkt worden.

Deze samenstelling is speciaal ontwikkeld om vrijer te ademen door de neus. Vooral in de periode als de pollen in de lucht zijn. Het geeft verlichting in de luchtwegen op die momenten dat dit gewenst is.

Neusspray Bonusan gebruik

Enkele keren per dag verstuiven in elk neusgat.

Ingredienten
Kamfer (Camphora officinalis), menthol (Mentholum), blauwe gomboom (Eucalyptus globulus), perubalsem (Balsamum peruvianum), valkruid (Arnica montana), geelwortel (Hydrastis canadensis), sponskomkommer (Luffa operculata), fysiologische zoutoplossing, benzalkoniumchloride.

Fabrikant:
Bonusan BV
Edisonstraat 64
3281 NC Numansdorp

Niet gebruiken tijdens zwangerschap en lactatieperiode.

Neusspray Bonusan droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Meer info

Thuiswinkel Waarborg

Menu