Hulp nodig bij het bestellen? Bel 0251-700260
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Omega 3 Bonusan 200softgels Zoom

Wees de eerste om dit product te waarderen

De visolie wordt gemaakt van sardines, ansjovis en makreel gevangen voor de kust van Peru, Chili en Marokko.

Beschikbaarheid: Uit voorraad

€ 40,30 € 29,95
Product Omschrijving

  Productdetails

  Omega 3  Bonusan 200softgels

  Bonusan Omega-3 capsules bevatten meervoudig onverzadigde omega-3-vetzuren uit visolie. Het omega-3-vetzuur DHA is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen. 

  In de twintigste eeuw eten we meer omega-6- dan omega-3-vetzuren. Dit komt vooral door toename van linolzuurrijke plantaardige vetten en afname van de visconsumptie. De verhouding tussen omega-6- en omega-3-vetzuren in onze voeding is daardoor ongeveer 20-25:1. De meest wenselijke verhouding is 5:1. 

  De mens heeft miljoenen jaren lang omega-6- en omega-3-vetzuren gegeten in een verhouding van waarschijnlijk 1:1. Veel mensen kunnen dus als aanvulling op de voeding goed een supplement met omega-3-vetzuren gebruiken. De vervanging van verzadigde vetten door onverzadigde vetten in de voeding draagt bij aan de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed.

  De Omega-3 capsules bevatten de visvetzuren EPA en DHA in hun natuurlijke verhouding (3:2). EPA en DHA hebben onder andere een gunstige invloed op het hart. Bovendien is er gekozen voor de natuurlijke triglyceridenvorm van omega-3-vetzuren. In deze vorm worden de vetzuren beter opgenomen en blijven ze langer in het lichaam actief. 

  Voor dit product worden geen bedreigde vissoorten gebruikt. Dankzij een geavanceerd zuiveringsproces is de visolie in onze Omega-3 capsules buitengewoon puur. Om oxidatie van de vetzuren tegen te gaan is vitamine E in de vorm van natuurlijke gemengde tocoferolen toegevoegd. Dagelijks gebruik is belangrijk voor een duurzaam resultaat.

  Speciaal voor de serieuze sporter produceert Bonusan ook Topsport Omega-3 capsules. Producten uit de Topsportlijn hebben dezelfde eigenschappen als onze andere producten, maar worden bovendien onafhankelijk getest op de aanwezigheid van doping-gerelateerde stoffen

  Bonusan Omega 3:

  Bevat per 2 softgelatine capsules
  Visolie (min. 18% EPA, min. 12% DHA) 2000 mg
  - waarvan EPA 360 mg
  - waarvan DHA 240 mg

  Hulpstoffen Bonusan Omega 3

  glycerol, gelatine, natuurlijke gemengde tocoferolen.

  Gegarandeerd vrij van
  maïs, gist, gluten, lactose, toegevoegde sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

  Toelichting op de samenstelling Bonusan Omega 3

  Essentiële vetzuren kunnen snel oxideren na blootstelling aan zuurstof. Om de vetzuren in dit product hiertegen te beschermen is aan de samenstelling (GMO-vrije) gemengde tocoferolen toegevoegd en worden ze onder zuurstofvrije condities gemengd en afgevuld.

  De visolie is afkomstig van niet bedreigde visssoorten, namelijk ansjovis en sardines. De vetzuren in dit product zijn aanwezig in de natuurlijke triglyceridenvorm en niet in de vorm van vetzuuresters.
  De gebruikte gelatine is conform de anti-BSE-richtlijnen van de Europese Unie.

  De visolie wordt gemaakt van sardines, ansjovis en makreel gevangen voor de kust van Peru, Chili en Marokko. Er worden geen bedreigde vissoorten gebruikt.

  Bonusan Omega 3 beschrijving

  Omega-3 capsules bevatten meervoudig onverzadigde omega-3 vetzuren uit visolie. Meervoudig onverzadigde vetzuren worden onderverdeeld in omega-3 vetzuren (vetzuren afgeleid van alfalinoleenzuur) en omega-6 vetzuren (vetzuren afgeleid van linolzuur).

  Strikt genomen zijn alleen linolzuur en alfalinoleenzuur essentiële vetzuren, omdat het lichaam de daarvan afgeleide metabolieten zelf kan maken. Omdat dit proces moeizaam kan verlopen, heeft suppletie met metabolieten van deze vetzuren (in het geval van alfalinoleenzuur zijn dit EPA en DHA) vaak de voorkeur.

  In de twintigste eeuw is in westerse voeding de verhouding tussen omega-6 en omega-3 vetzuren sterk opgeschoven in de richting van omega-6 vetzuren. Dit komt vooral door toename van het gebruik van linolzuurrijke plantaardige oliën en vetten en afname van de visconsumptie.

  De verhouding tussen omega-6 en omega-3 vetzuren in westerse voeding is ongeveer 20-25 : 1, terwijl een verhouding van ongeveer 5 : 1 wenselijk is. Vanuit de evolutie gezien heeft de mens miljoenen jaren lang omega-6- en omega-3- vetten in een verhouding van (waarschijnlijk) 1:1 geconsumeerd. Veel mensen kunnen dus goed als aanvulling op de voeding een supplement met omega-3 vetzuren gebruiken.

  Omega-3:

  Draagt bij aan de ontwikkeling van de hersenen;
  Ondersteunt de vorming van gunstige prostaglandines;
  Activeert het afweersysteem en ondersteunt de algehele stofwisseling;
  Heeft een gunstige invloed op hart en bloedvaten;
  Is goed voor het geheugen en bevordert een goede gemoedstoestand;
  Bevordert een gezond zenuwstelsel;
  Ondersteunt de longfunctie;
  Houdt de gewrichten soepel.
  Is belangrijk voor de algehele gezondheid en vitaliteit.

  Bonusan Omega 3 gebruik:

  Dagelijks 2 tot 3 maal 1 capsule tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Dit komt overeen met een hoeveelheid van ongeveer 600-900 mg EPA + DHA per dag. Zo nodig kan de dosering worden opgehoogd tot een dosering van 5 à 10 gram van beide vetzuren. Het duurt in het algemeen 1 tot 4 maanden voordat het effect van omega-3 vetzuren merkbaar is.

  Over Bonusan
  Bonusan wil bijdragen aan een gevoel van grip over de eigen gezondheid. Als gedreven familiebedrijf levert Bonusan daarom sinds 1966 professionele voedingssupplementen en plantenextracten. Op dit moment vindt u het Bedrijf in zeven landen. Research, innovatie en de productie doet Bonusan in Nederland, in de eigen fabriek.

  De meeste mensen weten niet dat je met voeding, beweging en suppletie veel kunt bereiken. En dat is een gemiste kans niet alleen voor het individu maar ook voor de maatschappij. Bonusan maakt haar vakkennis hierover daarom breed toegankelijk. Zij zoekt actief naar nieuwe betere inzichten en onderbouwt alles wat zij zegt, doet en maakt met wetenschappelijk onderzoek.

  Bonusan ziet een toekomst met daarin een betere levenskwaliteit voor iedereen: Living Quality. Via de stichting Natura Foundation organiseert Bonusan cursussen en opleidingen in voeding, beweging, orthomoleculaire therapie en klinische psycho-neuro-immunologie. Kortom alles waar Bonusan zich voor inzet heeft maar één doel: de grip op uw gezondheid bevorderen.

   

  Omega 3 Bonusan 200softgels

  Omega 3 Bonusan 200softgels. De visolie wordt gemaakt van sardines, ansjovis en makreel gevangen voor de kust van Peru, Chili en Marokko.

  • Prijs: € 29,95 - Niet voorradig
Product beoordelingen

  Schrijf je eigen recensie

  U recenseert: Omega 3 Bonusan 200softgels

CMS tab

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):