-6%

Bonusan Omega 3 MSC DHA Forte 60sft

35,55 Normale prijs: 37,99 (-6%)

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.
Artikelnummer: 946336 Categories: , ,

Veilig online betalen met

iDeal PayPal Sofort Bancontact

35,55 Normale prijs: 37,99 (-6%)

  Gratis retourneren

Beschrijving

Bonusan Omega 3 MSC DHA Forte

Omega-3 vetzuren, waar DHA deel van uitmaakt, zijn een groep met meervoudig onverzadigd vetzuren en belangrijke bouwstoffen voor het menselijk lichaam. DHA halen we uit onze voeding. Mocht het niet lukken voldoende DHA-rijke voeding te eten, of heeft ons lichaam moeite om DHA uit de andere omega-3 vetzuren om te zetten, dan kan Bonusan Omega-3 MSC DHA Forte uitkomst bieden.

  • Bevat 460 mg DHA én 230 mg EPA per softgel
  • DHA en EPA zijn goed voor het hart* en houden de normale bloeddruk** in stand
  • DHA is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen en is goed voor het gezichtsvermogen***
  • Bevat omega-3 in triglyceridenvorm, dit is de natuurlijke vorm zoals in ons voedsel en wordt daardoor goed opgenomen.

Waarom DHA?

Omega-3 vetzuren zijn belangrijke bouwstoffen voor het menselijk lichaam en zijn bij veel processen betrokken. Zo zijn EPA en DHA bijvoorbeeld goed voor het hart* en houden ze de normale bloeddruk** in stand* en draagt DHA bij tot de instandhouding van een normale hersenfunctie en normaal gezichtsvermogen***.

Omega-3 vetzuren, waar DHA deel van uitmaakt, zijn een groep van meervoudig onverzadigde vetzuren. Een ander hierin voorkomend vetzuur – het alfalinoleenzuur (ALA) – is essentieel, dat betekent dat het niet door ons lichaam kan worden aangemaakt. Dit vetzuur halen we uit onze voeding. Door het eten van bijvoorbeeld lijnzaad, walnoten en de oliën daarvan, maar ook sommige groenten en vlees, krijgen we ALA binnen. ALA kan worden omgezet naar EPA en DHA, maar dit is een voor het lichaam moeizaam proces. Uit vette vis, krill of algen halen we direct de EPA- en DHA-vetzuren.

DHA heeft, van de omega-3 vetzuren ALA, EPA en DHA, de langste keten (22) en de meeste onverzadigde verbindingen (6). DHA komt in onze lichaamsweefsels voor in wisselende hoeveelheden. DHA is een belangrijk onderdeel van celmembranen. De concentratie is het hoogst in ogen en hersenen.

De voordelen van Bonusan Omega-3 MSC DHA Forte

Omega-3 MSC DHA Forte softgels geven een goede dagelijkse aanvulling van omega-3 onverzadigde vetzuren. Voor dit product gebruiken we alleen de natuurlijke triglyceridenvorm van omega-3. In tegenstelling tot kunstmatige ethylesters, zijn visvetzuren in triglyceridenvorm precies zoals de natuur het aanbiedt. Om die reden gebruiken we ook visgelatine voor de wand van de softgel, in plaats van runder- of varkensgelatine.

Dit unieke en hoog gedoseerde omega-3 product bevat 460 mg DHA en 230 mg EPA per softgel, waardoor er gemakkelijke hoge doseringen DHA ingenomen kunnen worden. De softgels zijn daarnaast makkelijk slikbaar en vrij van geur en smaak.

Hoge kwaliteit duurzame visolie

Bonusan Omega-3 MSC producten voldoen aan onze standaard hoge kwaliteitseisen. De visolie die we gebruiken is daarom grondig gefilterd, geurloos gemaakt en gezuiverd van schadelijke verontreinigingen (dus ontdaan van zware metalen, dioxines en PCB’s). Daarnaast hebben we natuurlijk gemengde tocoferolen toegevoegd (vitamine E) als hulpstof. Tocoferolen zijn antioxidanten die zorgen voor stabilisatie van de vetzuren en gaan daarnaast oxidatie tegen. Het voordeel van het gebruiken van hoge kwaliteit vetzuren is dat na inname van de softgels oprispingen met vissmaak tot het verleden behoren.

Voor de Bonusan Omega-3 MSC DHA Forte kiezen we voor op duurzame wijze verkregen visolie die is gemaakt van 100% Alaska koolvisolie. De Alaska koolvis in dit product komt uit een visserij die onafhankelijk gecertificeerd is volgens de MSC standaard voor een goed beheerde en duurzame visserij (MSC-C-54613). Het MSC-keurmerk geeft onder andere de garantie dat de visstand op peil blijft, het ecosysteem minimaal wordt beschadigd en de (inter)nationale visserijwetgeving wordt nageleefd. Het hele proces, van vangst tot voedingssupplement, is dus gegarandeerd duurzaam.

Geschikt voor mensen waarbij een hoge concentratie DHA gewenst is

De Bonusan Omega-3 MSC DHA Forte softgels zijn uitermate geschikt wanneer er een behoefte is aan een hoge dosis DHA, aangevuld met EPA. Als basisaanvulling van omega-3 bieden we de Bonusan Omega-3 MSC drinkolie of softgels en voor vegetariërs hebben we algenolie in ons assortiment beschikbaar.Meer informatie over dit product: Vanwege de wetgeving rondom supplementen mogen wij helaas geen (volledige) informatie verstrekken over dit product. Voor meer informatie verwijzen we u naar een kennisinstituut voor orthomoleculaire therapie. Voor een goed advies van supplementen op uw persoonlijke situatie en eventueel medicijngebruik, adviseren we u een therapeut te raadplegen.

Specificaties Bonusan Omega 3 MSC DHA Forte

Bevat geen:conserveermiddelen, GGO, gist, gluten, lactose, maïs, soja, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen., toegevoegde sacharose

Allergenen: vis

Samenstelling per softgelcapsule:

Visolieconcentraat uit MSC gecertificeerde Alaska koolvis
1000 mg
waarvan DHA
460 mg
waarvan EPA
230 mg

Ingrediënten (aflopend)

Visolieconcentraat, capsulewand (visgelatine, glycerol, water), antioxidant (natuurlijke gemengde tocoferolen).

GebruikTenzij anders aanbevolen dagelijks 1 softgel tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

BewaaradviesDroog en bij kamertemperatuur bewaren.

Disclaimer

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Specificatie

Extra informatie

Ean code

8711827108726

Meer info

Thuiswinkel Waarborg
  • 28,07 Normale prijs: 29,99
  • 53,34 Normale prijs: 56,99
  • 29,94 Normale prijs: 31,99

Menu