Oogdruppels Vogel 10ml

11,99

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

A.Vogel Oogdruppels bevatten twee 100% natuurlijke ingrediënten die de ogen snel en langdurig bevochtigen en verfrissen.

Artikelnummer: 812449 Categories: , ,

Veilig online betalen met

iDeal PayPal Sofort Bancontact

11,99

  Gratis retourneren

Beschrijving

A.Vogel Oogdruppels:

A.Vogel Oogdruppels bevatten twee 100% natuurlijke ingrediënten die de ogen snel en langdurig bevochtigen en verfrissen. Ze zijn uitermate geschikt voor mensen die veel te maken hebben met droge, rode of vermoeide ogen.

Hoe werkt de oogdruppelaar?

Snelle en langdurige bevochtiging van vermoeide, droge of rode ogen

Steeds meer mensen hebben te maken met vermoeide, droge branderige ogen. Door langdurig computergebruik, tv kijken, slechte verlichting, airconditioning, verwarming, ouderdom of het dragen van contactlenzen bijvoorbeeld. Kent u dat gevoel? De nieuwe A.Vogel Oogdruppels geven snelle en langdurige bevochtiging en verfrissing van uw ogen dankzij een uniek, plantaardig ingrediënt. Met één druppel frist u uw ogen op en helpt u uzelf bij het behoud van voldoende traanvocht in uw ogen. U kunt naar behoefte druppelen wat zorgt voor een frisse blik, de hele dag door. Het handige druppel-voor-druppel doseersysteem zorgt er bovendien voor dat er steeds precies één druppel in het oog valt. A.Vogel Oogdruppels zijn ook geschikt voor dragers van harde of zachte contactlenzen.

Geen conserveringsmiddelen

De oogdruppels bevatten geen conserveringsmiddelen. Dat is mogelijk doordat de flacon zelfsteriliserend en luchtdicht is. Het voordeel van het ontbreken van conserveringsmiddelen is dat de druppels goed verdragen worden, ook bij langdurig gebruik. En ook de contactlenzen varen hier wel bij.

Meer info

Thuiswinkel Waarborg

Menu