Hulp nodig bij het bestellen? Bel 0251-700260
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Ooggel 0.3% 0.45 ml Zoom

Ooggel 0.3% 0.45 ml Vismed 20st

Schrijf als eerste een beoordeling

Bevat natriumhyaluronaat, een natuurlijk polymeer dat in bepaalde structuren van het oog voorkomt en ook in andere delen van het lichaam.

Beschikbaarheid: Uit voorraad

€ 16,88
Product Omschrijving

  Productdetails

  Vismed Ooggel 0.3% 0.45 ml

  Voor het bevochtigen van de ogen.

  Gebruik
  Het dopje van de ampul draaien. Buig het hoofd naar achteren en houd de tip van de ampul boven het te behandelen oog. Trek het onderste ooglid omlaag met de wijsvinger van een hand. Knijp in de ampul en er zal vlot een druppel van wismed gel uit vallen. ALs niet anders aanbevolen is, Druppelt u zo vaak als nodig 1 of 2 druppels van vvismed gel in het oog. Als u knippert, verspreidt de oplossing zich en vormt ze een doorzichtige en langhoudende laag op het oogoppervlak. Vismed gel kan ook gebruikt worden tijdens het dragen van contactlenzen (hard of zacht).

  Niet gebruik bij: 
  Individuele overgevoeligheid voor een bestanddeel van dit product.

  Bestanddelen:
  1 ml oplossing bevat natrium hyaluronaat 3,0 mg, natriumchloride, kaliumchloride, dinatriumfosfaat, natriumcitraat, magnesiumchloride, calciumchloride en water voor injecties. De oplossing is hypotonisch.

  Waarschuwingen
  Gebruik vismed niet tegelijk met een geneesmiddel of ander product dat in het oog moet worden toegediend, omdat dit hun effect kan beinvloeden. Raak de tip van de geopende ampul niet aan. Raak ook de oppervlakte van het oog niet aan met de tip van de geopende ampul. Oplossingen die niet onmiddellijk na het aanbreken van de verpakking gebruik worden, moeten weggeworpen worden. Anders is het steriliteit niet langer gegarandeerd en is er een verhoogd infectierisico. Gebruik vismed niet als de ampul beschadigd is.

  Bewaren bij temperaturen tussen 2°C en 25 °C! 
  Buiten bereik van kinderen houden.

  Fabrikant:
  TRB Chemedica AG
  Richard-Reitzner-Allee 1
  85540 Haar/Munchen 
  Duitsland

  Ooggel 0.3% 0.45 ml Vismed 20st

  Ooggel 0.3% 0.45 ml Vismed 20st. Bevat natriumhyaluronaat, een natuurlijk polymeer dat in bepaalde structuren van het oog voorkomt en ook in andere delen van het lichaam.

  • Prijs: € 16,88 - Niet voorradig
Product beoordelingen

  Schrijf je eigen recensie

  U recenseert: Ooggel 0.3% 0.45 ml Vismed 20st

CMS tab