-35%

Orthica Orthiflor Basic 90 cap

14,35 Normale prijs: 21,95 (-35%)

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Orthica Orthiflor Basic is een probioticum voor het onderhoud van een evenwichtige darmflora.

Artikelnummer: 100384 Categories: , , , , ,

Veilig online betalen met

iDeal PayPal Sofort Bancontact In3

14,35 Normale prijs: 21,95 (-35%)

Beschrijving

Orthica Orthiflor Basic

Orthica Orthiflor Basic is een Probioticum voor het onderhoud van een evenwichtige darmflora. Probioticamix met vier verschillende stammen.

Orthica Orthiflor Basic is een probiotica voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. In het product zijn maar liefst vier bacteriestammen te vinden die ook voorkomen in de dagelijkse voeding, zoals in zuurkool en yoghurt. De overlevingskans van bacteriën in het lichaam wordt verlaagd door het zuur in de maag en de spijsverteringssappen. Probiotica zijn bacteriën die levensvatbaar zijn. Daarnaast is Orthica Orthiflor Basic verrijkt met Pro-motor, wat ervoor zorgt dat de bacteriën overleven in de darm. Door deze toevoeging raken bacteriën beter bestand tegen de zure omgeving in de maag, doordat zij zelf sneller zuur aanmaken.

Dosering van Orthica Orthiflor Basic

Voor kinderen vanaf 12 jaar geldt een dagelijkse dosering van 1 capsule, welke het best ingenomen wordt op de nuchtere maag, met een goede hoeveelheid water. Tenzij anders geadviseerd door een specialist is de maximale dosering voor volwassenen 3 capsules per dag voor een korte periode. De aanbevolen maximale dosering mag in geen geval worden overschreden. Neem een half glas lauw water en voeg 1 capsule toe. Laat het glas minimaal een kwartier rusten en roer het mengsel vervolgens door voor een optimaal effect van de Orthica Orthiflor Basic. Na roeren direct opdrinken. Bewaar de overige capsules altijd buiten het bereik van kinderen, op een droge plaats bij kamertemperatuur.

Informatie over allergenen

Orthica Orthiflor Basic is vrij van synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen, van niet-natuurlijke conserveermiddelen, gluten en sacharose. Wel zijn er andere stoffen in de capsules verwerkt die kunnen leiden tot een allergische reactie. In de capsules zijn gelatine, maïszetmeel, bacteriecultuur en maltodextrine verwerkt. In gelijke verhoudingen zijn de volgende bacteriën in een capsule verwerkt: Bifidobacterium Lactis, Enterococcus Faecium, Lactobacillus Acidophilus en Lactococcus Lactis. Bij overgevoeligheid voor één van de ingrediënten van Orthica Orthiflor Basic kan een allergische reactie optreden. Ervaar je (ernstige) allergische klachten? Raadpleeg dan direct de huisarts

Tips bij het gebruik

Orthica Orthiflor Basic kan het best worden ingenomen op een nuchtere maag. Hierbij geldt het advies dat de capsule het best kan worden ingenomen in de morgen, 30 minuten voor het ontbijt. Echter, inname voor het slapengaan is ook mogelijk. Vind je het lastig om de opgeloste capsule met een half glas lauw water op te drinken? Dan is het ook mogelijk om de inhoud van de capsule door lauwe yoghurt, melk of limonade te doen. Na omroeren direct opeten of drinken.

Orthica Orthiflor Basic samenstelling

Eén capsule bevat bacteriepreparaat (gestandaardiseerd op 5 x 107 kve*/g) van de volgende bacteriën (in ongeveer gelijke verhoudingen): Bifidobacterium lactis Enterococcus faecium Lactobacillus acidophilus Lactococcus lactis *kve = kolonievormende eenheden.

Orthica Orthiflor Basic gebruik

De aanbevolen dosering vanaf twaalf jaar is 1 capsule per dag, met ruim water innemen op een lege maag. De maximale dosering is 3 capsules per dag gedurende een korte periode, tenzij anders wordt geadviseerd. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Voor een optimaal effect de inhoud van de capsule(s) in een half glas lauw water oplossen. Minimaal 15 minuten laten staan, doorroeren en opdrinken. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl niet vervangen.

Orthica Orthiflor Basic ingrediënten

Maïszetmeel, gelatine, maltodextrine, bacteriecultuur. Vrij van: Sacharose, gluten, niet natuurlijke conserveermiddelen en synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Fabrikant

http://www.orthica.nl

Orthica
Wormerweg 1
1311 XA Almere

Orthica beoogt al meer dan 25 jaar bij te dragen aan de kwaliteit van leven in elke fase en elke situatie. Daartoe delen we kennis met artsen, therapeuten en diëtisten, doen onderzoek en ontwikkelen producten die van hoogwaardige kwaliteit zijn en zijn afgestemd op de variëteit van situaties in het dagelijkse leven.

Het zijn producten die naast gezonde voeding, voldoende ontspanning en beweging een bijdrage leveren aan een gezond leven. Orthica ontwikkelt op deze manier uiteenlopende voedingssupplementen voor iedereen die, in wat voor fase van het leven en gezondheidssituatie dan ook, iets extra’s kan gebruiken.

Bij Orthica leren we elke dag bij over de invloed van bepaalde stoffen in de voeding op de gezondheid. Onze medewerkers volgen de laatste klinische studies en andere wetenschappelijke publicaties en beschikken over een uitgebreide bibliotheek.

Al deze informatie kan voor Orthica aanleiding zijn tot het ontwikkelen van een nieuwe formule. Voor elk nieuw product wordt de wetenschappelijke onderbouwing en veiligheid gedocumenteerd.

Dit product is een voedingssupplement.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Aanbevolen dosering van Orthiflor Basic Orthica niet overschrijden.

Meer info

Thuiswinkel Waarborg
  • 34,25 Normale prijs: 51,95
  • 36,62 Normale prijs: 50,95
  • 30,73 Normale prijs: 42,95
  • 22,90 Normale prijs: 34,95
  • 25,59 Normale prijs: 33,95
  • 34,00 Normale prijs: 46,95

Menu