-33%

Orthica Orthiflor Fem 60cap

23,95 Normale prijs: 35,75 (-33%)

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Orthica Orthiflor Fem helpt bij het behoud van een gezonde vaginale flora.

Vergelijk
Artikelnummer: 861645 Categories: , , , , ,

Veilig online betalen met

iDeal PayPal Sofort Bancontact In3

23,95 Normale prijs: 35,75 (-33%)

  Gratis retourneren

Beschrijving

Orthica Orthiflor Fem

Orthica Orthiflor Fem helpt bij het behoud van een gezonde vaginale flora. Probioticamix met vier verschillende bacteriestammen. Orthiflor Fem kan ook tijdens de zwangerschap gebruikt worden.    

Orthica Orthiflor Fem

Orthica Orthiflor Fem is een probiotica die speciaal is ontwikkeld voor vrouwen en aangepast is aan hun darmflora. In deze probiotica zitten vier bacteriestammen, die bij het juiste gebruik levend je darmen bereiken. Probiotica kunnen helpen om je spijsvertering beter te laten verlopen en bovendien zorgen voor een verbeterd immuunsysteem. Orthica Orthiflor Fem 60cap kan bovendien gebruikt worden tijdens de zwangerschap of wanneer je borstvoeding geeft. Dit product bevat 60 capsules in een handig potje. Je kunt dit supplement dus makkelijk meenemen op reis.

Dosering van Orthica Orthiflor Fem

De aanbevolen dosering van Orthica Orthiflor Fem 60cap is één à twee capsules per dag. Zorg ervoor dat je het maximum van twee capsules niet overschrijdt. Je slikt de capsules in één keer in, dus je hoeft dit supplement niet te laten weken in water. Daarnaast is het belangrijk dat je de capsule op een lege maag inneemt, bijvoorbeeld voordat je naar bed gaat. Hierdoor zorg je ervoor dat de bacteriën een grotere kans hebben om te overleven en daardoor levend je darmen bereiken. Aangeraden wordt om Orthica Orthiflor Fem 60cap te gebruiken vanaf een leeftijd van twaalf jaar.

Allergenen en andere bestanddelen

Orthica Orthiflor Fem 60cap bevatten de vier bacteriestammen Lactobacillus rhamnosus. Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum en Bifidobacterium lactis, die voor een goede spijsvertering kunnen zorgen. De capsules zijn bovendien geschikt voor vegetariërs en zijn bovendien gluten-, lactose en sojavrij. Ook bevatten de capsule geen sacharose en synthetische conserveermiddelen. Daarnaast zijn de capsules vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen die op een synthetische manier vervaardigd zijn. Orthica Orthiflor Fem 60cap is dus voor veel vrouwen geschikt. Als je meer informatie over de ingrediënten wilt, kun je het beste op het etiket kijken.

Andere belangrijke informatie

Orthica Orthiflor Fem 60cap bewaar je op een droge plaats en bij kamertemperatuur, bijvoorbeeld in je medicijnkastje of in een van de kastjes in de keuken. Zorg er bovendien voor dat jouw kinderen niet makkelijk bij de capsules kunnen komen. Een hoge plaats is dus het meest geschikt. Daarnaast is het belangrijk om te bedenken dat een supplement een aanvulling is op een gezond en gevarieerd dieet. Orthica Orthiflor Fem 60cap is dus geen vervanging van een gezonde levensstijl. Eet daarnaast dus veel groenten, vezels en fruit en niet te veel vette en zoute producten.

Orthiflor Fem kenmerken

Helpt bij het behoud van een gezonde vaginale flora
Eén capsule bevat: 350 mg bacteriepreparaat (gestandaardiseerd op 7,1 x 109 kve*/g) van de
volgende bacteriën (in ongeveer gelijke verhoudingen):
Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus plantarum
Bifidobacterium lactis

*kve = kolonievormende eenheden

Orthiflor Fem gebruik

als onderhoud is de aanbevolen dosering 1-2 capsules per dag, op een
lege maag innemen, bij voorkeur voor het slapen gaan. De maximale dosering
is 2 capsules per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De aanbevolen
dagdosering niet overschrijden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren,
buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement kan een gevarieerde
voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Orthiflor Fem ingredienten

maltodextrine, maïszetmeel, hydroxypropylmethylcellulose, vulstof
(microkristallijne cellulose), bacteriecultuur, antiklontermiddel
(magnesiumstearaat).

Orthiflor Fem is vrij van

gist, sacharose, gluten, dierlijke bestanddelen, soja-eiwit, niet
natuurlijke conserveermiddelen en synthetische kleur-, geur- en
smaakstoffen.

Fabrikant

http://www.orthica.nl

Orthica
Wormerweg 1
1311 XA Almere

Goede, uitgebalanceerde voeding en voldoende beweging en ontspanning helpen niet alleen om vandaag fit te zijn maar ook in de toekomst gezond te blijven. In onze drukke maatschappij hebben echter maar weinig mensen een optimaal uitgebalanceerd voedings- en leefpatroon. Bovendien brengen levensfases zoals  groei, zwangerschap en de overgangsjaren een  verhoogde behoefte aan specifieke voedingsstoffen met zich mee.

Situaties zoals stress kunnen het natuurlijke evenwicht uit balans brengen. In deze gevallen kan ondersteuning van de gezondheid met voedingssupplementen van Orthica nodig zijn om optimaal te kunnen blijven genieten. Dan is het verstandig om te kiezen voor een goede aanvulling. Die is niet voor iedereen gelijk. Daarom hebben wij onder andere speciale producten voor kinderen, voor senioren, voor mannen en voor vrouwen.

Orthica beoogt al meer dan 25 jaar bij te dragen aan de kwaliteit van leven in elke fase en elke situatie. Daartoe delen we kennis met artsen, therapeuten en diëtisten, doen onderzoek en ontwikkelen producten die van hoogwaardige kwaliteit zijn en zijn afgestemd op de variëteit van situaties in het dagelijkse leven.

Het zijn producten die naast gezonde voeding, voldoende ontspanning en beweging een bijdrage leveren aan een gezond leven. Orthica ontwikkelt op deze manier uiteenlopende voedingssupplementen voor iedereen die, in wat voor fase van het leven en gezondheidssituatie dan ook, iets extra’s kan gebruiken. Zoek het Orthica product dat een bijdrage kan leveren aan uw gezondheid.

Dit product is een voedingssupplement.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Aanbevolen dosering van Orthiflor Fem niet overschrijden.

https://www.degezondheidslijn.nl/?s=orthiflor&post_type=product

Meer info

Thuiswinkel Waarborg
  • 17,66 Normale prijs: 27,05
  • 30,89 Normale prijs: 48,40
  • 19,98 Normale prijs: 30,25
  • 29,99 Normale prijs: 47,15
  • 21,78 Normale prijs: 31,85
  • 28,68 Normale prijs: 44,15

Menu