-26%

Orthiflor Start Orthica 42 gram

16,85 Normale prijs: 22,90 (-26%)

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Orthiflor Start Orthica ondersteunt de weerstand van de zwangere vrouw.

Vergelijk
Artikelnummer: 723989 Categories: , , , , ,

Veilig online betalen met

iDeal PayPal Sofort Bancontact

16,85 Normale prijs: 22,90 (-26%)

  Gratis retourneren

Beschrijving

Orthiflor Start Orthica

Orthiflor Start Orthica is een probioticum voor moeder en baby in poedervorm. Dit probioticum met 3 verschillende bacteriestammen is bedoeld voor zuigelingen. Orthiflor Start kan tijdens de zwangerschap en de borstvoeding worden gebruikt (ook door vegetariërs). Je begint met Orthiflor Start Orthica tijdens de laatste 6 weken van je zwangerschap. Na de geboorte kun je  Orthiflor Start Orthica aan de fles- of moedermelk toevoegen tot de leeftijd van 1 jaar. Vanaf 6 maanden kun je ook overstappen op Dino Orthiflor Poeder dat gebruikt kan worden tot 6 jaar. Voor jezelf is er Orthiflor Fem dat je ook tijdens de borstvoeding kunt gebruiken.

Tijdens de laatste 6 weken van de zwangerschap is de aanbevolen dosis 3 gram per dag (2 maatschepjes). Voor inname voeg je het poeder toe aan een half glas lauwwarm water en laat het 15 minuten staan. Even doorroeren en dan opdrinken, het liefst op een lege maag en voor het slapen gaan. Voor je kindje is de aanbevolen dosering vanaf de geboorte tot 1 jaar is 3 gram per dag (2 maatschepjes). Je voegt het eenvoudig toe aan flesvoeding, afgekolfde borstvoeding of een kleine hoeveelheid gekookt en afgekoeld water maximaal 37 °C). laat het niet langer dan 5 minuten staan. Droog en bij kamertemperatuur buiten bereik van kinderen bewaren.

Uit Nederlands onderzoek (de PANDA-studie) blijkt dat vrouwen die tijdens de zwangerschap een combinatie van speciaal geselecteerde bacterien gebruiken (Orthiflor Start Orthica) en dit vervolgens gedurende het eerste jaar ook aan hun kind geven, de kans op het ontstaan van allergie kunnen verkleinen.

Een goede darmmicrobiota is van essentieel belang voor een goed afweersysteem. Daarnaast is Orthiflor Start Orthica een veelgebruikt (en vaak erg succesvol) middel voor baby`s die last hebben van krampjes.

Orthica beoogt al meer dan 25 jaar bij te dragen aan de kwaliteit van leven in elke fase en elke situatie. Daartoe delen we kennis met artsen, therapeuten en diëtisten, doen onderzoek en ontwikkelen producten die van hoogwaardige kwaliteit zijn en zijn afgestemd op de variëteit van situaties in het dagelijkse leven.

Het zijn producten die naast gezonde voeding, voldoende ontspanning en beweging een bijdrage leveren aan een gezond leven. Orthica ontwikkelt op deze manier uiteenlopende voedingssupplementen voor iedereen die, in wat voor fase van het leven en gezondheidssituatie dan ook, iets extra’s kan gebruiken.

Bij Orthica leren we elke dag bij over de invloed van bepaalde stoffen in de voeding op de gezondheid. Onze medewerkers volgen de laatste klinische studies en andere wetenschappelijke publicaties en beschikken over een uitgebreide bibliotheek.

Al deze informatie kan voor Orthica aanleiding zijn tot het ontwikkelen van een nieuwe formule. Voor elk nieuw product wordt de wetenschappelijke onderbouwing en veiligheid gedocumenteerd.

Orthica Orthiflor Start omschrijving:

bevat geselecteerde bacterien die het immuunsysteem van de baby kunnen inregelen. Orthiflor Start Orthica ondersteunt de weerstand van de zwangere vrouw en helpt bij de opbouw van de darmmicrobiota en het imuunsysteem van de pasgeborene.

Het gebruik van Orthiflor Start  Orthica is ook nuttig voor zuigelingen die via een keizersnede zijn geboren of antibiotica gebruiken. Deze kinderen missen namelijk de aanzet tot een natuurlijke darmmicrobiota.

Probioticamix met drie verschillende bacteriestammen. Aansluitend kan Orthiflor Sensitive gebruikt worden.

Twee maatschepjes  Orthiflor Start Orthica(3 gram) bevatten:

bacteriepreparaat 3 x 109 kve* in ongeveer gelijke verhoudingen:
– Bifidobacterium bifidum
– Bifidobacterium infantis
– Lactococcus lactis

Orthiflor Start Orthica gebruik:

De aanbevolen dosering voor zwangeren vanaf de laatste 6 weken van de zwangerschap is 3 gram per dag (twee maatschepjes). Voor een optimaal effect het poeder toevoegen aan een half glas lauw water, minimaal 15 minuten laten staan, doorroeren en opdrinken. Op een lege maag innemen, bij voorkeur voor het slapen gaan.

De aanbevolen dosering voor kinderen vanaf de geboorte tot 1 jaar is 3 gram per dag (twee maatschepjes). Toevoegen aan minimaal 10 ml opgewarmde flesvoeding, afgekolfde borstvoeding of een kleine hoeveelheid gekookt en afgekoeld water (temperatuur maximaal 37°C), niet langer dan 5 minuten laten staan. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

 Orthiflor Start Orthica ingrediënten: 

rijstzetmeel, maltodextrine, bacteriecultuur.

Bevat geen: gluten, lactose, soja-eiwit, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Orthiflor Start Orthica is geschikt voor vegetariers.

Fabrikant:

Orthica
Wormerweg 1
1311 XA Almere

Dit product is een voedingssupplement.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

 

 

Meer info

Thuiswinkel Waarborg
  • 17,66 Normale prijs: 27,05
  • 30,89 Normale prijs: 48,40
  • 29,99 Normale prijs: 47,15
  • 19,98 Normale prijs: 30,25
  • 28,68 Normale prijs: 44,15
  • 23,95 Normale prijs: 35,75

Menu