-35%

Orthica Orthiflor Start 90gr

28,68 Normale prijs: 44,15 (-35%)

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Orthiflor Start Orthica ondersteunt de weerstand van de zwangere vrouw.

Vergelijk
Artikelnummer: 868657 Categories: , , , , ,

Veilig online betalen met

iDeal PayPal Sofort Bancontact In3

28,68 Normale prijs: 44,15 (-35%)

  Gratis retourneren

Beschrijving

Orthica Orthiflor Start

Uit Nederlands onderzoek (de PANDA-studie) blijkt dat vrouwen die tijdens de zwangerschap een combinatie van speciaal geselecteerde bacterien gebruiken Orthica Orthiflor Start en dit vervolgens gedurende het eerste jaar ook aan hun kind geven, de kans op het ontstaan van allergie kunnen verkleinen.

Een goede darmmicrobiota is van essentieel belang voor een goed afweersysteem. Daarnaast is het een veelgebruikt (en vaak erg succesvol) middel voor baby`s die last hebben van krampjes.

Orthica Orthiflor Start omschrijving

Bevat geselecteerde bacterien die het immuunsysteem van de baby kunnen inregelen. Orthica Orthiflor Start ondersteunt de weerstand van de zwangere vrouw en helpt bij de opbouw van de darmmicrobiota en het imuunsysteem van de pasgeborene.

Het gebruik van Orthica Orthiflor Start is ook nuttig voor zuigelingen die via een keizersnede zijn geboren of antibiotica gebruiken. Deze kinderen missen namelijk de aanzet tot een natuurlijke darmmicrobiota. Probioticamix met drie verschillende bacteriestammen. Aansluitend kan Orthiflor Sensitive gebruikt worden.

Orthiflor Start is een probioticum voor moeder en baby in poedervorm. Dit probioticum met 3 verschillende bacteriestammen is bedoeld voor zuigelingen. Orthiflor Start kan tijdens de zwangerschap en de borstvoeding worden gebruikt (ook door vegetariërs). Je begint met Orthiflor Start tijdens de laatste 6 weken van je zwangerschap. Na de geboorte kun je Orthiflor Start aan de fles- of moedermelk toevoegen tot de leeftijd van 1 jaar. Vanaf 6 maanden kun je ook overstappen op Dino Orthiflor Poeder dat gebruikt kan worden tot 6 jaar. Voor jezelf is er Orthiflor Fem dat je ook tijdens de borstvoeding kunt gebruiken.

Tijdens de laatste 6 weken van de zwangerschap is de aanbevolen dosis 3 gram per dag (2 maatschepjes). Voor inname voeg je het poeder toe aan een half glas lauwwarm water en laat het 15 minuten staan. Even doorroeren en dan opdrinken, het liefst op een lege maag en voor het slapen gaan. Voor je kindje is de aanbevolen dosering vanaf de geboorte tot 1 jaar is 3 gram per dag (2 maatschepjes). Je voegt het eenvoudig toe aan flesvoeding, afgekolfde borstvoeding of een kleine hoeveelheid gekookt en afgekoeld water maximaal 37 °C). laat het niet langer dan 5 minuten staan. Droog en bij kamertemperatuur buiten bereik van kinderen bewaren.

Orthica Orthiflor Start 90 gr. is probiotica die speciaal is ontwikkeld voor zwangere moeders en hun baby’s tot één jaar. Orthica Orthiflor Start bevat drie bacteriestammen en kan al ingenomen worden in de laatste zes weken van de zwangerschap. Zo zorg je ervoor dat je baby optimaal profiteert van de nuttige bacteriën in probiotica. Orthica Orthiflor Start 90 gr. wordt geleverd in poedervorm en is verpakt in een handig potje, dat je overal mee naartoe kunt nemen. Ideaal dus als je met je baby op stap gaat.

Dosering van Orthica Orthiflor Start

Als je Orthiflor Start inneemt tijdens de zwangerschap is de maximale dosis drie gram per dag. Let er bovendien op dat je dit product pas inneemt in de laatste zes weken van de zwangerschap. Totdat je baby één jaar is, geef je hem of haar ook maximaal drie gram per dag. Overschrijdt deze maximale dosering niet. De probiotica van Orthica Orthiflor Start kan voor een betere spijsvertering en immuunsysteem voor je baby zorgen, waardoor hij of zij een erg goede start heeft.

Het gebruik van Orthica Orthiflor Start

Als je de probiotica aan je baby geeft, los je het poeder van Orthiflor Start op in warme flesvoeding, in borstvoeding of gekookt water, dat vervolgens afgekoeld is tot maximaal 37°C. Laat het opgeloste poeder niet langer dan vijf minuten staan. Neem je het poeder in tijdens je zwangerschap, dan kun je het bijvoorbeeld oplossen in een glas lauw water. Laat het vervolgens een kwartier staan en roer het goed door. Je kunt dit het beste op een nuchtere maag opdrinken, bijvoorbeeld na het opstaan. Nog beter is om het in te nemen voordat je gaat slapen.

Overige informatie

Orthiflor Start 90 gr. is geschikt voor vegetariërs en bevat daarnaast geen lactose, soja of gluten. Je kunt het dus gerust innemen als je allergisch bent voor één van deze ingrediënten. Bovendien zijn er geen kunstmatige bestanddelen aan Orthica Orthiflor Start toegevoegd. Er zitten dus bijvoorbeeld geen geur- en smaakstoffen in het poeder, net zoals synthetische conserveermiddelen. Na het openen kun je het poeder nog drie maanden gebruiken. Zorg er dan wel voor dat het op een droge plek en bij kamertemperatuur bewaard wordt.

Twee maatschepjes Orthiflor Start bevatten

bacteriepreparaat 3 x 109 kve* in ongeveer gelijke verhoudingen:
– Bifidobacterium bifidum
– Bifidobacterium infantis
– Lactococcus lactis

Orthica Orthiflor Start Ingrediënten

rijstzetmeel, maltodextrine, bacteriecultuur. Bevat geen: gluten, lactose, soja-eiwit, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Orthiflor Start Orthiflor is geschikt voor vegetariers.

Fabrikant:

Orthica
Wormerweg 1
1311 XA Almere

Meer info

Thuiswinkel Waarborg

Menu