Hulp nodig bij het bestellen? Bel 0251-700260
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Permafoam comfort 10 x 20cm Zoom

Permafoam comfort 10 x 20cm Hartmann 5st

Schrijf als eerste een beoordeling

PermaFoam® is een hydroactief schuimverband dat bij de reiniging van niet-geïnfecteerde wonden en tijdens weefselvorming zorgt voor een snelle drainage en absorptie van wondexsudaat.

Beschikbaarheid: Uit voorraad

€ 51,70
Product Omschrijving

  Productdetails

  PermaFoam® is een hydroactief schuimverband dat bij de reiniging van niet-geïnfecteerde wonden en tijdens weefselvorming zorgt voor een snelle drainage en absorptie van wondexsudaat. In combinatie met de speciale hydrofiele schuimstructuur en de hoge waterdampdoorlaatbaarheid van de toplaag maakt PermaFoam® een efficiënte afvoer van wondexsudaat mogelijk. Daarbij ontstaat een vochtig, genezingsbevorderend wondmilieu dat noodzakelijk is voor de snelle vorming van granulatieweefsel. Zelfs als er druk wordt uitgeoefend, houdt PermaFoam® bijna 90% van het geabsorbeerde wondexsudaat vast. PermaFoam® is daarom bij uitstek geschikt voor de behandeling van openbeenwonden.
  PermaFoam® is leverbaar in klevende Comfort en niet-klevende varianten. Daarnaast is er een PermaFoam® geschikt voor diepe wonden.

  Permafoam comfort 10 x 20cm Hartmann 5st

  Permafoam comfort 10 x 20cm Hartmann 5st. PermaFoam® is een hydroactief schuimverband dat bij de reiniging van niet-geïnfecteerde wonden en tijdens weefselvorming zorgt voor een snelle drainage en absorptie van wondexsudaat.

  • Prijs: € 51,70 - Niet voorradig
Product beoordelingen

  Schrijf je eigen recensie

  U recenseert: Permafoam comfort 10 x 20cm Hartmann 5st

CMS tab