Hulp nodig bij het bestellen? Bel 0251-700260
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Probactiol Plus Metagenics Zoom

Probactiol Plus Metagenics 120cap

Wees de eerste om dit product te waarderen

Dit product is niet meer leverbaar.  Klik hier voor het vervangende product


Probactiol Plus Metagenics: Maar liefst 70% van ons immuunsysteem bevindt zich in onze darmen. Het is dus absoluut noodzakelijk om ze gezond te houden.

Beschikbaarheid: Uit voorraad

€ 54,95
Product Omschrijving

  Productdetails

  Dit product is niet meer leverbaar.  Klik hier voor het vervangende product

  Probactiol® Plus Metagenics

  Probactiol® plus ondersteunt de darmfunctie* en bouwt de natuurlijke weerstand** op.

  Maar liefst 70% van ons immuunsysteem bevindt zich in onze darmen. Het is dus absoluut noodzakelijk om ze gezond te houden. 1 capsule Probactiol® Plus bevat 25 miljard levende bacteriën: 12,5 miljard Lactobacillus acidophilus NCFM® en 12,5 miljard Bifidobacterium lactis Bi-07. Beide bacteriestammen vormen het onderwerp van talrijke wetenschappelijke publicaties.

  Probactiol® Plus Metagenics bevat ook vitamine D, ter ondersteuning van onze natuurlijke weerstand. Het volstaat om 1 capsule per dag te nemen.

  Probactiol Plus Metagenics kreeg als één van de enige merken het kwaliteitslabel toegekend van de Europese Wetenschappelijke Liga, een comité van wetenschappelijk gerenommeerde artsen en professoren. Dit onafhankelijke label is een belangrijke erkenning van ons onafgebroken streven om wetenschappelijk gefundeerde gezondheidsoplossingen te brengen. www.probioleague.org

  1 capsule Probactiol® plus bevat 25 miljard levende bacteriën (12,5 miljard Lactobacillus acidophilus NCFM® en 12,5 miljard Bifidobacterium lactis Bi-07), braambesvrucht- en bladextract* en vitamine D**.

  Lactobacillus acidophilus NCFM® behoort tot de Lactobacillus acidophilus-soort. Deze stam is natuurlijk aanwezig in ons lichaam en daarom geschikt en veilig voor menselijk gebruik. Bifidobacterium lactis Bi-07 behoort tot de bifidobacteriën, één van de meest voorkomende bacteriegroepen bij de mens.

  Probactiol plus: De voordelen van deze bacteriestammen:
  Synergie tussen beide stammen
  De combinatie van Lactobacillus acidophilus en Bifidobacterium lactis werkt synergetisch (klinische studies hierover vindt u hier).
  Maagzuur- en galzoutresistent
  Levende bacteriën zijn slechts efficiënt als ze de zure omgeving in de maag kunnen overleven. De gebruikte stammen in Probactiol® zijn resistent tegen maagzuur en gal. Ze overleven in belangrijke mate de doorgang door de maag en dunne darm.
  Menselijke oorsprong
  De efficiënte bacteriën in het lichaam zijn van menselijke origine en niet van dierlijke. L. acidophilus NCFM® en B. lactis Bi-07 zijn natuurlijk aanwezig in de menselijke darmflora en worden daardoor uitstekend getolereerd.
  Probactiol® plus is lactose-, soja- en glutenvrij.

  Aanbevolen gebruik Probactiol Plus Metagenics :
  Dankzij de hoge dosering volstaat het om 1 capsule per dag in te nemen.

  Probactiol Plus Metagenics 120cap

  Probactiol Plus Metagenics 120cap. Dit product is niet meer leverbaar.  Klik hier voor het vervangende product Probactiol Plus Metagenics: Maar liefst 70% van ons immuunsysteem bevindt zich in onze darmen. Het is dus absoluut noodzakelijk om ze gezond te houden.

  • Prijs: € 54,95 - Niet voorradig
Product beoordelingen

  Schrijf je eigen recensie

  U recenseert: Probactiol Plus Metagenics 120cap

CMS tab