Hulp nodig bij het bestellen? Bel 0251-700260
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Pure creatine Mega Sport Nutr 125+25

Wees de eerste om dit product te waarderen

Pure Creatine van Mega Sports Nutrition verhoogt het ATP gehalte in de spieren waardoor deze meer explosieve kracht kunnen leveren en de prestaties worden verbeterd.

Beschikbaarheid: Uit voorraad

€ 13,30
Product Omschrijving

  Productdetails

   

  Pure Creatine van Mega Sports Nutrition verhoogt het ATP gehalte in de spieren waardoor deze meer explosieve kracht kunnen leveren en de prestaties worden verbeterd. Tevens bevordert Creatine de opbouw en het herstel van de spieren.

  Samenstelling per 1 maatlepel van 5 gram:
  Creatinemonohydraat 5 gram

  Hoofdingrediënt:
  Farmaceutische en zuivere Creatinemonohydraatpoeder

  Pure Creatine van Mega Sports Nutrition kan op 2 manieren worden gebruikt:

  1. Continu gebruik
  Neem ca. 5 gram creatine voor of tijdens elke training of voor elke wedstrijd. Als ondersteuning kan na elke training/wedstrijd nogmaals ca. 5 gram worden ingenomen. Deze manier is bedoeld als stimulans voor de opbouw van (snelle) spiervezels en als hulp voor herstel na zeer intensieve trainingen.

  2. Alleen voor de wedstrijd
  Begin 4 dagen voor een belangrijke wedstrijd met een dosering van ca. 20 gram: 4 maal 5 gram verdeeld over de dag. Op de wedstrijddag ca. 10 gram een half uur van te voren innemen. Het is verstandig tijdens een trainingsperiode deze methode eerst uit te proberen.

  Gebruik:
  Neem dagelijks één maatlepel. Mengen met water, sportdrank of vruchtensap en innemen voor of tijdens de training. Op rustdagen innemen bij de maaltijd.

  Dit product is een voedingssupplement.

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

  Aanbevolen gebruik niet overschrijden

  Buiten bereik van jonge kinderen houden.

  Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

  Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

  Pure creatine Mega Sport Nutr 125+25

  Pure creatine Mega Sport Nutr 125+25. Pure Creatine van Mega Sports Nutrition verhoogt het ATP gehalte in de spieren waardoor deze meer explosieve kracht kunnen leveren en de prestaties worden verbeterd.

  • Prijs: € 13,30 - Niet voorradig
Product beoordelingen

  Schrijf je eigen recensie

  U recenseert: Pure creatine Mega Sport Nutr 125+25

CMS tab