Slank & dieet maaltijdvervangers

Afvallen kan lastig zijn. Je wilt natuurlijk lekker eten, maar tegelijkertijd niet te veel calorieën binnenkrijgen. Dit gaat echter vaak niet samen, waardoor het afvallen minder snel gaat dan je hoopt. In dat geval zijn slank & dieet maaltijdvervangers een erg goede keuze. Dankzij deze producten eet je namelijk lekker en caloriearm, maar weet je wel dat je de juiste voedingstoffen binnenkrijgt. Dankzij het lage aantal calorieën van deze maaltijdvervangers kun je gemakkelijker de overtollige kilo’s kwijtraken. Er zijn veel verschillende maaltijdvervangers te koop. Je kunt bijvoorbeeld voor een klassieke maaltijd zoals pasta gaan, maar ook besluiten om in plaats van je ontbijt of lunch een shake te nemen.

Informatie over maaltijdvervangers

Je kunt kiezen uit diverse maaltijdvervangers om het afvallen net wat makkelijker te maken. Zo kun je je maaltijd vervangen door een shake. Als je liever een echte maaltijd eet, is het mogelijk om soep, pasta of een omelet te kiezen. Deze maaltijdvervangers zijn arm aan vetten en koolhydraten en rijk aan eiwitten. Met een maaltijdvervanger zoals pasta maak je eenvoudig een lekkere en gezonde maaltijd. Als je minder tijd hebt om een gezonde maaltijd te bereiden, is een shake voor jou een goede keuze. Ook deze shakes zijn rijk aan eiwitten en bevatten bovendien veel vezels, die het afvallen kunnen bevorderen. Daarnaast bevatten de shakes extra vitaminen. Een shake is onder andere perfect als je onderweg bent. Je kunt de shake drinken waar je maar wilt, en komt dus niet in de verleiding om ergens iets ongezonds te kopen als lunch of tussendoortje.

Slank & dieet maaltijdvervangers kopen

Maaltijdvervangers kunnen je op verschillende manieren helpen bij het afvallen. Deze maaltijden bevatten minder calorieën maar wel meer eiwitten. Eiwitten zijn erg belangrijk als je ter ondersteuning van het afvallen aan sport doet. Eiwitten zorgen er namelijk voor dat je spieren opbouwt en extra spieren zorgen weer voor extra verbranding van vetten, waardoor je gemakkelijker kilo’s verliest. Bij maaltijdvervangers weet je daarnaast precies wat je binnenkrijgt. Als je zelf kookt, kan je bijvoorbeeld te veel olie gebruiken, waardoor er meteen veel calorieën in je maaltijd zitten. Maaltijdvervangers kunnen helpen om dit te voorkomen. Je hebt bij ons een zeer ruime keuze aan maaltijdvervangers, waardoor er altijd een geschikt product voor je is.

Slank & dieet maaltijdvervangers kopen bij DeGezondheidslijn

Bestel uw slank & dieet maaltijdvervangers ter ondersteuning naast uw dagelijkse voeding. Vindt uw slank & dieet maaltijdvervangers snel en eenvoudig bij DeGezondheidslijn.
De Gezondheidslijn heeft een ruim assortiment van 60.000 producten die via onze webshop te bestellen zijn. Ons team staat voor een goede prijs/kwaliteit verhouding voor al onze onze producten.
Jouw product voor 21:00 besteld, morgen in huis!

 • Control pure & witte chocolade Modifast 6x31g

  Modifast Snackreep Pure en Witte Chocolade is een tussendoortje met een heerlijke, witte chocoladesmaak en een laagje, lekkere, pure chocolade eromheen.

 • Vegan keto latte instant MCT & coffee drink Mattisson 200g

  Vegan Keto Latte Instant MCT & Coffee Drink

 • Protiplus reep chocolade/pistache Modifast 162g

  Modifast Protiplus reep chocolade/pistache

 • Protiplus milkshake vanille Modifast 540g

  Maaltijdcomponent ter bereiding van een eiwitrijke shake, passend binnen de Modifast 3.2.2 methode

 • Snack & meal lunchreep melkchocolade Modifast 6x31g

  Maaltijdvervangend product voor gewichtsbeheersing

 • Crunchy cereal flakes Kineslim 4st

  Deze lekkere uitgebalanceerde granen zijn de ideale maaltijdbasis voor iedereen die een proteïnerijk voedingsprogramma wil volgen.

 • Spaghetti carbonara Kineslim 4st

  Deze lekkere uitgebalanceerde bereiding is de ideale maaltijdbasis voor iedereen die een proteïnerijk voedingsprogramma wil volgen.

 • Bosvruchten repen Kineslim 4st

  Deze lekkere uitgebalanceerde bosbessen repen zijn de ideale snacks voor iedereen die een proteïnerijk voedingsprogramma wil volgen

 • Maaltijd+ choco Weight Care 436g

  Weight Care Afslankshake chocolade

 • Afslankshake bosvruchten Weight Care 324g

  Weight Care Maaltijdshake bosvruchten

 • Chocolade repen Kineslim 4st

  Deze lekkere uitgebalanceerde repen met chocolade zijn de ideale snacks voor iedereen die een proteïnerijk voedingsprogramma wil volgen.

 • Pannenkoekmix Kineslim 4st

  Kineslim Pannenkoek/Crêpes is geen maaltijdvervanger, maar een eiwitsupplement in de vorm van een dessert met een hoogwaardige Biologische waarde wat past binnen een dieetprogramma, bijvoorbeeld bij een proteïne dieet.

 • Spaghetti bolognaise Kineslim 4st

  Rijk aan proteïnen, arm aan vetten, arm aan suikers.

 • Kaassnack 4 x 2 Kineslim 4x2st

  Deze lekkere uitgebalanceerde wafel is de ideale snack voor iedereen die een proteïnerijk voedingsprogramma wil volgen.

 • Crunch reep rode vruchten Kineslim 3st

  Crunchy reep rode vruchten

 • Soep tomatencreme Kineslim 4st

  Kineslim Soep tomatencreme

 • Omeletten bacon Kineslim 4st

  Rijk aan proteïnen, arm aan suikers en verminderd in vetten. Deze lekkere uitgebalanceerde bereiding is de ideale maaltijdbasis voor iedereen die een proteïnerijk voedingsdieet wil volgen.

 • Soep groentencreme Kineslim 400g

  Kineslim Soep groentrencreme

Menu