Hulp nodig bij het bestellen? Bel 0251-700260
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Sabal Serrulata Complex 135tabl Zoom

Sabal Serrulata Complex 135tabl

Wees de eerste om dit product te waarderen

Sabal serrulata, synoniem Serenoa repens (dwergpalm, zegepalm of zaagpalm), is afkomstig uit de landen van Noord-Amerika.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 10,50
Product Omschrijving

  Productdetails

  Sabal serrulata complex Bonusan:

  per 100 gr
  Serenoa repens (Sabal serrulata) 40 ml
  Rhododendron ferrugineum 15 ml
  Chimaphila umbellata 15 ml
  Piper cubeba 15 ml
  Populus tremuloïdes 15 ml
  alcoholgehalte 72% (v/v)
  Hulpstoffen

  Beschrijving

  Sabal serrulata, synoniem Serenoa repens (dwergpalm, zegepalm of zaagpalm), is afkomstig uit de landen van Noord-Amerika en is in de geschiedenis al door de Indianen gebruikt vanwege de zeer gunstige eigenschappen voor de hormoonhuishouding van mannen. De bessen werden gegeten om de geslachtsdrift te bevorderen en vooral de urinewegen en prostaat gezond te houden. Belangrijke inhoudsstoffen van de zaagpalm zijn o.a. fytosterolen, vette olie (voor 2/3 bestaand uit vrije vetzuren), flavonoïden en etherische olie. Deze combinatie van verbindingen met een hormoonachtige structuur hebben anti-androgene en anti-oestrogene eigenschappen. Dit maakt Sabal serrulata tot één van de belangrijkste planten voor de prostaat en urinewegen bij mannen. Het heeft tevens opbouwende eigenschappen voor de spieren (fytosterolen).

  Rhododendron ferrugineum (roestbladig alpenroosje) bevat als belangrijke inhoudsstoffen sporen etherische olie, looistoffen en arbutine(komt vrij na splitsing van hydrochinonglycosiden). Rhododendron heeft specifieke affiniteit voor de mannelijke hormoonhuishouding en is goed voor de prostaatfunctie. Het heeft in deze samenstelling een ondersteunende taak.

  Chimaphila umbellata (wintergroen) is goed voor de blaas, nieren en prostaat. De inhoudsstoffen arbutine (antiseptisch), isohomoarbutine, chimaphiline, ursolzuur, looistoffen en esters van salicylzuur (antiflogistisch) zorgen ervoor dat deze plant uitermate geschikt is om in combinatiepreparaten toe te passen.
  Piper cubeba (staartpeper, kubebepeper) heeft vruchten met een hoog gehalte aan etherische olie (10 tot 20%) met mono- en sesquiterpeenkoolwaterstoffen en alcaholen (cubebeen, cubebol). Het heeft mild gunstige eigenschappen voor het behoud van een normale prostaat.
  Populus tremoloïdes (ratelpopulier) bevat een mengsel van fenolglycosiden waarvan salicine de belangrijkste component is. De eigenschappen kunnen vergeleken worden met die van Salix alba(schietwilg). Tevens heeft de ratelpopulier etherische olie en flavonoïden als inhoudsstof. Populus tremula zorgt voor een goede vochthuishouding, is goed voor de gewrichten en de prostaat.

  Sabal complex is in het bijzonder ontwikkeld voor de prostaat en de urinewegen van mannen en is uitermate geschikt om goed te blijven plassen. Uitstekend te gebruiken in zowel acute als chronische situaties om de hormoonhuishouding van de man in balans te brengen. Preventief kan men deze samenstelling inzetten om urinewegen en prostaat gezond te houden.

  Gebruik
  3 tot 4 maal daags 15 tot 20 druppels.
  Sabal Serrulata Complex 135tabl

  Sabal Serrulata Complex 135tabl. Sabal serrulata, synoniem Serenoa repens (dwergpalm, zegepalm of zaagpalm), is afkomstig uit de landen van Noord-Amerika.

  • Prijs: € 10,50 - In voorraad
Product beoordelingen

  Schrijf je eigen recensie

  U recenseert: Sabal Serrulata Complex 135tabl

CMS tab

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

 • Prostaat Support Orthica 60cap

  Prostaat Support Orthica 60cap

  € 33,95 € 25,46