Hulp nodig bij het bestellen? Bel 0251-700260
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Speculaaskruiden Zoom

Speculaaskruiden Jacob Hooy 60g

Wees de eerste om dit product te waarderen

Speculaaskruiden, gem.spec.

Beschikbaarheid: Op voorraad > 50 stuks beschikbaar

€ 3,95
Product Omschrijving

    Productdetails

    Speculaaskruiden

    Ingredienten
    Kaneel, nootmuskaat, kruidnagel, piment, gember, korianderzaad, foelie, kardemom

    Gebruik
    Benodigheden voor speculaasjes of speculaasbrokken: 500g zelfrijzend bakmeel (of 500g bloem en 5 eetlepels bakpoeder), 325g boter, 225g bruine basterdsuiker, 30g gepelde of geschaafde amandelen, 20g speculaaskruiden, 1 theelepel zout, 1 ei. Meng het bakmeel (of bloem met bakpoeder), suiker, speculaaskruiden en het zout. Voeg daarna de boter toe en kneed het geheel tot een soepele deegbal ontstaat. Zet dit 1 uur in de koelkast. Voor speculaasjes: het deeg uitrollen op een beboterde speculaasplank en de figuurtjes vullen. overtollig deeg wegsnijden. Eventueel geschaafde amandelen erop drukken. De plank omdraaien op een beboterde bakplaat. Voor speculaasbrokken: het deeg uitrollen tot een deikte van 1cm en op een beboterde bakplaat leggen. Eventueel gepelde amandelen indrukken en op de bovenkant bestrijken met een losgeklopt ei. Plaats de bakplaat in een voorverwarmde oven, temperatuur 150-170 graden (gasoven stand 2 of 3). gedurende 20-25 minuten voor de speculaasjes en 45-50 minuten voor speculaasbrokken.

    Fabrikant
    Jacob Hooy BV
    Postbus 70
    1906 ZH  Limmen

     

    Speculaaskruiden Jacob Hooy 60g

    Speculaaskruiden Jacob Hooy 60g. Speculaaskruiden, gem.spec.

    • Prijs: € 3,95 - In voorraad
Product beoordelingen

    Schrijf je eigen recensie

    U recenseert: Speculaaskruiden Jacob Hooy 60g

CMS tab