Hulp nodig bij het bestellen? Bel 0251-700260
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Spirulina Vitals 500mg 180tab Zoom

Spirulina Vitals 500mg 180tab

Schrijf als eerste een beoordeling

Product is vervangen door Spirulina Bio Vitals


Spirulina Vitals bevat een breed spectrum aan eiwitten waarbij alle essentiële aminozuren vertegenwoordigd zijn.

Beschikbaarheid: Uit voorraad

€ 21,95 € 17,96
Product Omschrijving

  Productdetails

  Product is vervangen door Spirulina Bio Vitals

  Spirulina Vitals 500mg

  Hawaiiaanse Spirulina pacifica:

  Iedereen kent wel het advies van twee ons groenten en twee stuks fruit per dag. In het dagelijks leven komt het er echter vaak niet van. Daar kan Hawaiiaanse spirulina een uitkomst bieden! Deze blauwalg is namelijk ’s werelds meest voedzame greenfood. Doordat het een volstrekt natuurlijk product is, worden de voedingsstoffen bijna volledig opgenomen door het lichaam. En het scala aan gezonde stoffen is ook nog eens zo uitgebreid dat je zou kunnen zeggen dat het de Multi van Moeder Aarde zelf is.

  Wat zit er allemaal in spirulina?

  Spirulina pacifica bevat een breed spectrum aan eiwitten waarbij alle essentiële aminozuren vertegenwoordigd zijn. Het is de rijkste bron van bètacaroteen en gemengde carotenoïden (waaronder zeaxanthine) ter wereld. Ook bevat spirulina het meeste vitamine E van alle natuurlijke grondstoffen en is het 49% actiever in het lichaam dan synthetische vitamine E. Bovendien bevat spirulina vitamine K2 waarvan steeds duidelijker wordt dat het een belangrijke rol speelt bij het behoud van sterke botten en schone bloedvaten.

  Er is geen betere bron van GLA. Spirulina bevat 3 keer meer GLA dan teunisbloemolie. In totaal bevat spirulina 9 belangrijke vitaminen, waaronder vitamine B1, B2, B3, B6 en B12. Bovendien bevat het meer dan 14 mineralen die zijn gebonden aan 8 essentiële aminozuren zoals methionine en cysteïne. Tot slot is het rijk aan chlorofyl en superoxidedismutase (S.O.D.).

   

  Spirulina Vitals 500mg samenstelling per tablet

  500 mg Spirulina (Arthrospira platensis) 

   

  Hulpstoffen:

  Siliciumdioxide, inuline, magnesiumstearaat.

   

  Vrij van:

  Gluten, soja, lactose, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

   

  Allergie-info:

  Bevat mogelijk sporen van vis en schaaldieren.

   

  Spirulina Vitals 500mg gebruik:

  Tweemaal daags drie tabletten of zoals geadviseerd. Beginnen met een tot twee tabletten tweemaal per dag en geleidelijk opbouwen. Doordat spirulina energie geeft kan het zijn dat men moeilijker in slaap valt als men het laat op de dag neemt. 

  Vitals levert specialistische en hoogwaardige voedingssupplementen en we delen kennis over de werkzaamheid van voedingssupplementen om op natuurlijke wijze gezond te worden of te blijven. Onze focus ligt hierbij op de ondersteuning van professionals die beroepsmatig anderen adviseren over natuurlijke gezondheidsproducten. Uitgebreide informatie, goede service, snelle levering en het tijdig en compleet beantwoorden van (technische) vragen behoren tot onze topprioriteit.

  In ons assortiment staan de dosering, opneembaarheid en werkzaamheid van de ingrediënten centraal. In de zoektocht naar nieuwe producten ligt het accent altijd op de onderbouwing van het beoogde effect. Deze onderbouwing vormt een cruciaal onderdeel van de kennis die wij ter beschikking stellen.

  Vanuit onze zelfstandige en onafhankelijke positie zijn wij in staat om grondstoffen en leveranciers te selecteren die aan deze strenge normen voldoen. Het belangrijkste criterium voor supplementen is natuurlijk resultaat. Daarom hecht Vitals het grootste belang aan de puurheid en werkzaamheid van haar producten.

   

  Spirulina Vitals 500mg 180tab

  Spirulina Vitals 500mg 180tab. Product is vervangen door Spirulina Bio Vitals Spirulina Vitals bevat een breed spectrum aan eiwitten waarbij alle essentiële aminozuren vertegenwoordigd zijn.

  • Prijs: € 17,96 - Niet voorradig
Product beoordelingen

  Schrijf je eigen recensie

  U recenseert: Spirulina Vitals 500mg 180tab

CMS tab

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

 • Absolute Spirulina Mattisson 500mg 240tab

  Absolute Spirulina Mattisson 500mg 240tab

  € 10,95
 • Absolute Chlorella Poeder Bio Raw Mattisson 150gr

  Absolute Chlorella Poeder Bio Raw Mattisson 150gr

  € 17,43 € 15,95
 • Bio spirulina Hanoju 400mg 300tab

  Bio spirulina Hanoju 400mg 300tab

  € 13,30
 • Zeewier Eiwit Supershake Mattisson 500g

  Zeewier Eiwit Supershake Mattisson 500g

  € 25,66