Supplementen

Voedingssupplementen kopen

 

Wat zijn voedingssupplementen?

Voedingssupplementen zijn (voedings)stoffen die je ter ondersteuning van de dagelijkse voeding kunt innemen. Vaak worden voedingssupplementen ingenomen wanneer er niet genoeg vitaminen en/ of mineralen vanuit de voeding worden opgenomen. Deze supplementen komen voor in alle verschillende vormen, soorten en maten. Zo heb je bijvoorbeeld tabletten, capsules, poeders, maar ook supplementen in vloeibare vorm. Voedingssupplementen bestaan uit één of meerdere vitaminen, mineralen of bioactieve stoffen.

Waarom voedingssupplementen gebruiken?

Wanneer je last hebt van een tekort aan vitaminen en/ of mineralen kan dit zorgen voor lichamelijke en zelfs geestelijke klachten. Het is daarom verstandig om in dat geval gebruik te maken van voedingssupplementen. Omdat veel mensen te weinig vis, noten, groente en fruit eten en niet genoeg buiten komen (vanwege bijvoorbeeld kantoorbanen) kunnen tekorten ontstaan van vitaminen en mineralen. Voedingssupplementen die ter ondersteuning van een gevarieerde voeding worden ingenomen, zijn daarom de perfecte oplossing voor een vitaminen of mineralen tekort.

Ook veganisten en vegetariërs hebben vanwege hun dagelijkse voeding een groter risico op een vitaminen en mineralen tekort. Voedingssupplementen kunnen er dan toch voor zorgen dat je wel voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt.

Overige groepen mensen die een groter risico hebben op een vitaminen of mineralen tekort zijn bijvoorbeeld: Mensen die vaak hetzelfde eten, mensen die in korte tijd heel veel proberen af te vallen of ouderen die niet genoeg eten. In combinatie met een gezonde, gevarieerde dagelijkse voeding en genoeg lichaamsbeweging bieden voedingssupplementen de juiste aanvulling. Let op! Bekijk voor het gebruik van voedingssupplementen altijd even de verpakking of bijsluiter. Dit om te voorkomen dat je producten gebruikt die niet voor jou van toepassing zijn.

Wil jij gebruik maken van voedingssupplementen?

Ben jij op zoek naar een voedingssupplement? DeGezondheidslijn levert vitaminen en natuurlijke voedingssupplementen. Wij hebben een ruim assortiment van 60.000 producten die via onze webshop te bestellen zijn. Ons team staat voor een goede prijs/kwaliteit verhouding voor al onze voedingssupplementen.

Jouw product voor 21.00 uur besteld, morgen in huis!

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu