Resveratrol

Resveratrol voedingssupplementen kopen

Resveratrol is een polyfenol, dat voorkomt in verschillende plantensoorten. Deze gezondheidsbevorderende stof is daarnaast ook terug te vinden in rode wijn, blauwe bessen en pinda’s. Polyfenolen zijn van nature krachtige antioxidanten. Door deze stof worden de vrije radicalen in ons lichaam tegengegaan. Dit is een zeer belangrijkproces, want radicalen zijn de voornaamste stoffen die schade toebrengen aan de cellen en weefsels in ons lichaam. Daarnaast ondersteunt resveratrol de gezondheid van het hart en bloedvaten. Lees voor het gebruik van resveratrol supplementen wel altijd eerst even de verpakking of bijsluiter. Hierdoor voorkom je dat je de verkeerde voedingssupplementen of dosering binnenkrijgt die niet voor jou van toepassing is.

Meer over Resveratrol supplementen

Resveratrol (wat behoort tot de polyfenolen) komt voor in verschillende soorten voeding. Vooral in de schil van rode druiven. Vandaar dat deze stof ook voor komt in een glas heerlijke rode wijn. Je hebt ook vast wel eens gehoord dat mensen soms zeggen dat een glas rode wijn goed is voor ons hart en bloedvaten. Dit komt voornamelijk door de stof Resveratrol die dus ook in rode wijn zit.

De voordelen van Resveratrol supplementen

Wanneer jij erg actief bent en veel van jouw lichaam eist kunnen resveratrol supplementen een goede aanvulling zijn op de dagelijkse voeding (met veel groente en fruit). Dit komt omdat de antioxidanten die zich bevinden in resveratrol supplementen, jouw lichaam goed kunnen ondersteunen bij bijvoorbeeld zwaar lichamelijk werk of in hevige stresssituaties. Daarnaast kan het ook werken bij ongemakken rondom de menstruatie en beschermt het onze gezonde cellen en weefsels. Resveratrol biedt dus veel voordelen. Laat je wel altijd goed adviseren voor je gebruik maakt van voedingssupplementen. Lees ook altijd de bijsluiter voor gebruik.

LET OP! Deze supplementen kunnen jouw lichaam ondersteunen in combinatie met een gezonde leefstijl, maar mogen nooit een vervanging van de dagelijkse voeding zijn!

Resveratrol supplementen kopen bij DeGezondheidslijn

Bestel jouw Resveratrol supplementen ter ondersteuning van de dagelijkse voeding. Vindt jouw Resveratrol voedingssupplementen snel en eenvoudig bij DeGezondheidslijn. De Gezondheidslijn heeft een ruim assortiment van 60.000 producten die gemakkelijk via onze webshop te bestellen zijn. Ons team staat voor een goede prijs/kwaliteit verhouding voor al onze producten.
Jouw product voor 21:00 uur besteld, morgen in huis!

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu