-6%

Bonusan Tyronyl 90vcap

21,51 Normale prijs: 22,99 (-6%)

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Voor een goed functionerende schildklier zijn een aantal nutriënten essentieel, welke zijn samengebracht in het product Thyronyl.

Artikelnummer: 805794 Categories: , , , ,

Veilig online betalen met

iDeal PayPal Sofort Bancontact

21,51 Normale prijs: 22,99 (-6%)

  Gratis retourneren

Beschrijving

Bonusan Tyronyl

Bonusan Tyronyl bevat een complex van belangrijke nutriënten voor de schildklier, waaronder jodium en selenium. Wanneer u geen brood eet, bijvoorbeeld vanwege gluten of koolhydraten, krijgt u te weinig jodium binnen.

Jodium is een regulerende stof voor de schildklier en draagt bij aan een normale productie van schildklierhormoon. De schildklier neemt in de stofwisseling van het lichaam een centrale plaats in. Via de schildklier worden veel processen in het lichaam aangestuurd, waaronder de energiehuishouding, het hart- en vaatstelsel en het zenuwstelsel.

Tyronyl bevat jodium uit kelp. Kelp is een zeewier dat rijk is aan jodium. Een ander belangrijke component is selenium. Selenium levert eveneens een bijdrage aan een normale werking van de schildklier. Jodium en selenium werken samen en kunnen in de schildklierstofwisseling niet zonder elkaar functioneren.

Belangrijke synergisten in Tyronyl zijn zink en niacine (vitamine B3). Niacine ondersteunt zowel de energiestofwisseling als het zenuwstelsel. Voor dit product wordt alleen de flush-vrije variant van niacine gebruikt. Bij sommige mensen kan gewone niacine namelijk een warme, rode en jeukende huid veroorzaken. Deze reactie is onschadelijk, maar veel mensen vinden de flush onplezierig.

De belangrijkste functies van Bonusan Tyronyl

  1. Draagt bij aan een normale werking van de schildklier
  2. Stimuleert de werking van de stofwisseling
  3. Ondersteunt de energiehuishouding, het hart- en vaatstelsel en het zenuwstelsel
  4. Bevat jodium, selenium en tyrosine voor de schildklier

NYL-producten van Bonusan

Binnen de orthomoleculaire lijn van Bonusan zijn een aantal producten die specifiek weefsel- of orgaangericht zijn. Waar andere producten in de orthomoleculaire lijn meer gericht zijn op het beïnvloeden van de biochemie van de cel, door aanvoer van de juiste nutriënten en hun synergisten, zijn de NYL-producten juist bij uitstek geschikt voor gerichte behandeling van een weefsel of organen.

Alle ingrediënten in een NYL-product benadrukken verschillende functies en systemen en bieden gezamenlijk een synergistisch werkende mix, die de werking van het betreffende weefsel of orgaan(systeem) optimaal ondersteunt.

Bevat per 3 vegetarische capsules:

Jodium (uit kelp) 300 mcg
Selenium (als seleno-L-methionine) 150 mcg
L-Tyrosine 450 mg
Zink (als -citraat) 15 mg
Vitamine B3 (niacine) 60 mg

Hulpstoffen

microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat, cellulose (HPMC).

Gegarandeerd vrij van

soja, gist, gluten, lactose, toegevoegde sacharose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Bonusan Tyronyl gebruik:

Dagelijks 3 maal 1 capsule tijdens of vlak na de maaltijd innemen.

Fabrikant:

Bonusan BV
Edisonstraat 64
3281 NC Numansdorp

Over Bonusan
Bonusan wil bijdragen aan een gevoel van controle over de eigen gezondheid. Als gedreven familiebedrijf leveren we daarom sinds 1966 professionele voedingssupplementen en plantenextracten. Inmiddels vindt u ons in zeven landen. Onderzoek, ontwikkeling en productie doen we altijd in Nederland, in onze eigen fabriek.

Veel mensen weten nog niet dat je met voeding, beweging en suppletie veel kunt bereiken. En dat is een gemiste kans voor het individu én voor de maatschappij. Onze vakkennis maken we daarom breed toegankelijk. We zoeken actief naar betere inzichten en onderbouwen alles wat we zeggen, doen en maken met wetenschappelijk onderzoek.

We zien een toekomst met daarin een betere levenskwaliteit voor iedereen: Living Quality. Via onze stichting Natura Foundation organiseren we cursussen en opleidingen in voeding, beweging, orthomoleculaire therapie en klinische psycho-neuro-immunologie. Alles waar we ons voor inzetten heeft maar één doel: u meer grip op gezondheid geven.

Dit product is een voedingssupplement.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Aanbevolen dosering van Tyronyl Bonusan niet overschrijden.

Meer info

Thuiswinkel Waarborg
  • 9,85 Normale prijs: 12,95
  • 13,98 Normale prijs: 17,95
  • 64,57 Normale prijs: 68,99
  • 19,90 Normale prijs: 28,00
  • 15,96 Normale prijs: 21,55

Menu