Hulp nodig bij het bestellen? Bel 0251-700260
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Vascu vitaal plantenextracten 300st Zoom

Vascu vitaal plantenextracten 300st

Schrijf als eerste een beoordeling

Vascu-Vitaal is de natuurlijke methode om reeds vernauwde vaten schoon te maken, zodat het bloed weer onbelemmerd kan doorstromen.

Beschikbaarheid: Uit voorraad

€ 99,50
Product Omschrijving

  Productdetails

  Vascu-Vitaal® + Plantenextracten:

  Het schoonmaken van de bloedvaten wordt bereikt door een evenwichtige combinatie van juist die voedingsstoffen die nodig zijn voor het gezond maken en houden van de vaatwand.
  Omdat het niet gemakkelijk is om alle specifieke voedingsstoffen dagelijks en in de juiste hoeveelheid in te nemen, is het belangrijk om een voedingssupplement te nemen.

  Vascu-Vitaal®

  Vascu-Vitaal is de natuurlijke methode om reeds vernauwde vaten schoon te maken, zodat het bloed weer onbelemmerd kan doorstromen.

  Vascu-Vitaal® is in de Verenigde Staten ontwikkeld door Dr. Loquasto, eigenaar van een privé-kliniek voor chelatietherapie. Op basis van uitgebreid literatuuronderzoek en uitvoerig testen is het product tot stand gekomen.

  Natuurlijke samenstelling Vascu-Vitaal®

  (kijk hier voor complete ingrediëntenlijst) Vascu-Vitaal® is een voedingssupplement op basis van vitaminen, mineralen, aminozuren en weefsel- of plantenextracten. Een evenwichtige combinatie van nutritiënten, die elkaars werking ondersteunen en versterken.

  Vitamine A, C en E zijn sterke anti-oxidanten en in samenwerking met het mineraal selenium zorgen zij ervoor dat vrije radicalen worden geneutraliseerd en geen "verroesting" in ons lichaam plaatsvindt. Zink, Knoflook en de weefsel- en plantenextracten versterken ons immuunsysteem (menselijk afweermechanisme) en dragen daarmee bij aan ons eigen verdedigingsmechanisme tegen lichaamsvreemde elementen. Het vitamine B-complex helpt bij het verlagen van het cholesterolgehalte en het behoud van een normale bloeddruk. Het enzym bromelaïne, geholpen door het aanwezige lecithine en de aminozuren (methionine en cysteïne), zijn het belangrijke "oplosmiddel". Door de zogeheten lipotrope eigenschap is het in staat vetten af te breken en af te voeren. Zo houden we onze bloedvaten schoon en ons lichaam gezond.

  Het basisassortiment kent twee varianten: weefsel- en plantenextracten. De weefselversie bevat de extracten bijnier en thymus. Voor de mensen die uit principe, religieuze overweging of welke beweegreden danook geen orgaanextracten willen innemen, is er de versie met plantenextracten. En moeilijke "slikkers" verwijzen wij naar de granulaat (is met plantenextracten).

  De standaardverpakkingen van Vascu-Vitaal® (tabletten en granulaat) zijn bij de maximale dosering (10 tabletten per dag) goed voor een kuur van minimaal 1 maand.

  Vascu-Vitaal® weefselextracten 300 tabletten € 88,50 (€ 0,295/tablet) Vascu-Vitaal® plantenextracten 300 tabletten € 88,50 (€ 0,295/tablet) Vascu-Vitaal® granulaat 384 gram € 88,50
  Voor de vaste gebruikers of in geval van meerdere gebruikers in een gezin zijn er speciaal grootverpakkingen, die tevens voordeliger zijn. Verpakkingen met 600 en 900 tabletten, goed voor resp. 2 en 3 maanden kuren, bij inname van 10 tabletten per dag.

  Gebruiksadvies Vascu-Vitaal®

  - standaardregel voor een reinigingskuur is 1 maand per 10 levensjaren;
  - bij aanvang van de kuur is het raadzaam de inname langzaam op te voeren, start met 6 tabletten (3 x daags 2 tabletten) en verhoog dit geleidelijk tot 10 tabletten binnen 2 weken;
  - bij aanvang kunnen lichte verschijnselen van hoofdpijn, misselijkheid en duizeligheid zich openbaren. Dit als gevolg van een verbeterde doorbloeding.
  - Na de kuur is het verstandig een onderhoudsdosering aan te houden, denk aan 3 tot 4 tabletten per dag;
  - Eet gezond en gevarieerd, zorg voor regelmatig, lichte beweging. Voorkom stress.


  Vascu-Vitaal® voor een Gezond leven.

  Vascu Vitaal®

  Aan de conditie van uw bloedvaten kunt u tegenwoordig veel zelf doen. Bijvoorbeeld met behulp van een product als Vascu-Vitaal®, een voedingssupplement met zorgvuldig geselecteerde nutriënten. (Dit zijn onder andere vitaminen, mineralen, aminozuren, fytosterolen en rutosiden). Vascu Vitaal ® is verkrijgbaar op weefselbasis en op basis van plantenextracten. Tenslotte attenderen wij u op Vascu-Vitaal® nieuwe formule met vitamine K2, Fystosterolen, Rutine, Crataegus-extract en Alpha Liponzuur.

  Uw bloedvaten schoon en elastisch
  Met deze natuurlijke methode houdt u uw bloedvaten schoon en elastisch. Niet alleen de bloedvaten profiteren van de kuur met Vascu-Vitaal®. Ook merkt u dat uw algehele conditie vooruit gaat. Deze methode wordt versterkt door een optimale doorbloeding van alle organen en weefsels.

  Verbeterde conditie
  Andere voorbeelden van een verbeterde conditie na een Vascu-Vitaal® kuur zijn:

  • Verbetering van het geheugen en het concentratievermogen.
  • Goed voor het gezichtsvermogen en geeft een jeugdiger uiterlijk.
  • Ook helpt Vascu-Vitaal® snel bij koude handen en voeten.
  • Vascu-Vitaal® doet wat het belooft: uw bloedvaten schoon houden.
  • Vascu-Vitaal® ondersteunt uw lichamelijke weerstandsvermogen en bevordert uw algemene goede gezondheid.
  Vascu vitaal plantenextracten 300st

  Vascu vitaal plantenextracten 300st. Vascu-Vitaal is de natuurlijke methode om reeds vernauwde vaten schoon te maken, zodat het bloed weer onbelemmerd kan doorstromen.

  • Prijs: € 99,50 - Niet voorradig
Product beoordelingen

  Schrijf je eigen recensie

  U recenseert: Vascu vitaal plantenextracten 300st

CMS tab

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

 • Vascu Vitaal Oligo Pharma 900st.

  Vascu Vitaal Oligo Pharma 900st.

  € 245,00 € 194,96
 • Vascu Vitaal plantenextracten 600tab

  Vascu Vitaal plantenextracten 600tab

  € 179,50 € 146,95