Menopauze & menstruatie

Menopauze en menstruatie supplementen kopen

De overgang is een fase waarin de eierstokken geleidelijk ophouden met het produceren van het vrouwelijk geslachtshormoon oestrogeen. Dit begint meestal rond het 45e  levensjaar van vrouwen en kan in sommige gevallen wel 10 jaar duren. In deze fase wordt je als vrouw onregelmatig ongesteld en blijven de menstruaties uiteindelijk helemaal weg. Sommige vrouwen hebben nog niet door dat zij in de overgang zijn en kunnen hier lichamelijk en zelfs geestelijk last van krijgen. De menopauze en menstruatie supplementen bij De Gezondheidslijn kunnen ondersteuning bieden bij sommige klachten tijdens de overgang ook wel menopauze genoemd. Lees voor gebruik altijd even de verpakking en bijsluiter om te voorkomen dat je producten of supplementen gebruikt die niet voor jou van toepassing zijn.

Meer over menopauze en menstruatie supplementen kopen

De klachten ontstaan wanneer de hoeveelheid eicellen in de eierstokken afneemt, want op dit moment wordt in jouw lichaam ook minder oestrogeen en progesteron aangemaakt. Oestrogeen is belangrijk voor bepaalde plekken in het lichaam zoals in de hart en bloedvaten, borsten en botten.

De vrouwen in de overgang kunnen last hebben van verschillende fysieke klachten. Denk bijvoorbeeld aan zwetend wakker worden in de nacht, heftige warmte aanvallen en vaginale droogheid. Daarnaast kan je ook last krijgen van mentale klachten in de menopauze zoals stemmingswisselingen, hoofdpijn, depressieve buien en geen zin om te vrijen. De Gezondheidslijn biedt een ruim assortiment aan menopauze en menstruatie supplementen die bij bepaalde overgangsklachten de problemen zouden kunnen verminderen. Denk bijvoorbeeld aan Ymea dag en nacht. Dit supplement biedt ondersteuning tijdens de overgang bij opvliegers, stemmingswisselingen, prikkelbare gevoelens en biedt ondersteuning voor een goede nachtrust.

Wanneer je gebruik wilt maken van menopauze en menstruatie supplementen is het verstandig om je goed te laten informeren. Onze klantenservice staat daarom dagelijks voor jou klaar. Let op! Bij het gebruik van supplementen is een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl erg belangrijk.

Menopauze en menstruatie supplementen kopen bij De Gezondheidslijn

Bestel jouw menopauze en menstruatie supplementen snel en eenvoudig bij De Gezondheidslijn.  De Gezondheidslijn heeft een ruim assortiment van 60.000 producten die via onze webshop te bestellen zijn. Ons team staat voor een goede prijs/kwaliteit verhouding voor al onze producten. Jouw product voor 21:00 besteld, morgen in huis!

  • Dag & Nacht Ymea 64ca

    Kruidenpreparaat met vitaminen

    21,99 Normale prijs: 24,99

    Dag & Nacht Ymea 64ca

    21,99 Normale prijs: 24,99

Menu