Hulp nodig bij het bestellen? Bel 0251-700260
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Vitamine B3 Niacine Vitals Zoom

Vitamine B3 Niacine Vitals 500mg 100cap

Wees de eerste om dit product te waarderen

Vitamine B3 Vitals 100mg (niacine): Vitamine B3 draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid en ondersteunt de energieproductie.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 24,95 € 19,96
Product Omschrijving

  Productdetails

  Vitamine B3 Vitals 100mg (niacine)

  Vitamine B3 draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid en ondersteunt de energieproductie. Het is goed voor slijmvliezen, huid en zenuwstelsel. Ten slotte levert B3 een bijdrage aan normaal psychologisch functioneren (zoals concentratie, leervermogen en beredeneervermogen).

  B-vitaminen zijn wateroplosbaar en worden niet in het lichaam opgeslagen.

  Samenstelling per capsule:
  100 mg vitamine B3 (niacine)
  Hulpstoffen:
  Microkristallijne cellulose, hydroxypropylmethylcellulose, siliciumdioxide.

  Vitamine B3 Vitals 100mg is vrij van:
  Soja, lactose, gluten, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

  Let op:
  Na het innemen van een capsule niacine 100 mg kan er een bijwerking optreden die bekend staat als de ‘niacine flush’. Daarbij wordt de huid erg rood en kan zelfs licht gaan opzwellen. Tevens kan dit gepaard gaan met een heftige jeuk. Deze verschijnselen houden doorgaans 30 minuten tot een uur aan. Deze reactie kan heftig zijn, maar is ongevaarlijk en van voorbijgaande aard. Er is hierbij geen sprake van een allergische reactie.

  Vitamine B3 Vitals 100mg gebruik:

  1 tot 3 capsules per dag bij een maaltijd met ruim water innemen of zoals geadviseerd. 

  Vitals levert specialistische en hoogwaardige voedingssupplementen en we delen kennis over de werkzaamheid van voedingssupplementen om op natuurlijke wijze gezond te worden of te blijven. Onze focus ligt hierbij op de ondersteuning van professionals die beroepsmatig anderen adviseren over natuurlijke gezondheidsproducten. Uitgebreide informatie, goede service, snelle levering en het tijdig en compleet beantwoorden van (technische) vragen behoren tot onze topprioriteit.

  In ons assortiment staan de dosering, opneembaarheid en werkzaamheid van de ingrediënten centraal. In de zoektocht naar nieuwe producten ligt het accent altijd op de onderbouwing van het beoogde effect. Deze onderbouwing vormt een cruciaal onderdeel van de kennis die wij ter beschikking stellen. Vanuit onze zelfstandige en onafhankelijke positie zijn wij in staat om grondstoffen en leveranciers te selecteren die aan deze strenge normen voldoen.

  Het belangrijkste criterium voor supplementen is natuurlijk resultaat. Daarom hecht Vitals het grootste belang aan de puurheid en werkzaamheid van haar producten.

  Fabrikant:
  Vitals Voedingssupplementen
  Pieter Lieftinckweg 29
  1505 HX Zaandam

  Dit product is een voedingssupplement.
  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
  Buiten bereik van jonge kinderen houden.
  Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
  Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Aanbevolen dosering van Vitamine B3 Niacine Vitals niet overschrijden.

  Vitamine B3 Niacine Vitals 500mg 100cap

  Vitamine B3 Niacine Vitals 500mg 100cap. Vitamine B3 Vitals 100mg (niacine): Vitamine B3 draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid en ondersteunt de energieproductie.

  • Prijs: € 19,96 - In voorraad
Product beoordelingen

  Schrijf je eigen recensie

  U recenseert: Vitamine B3 Niacine Vitals 500mg 100cap

CMS tab