Hulp nodig bij het bestellen? Bel 0251-700260
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Vitamine B50 Complex Lamberts Zoom

Vitamine B50 Complex Lamberts 60tabl

Schrijf als eerste een beoordeling

Vitamine B50 complex kan worden gebruikt door mensen die zich slecht voeden, en in het algemeen kant-en-klaar voedsel eten.

Beschikbaarheid: Uit voorraad

€ 17,25 € 14,55
Product Omschrijving

  Productdetails

  Vitamine B50 Complex Lamberts

  B vitamines zijn vrijwel bij ieder proces in ons lichaam onontbeerlijk. Zij zijn nodig voor het vrijmaken van energie uit onze voeding en voor de omzetting van vetten en eiwitten. Maar ook voor een gezond centraal zenuwstelsel en een goede functie van het gastro intestinale stelsel. De groep B vitamines dragen ook bij tot het behoud van een gezonde huid, haar, ogen, mond, lever een de productie van hemoglobine.

  De B-vitamines vormen een groep essentiële voedingsstoffen die bepaalde eigenschappen met elkaar gemeen hebben. Ze zijn allemaal in water oplosbaar en worden gevonden in voedselbronnen als biergist, vlees, volle granen, meelspijzen en peulvruchten. Hoewel ze chemisch van elkaar verschillen is hun werking in het lichaam nauw met elkaar verbonden.

  Het metabolisme van foliumzuur en vitamine B12 hangt bijvoorbeeld nauw met elkaar samen, vitamine B2 is vereist voor de activering van vitamine B6, en vitamine B3 (Nicotinamide) kan alleen worden aangemaakt uit andere voedingsstoffen, indien er voldoende vitamine B6 voorhanden is. Het B-complex werkt in het lichaam dus als een vitaminegroep. Veel artsen en therapeuten prefereren in geval van langdurige suppletie daarom het adviseren van een B complex (als monotherapie of in combinatie met één of meer simplex B vitamines).

  Lamberts Vitamine B50 complex is een hoog gedoseerd veel omvattend complex van de belangrijke groep B vitamines. Ook de concentraties van de stoffen inositol en het “brainfood” choline zijn beide hoog. Vitamine B50 complex kan worden gebruikt door mensen die zich slecht voeden, en in het algemeen kant-en-klaar voedsel eten, ouderen en mensen op een streng dieet, herstellenden die een tekort in hun voeding moeten aanvullen, iedereen met een veeleisende levenswijze en onregelmatige voedingsgewoonten en door zware drinkers.

  Samenstelling per dagdosering van 1 tablet:

      % ADH*
  Thiamine 50 mg 4545
  Riboflavine 50 mg 3751
  Niacine 50 mg 313
  Vitamine B6 50 mg 3571
  Foliumzuur 400 mcg 200
  Vitamine B12 50 mcg 2000
  Biotine 0,05 mg 100
  Pantotheenzuur 50 mg 833
  Inositol 50 mg  
  Cholinebitartraat 50 mg  
  PABA 15 mg  

  *ADH = Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid      

  Hulpstoffen: Cellulose, hydroxypropyl Methylcellulose, sterinezuur, siliciumdioxide, magnesiumstearaat. Coating: Hydroxypropyl Methylcellulose en glycerine. Desintegratietijd: binnen een uur. Hypo-allergene formule.

  Dosering en gebruik:
  1 tablet per dag bij een maaltijd, tenzij anders wordt geadviseerd.

  Waarschuwing voor gebruik:
  Het innemen van dit product kan soms leiden tot een (donker)gele verkleuring van de urine. Dit is onschadelijk en geeft aan dat het lichaam de vitamine goed heeft opgenomen en een overmaat aan vitamine B2 (riboflavine) uitscheidt. . Door de vochtinname per dag te verhogen zal de urine weer normaal of bijna normaal van kleur worden. Het is niet aanbevolen om meer dan 25 mg B6 per dag te gebruiken tijdens de zwangerschap of als men borstvoeding geeft. Meer dan 25 mg B6 per dag heeft invloed op de moedermelk productie.

  Bewaren op een koele droge plaats, beschermd tegen het licht.
  Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.

  Presentatie:
  Een gele ovale tablet in een verpakking à 60 of 250 tabletten. 

  Fabrikant:
  Lamberts Healthcare UK
  Distributeur:
  Holland Pharma
  Bosberg 41
  7271 LE Borculo

  Dit product is een voedingssupplement.
  Aanbevolen dosering niet overschrijden.
  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
  Buiten bereik van jonge kinderen houden.
  Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
  Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

  Vitamine B50 Complex Lamberts 60tabl

  Vitamine B50 Complex Lamberts 60tabl. Vitamine B50 complex kan worden gebruikt door mensen die zich slecht voeden, en in het algemeen kant-en-klaar voedsel eten.

  • Prijs: € 14,55 - Niet voorradig
Product beoordelingen

  Schrijf je eigen recensie

  U recenseert: Vitamine B50 Complex Lamberts 60tabl

CMS tab

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

 • Vitamine B50 with C NOW 100cap

  Vitamine B50 with C NOW 100cap

  € 20,39
 • Vitamine B50 complex NOW 100tab

  Vitamine B50 complex NOW 100tab

  € 12,90 € 10,32
 • Vitamine B-50 Complex Bonusan 60vcaps

  Vitamine B-50 Complex Bonusan 60vcaps

  € 18,70 € 17,11
 • Vitamine B50 complex Ortholon 120tab

  Vitamine B50 complex Ortholon 120tab

  € 21,55 € 15,25