Hulp nodig bij het bestellen? Bel 0251-700260
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Vitamine B6 plus Bonusan Zoom

Vitamine B6 plus Bonusan 50mg 60vc

Wees de eerste om dit product te waarderen

Vitamine B6 plus Bonusan 50 mg bevat een combinatie van vitamine B6, B12, foliumzuur en diverse vitamines.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 15,30 € 10,80
Product Omschrijving

  Productdetails

  Vitamine B6 plus Bonusan 50mg

  Bevat per vegetarische capsule
  Vitamine B6 (pyridoxine HCl) 50 mg
  Vitamine B12 (cyanocobalamine) 400 mcg
  Foliumzuur 1000 mcg

  Hulpstoffen

  microkristallijne cellulose, cellulose (HPMC), siliciumdioxide.

  Gegarandeerd vrij van

  maïs, soja, gluten, lactose, toegevoegde sacharose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

  Vitamine B6 plus Bonusan beschrijving:

  Vitamine B6 plus 50 mg bevat de combinatie van vitamine B6, B12 en foliumzuur; vitamines die een essentiële rol spelen in de homocysteïnestofwisseling. Homocysteïne is een in hoge concentraties giftig stofwisselingsproduct van het aminozuur methionine en is onder meer een krachtige initiator van vrije radicaalreacties. Een verhoogd homocysteïnegehalte is slecht voor hart en bloedvaten, hersenen, gewrichten en botten.

  Vitamine B6 plus:

  • Helpt bij het verlagen en laag houden van het homocysteïnegehalte;
  • Houdt de bloedvaten schoon;
  • Houdt de geest helder;
  • Ondersteunt alle methyleringsprocessen in het lichaam; methylering is een belangrijk biochemisch proces waarbij een methylgroep (-CH3) wordt overgedragen (bijvoorbeeld bij de aanmaak van neurotransmitters);
  • Ondersteunt bij ongemakken rondom de menstruatie.

  Vitamine B6 plus Bonusan gebruik:

  Dagelijks 1 capsule tijdens of vlak na de maaltijd innemen.
  Voor een regelmatige menstruatie: beginnen op de 7e cyclusdag en innemen tot de menstruatie. Dit schema maandelijks herhalen. 

  Bonusan wil bijdragen aan een gevoel van grip over de eigen gezondheid. Als gedreven familiebedrijf levert Bonusan daarom sinds 1966 professionele voedingssupplementen en plantenextracten. Op dit moment vindt u het Bedrijf in zeven landen. Research, innovatie en de productie doet Bonusan in Nederland, in de eigen fabriek.

  De meeste mensen weten niet dat je met voeding, beweging en suppletie veel kunt bereiken. En dat is een gemiste kans niet alleen voor het individu maar ook voor de maatschappij. Bonusan maakt haar vakkennis hierover daarom breed toegankelijk. Zij zoekt actief naar nieuwe betere inzichten en onderbouwt alles wat zij zegt, doet en maakt met wetenschappelijk onderzoek.

  Bonusan ziet een toekomst met daarin een betere levenskwaliteit voor iedereen: Living Quality. Via de stichting Natura Foundation organiseert Bonusan cursussen en opleidingen in voeding, beweging, orthomoleculaire therapie en klinische psycho-neuro-immunologie. Kortom alles waar Bonusan zich voor inzet heeft maar één doel: de grip op uw gezondheid bevorderen.

  Vitamine B6 plus Bonusan 50mg 60vc

  Vitamine B6 plus Bonusan 50mg 60vc. Vitamine B6 plus Bonusan 50 mg bevat een combinatie van vitamine B6, B12, foliumzuur en diverse vitamines.

  • Prijs: € 10,80 - In voorraad
Product beoordelingen

  Schrijf je eigen recensie

  U recenseert: Vitamine B6 plus Bonusan 50mg 60vc

CMS tab