-19%

Vitamine C Ester-C Lamberts 650 mg 90tabl

29,95 Normale prijs: 37,05 (-19%)

Uitverkocht

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace. Let op: Door de grote vraag wegens het coronavirus is de levering met ongeveer 2 dagen is vertraagd

Vitamine C is voor het eerst ontdekt in 1932. Het was de eerste substantie die in een gecontroleerde studie met voedingsbestanddelen is opgenomen.

Artikelnummer: 708908 Categories: , , , , , ,

Veilig online betalen met

iDeal Klarna PayPal Sofort Bancontact

29,95 Normale prijs: 37,05 (-19%)

Beschrijving

Vitamine C  Ester-C Lamberts 650 mg

Samenstelling: 
Bevat per tablet:
Ester-C650 mg
En voorziet in de 79 % van de vitamine C activiteit (1 gram poeder = 790 mg vitamine C):
Vitamine C500 mg

Hulpstoffen: Calciumcarbonaat, hydroxypropyl methylcellulose, siliciumdioxide, stearinezuur en magnesiumstearaat. Tablet: hydroxypropyl methylcellulose, titaniumdioxide en ijzeroxide.
Desintegratietijd: binnen een uur. 

Toepassingen:
Vitamine C is voor het eerst ontdekt in 1932. Het was de eerste substantie die in een gecontroleerde studie met voedingsbestanddelen is opgenomen. Het is een wateroplosbare vitamine, waarvan dagelijkse inname een vereiste is, omdat het lichaam het niet zelf kan produceren. Van vitamine C is bekend dat het, direct of indirect, betrokken is bij minstens 300 biochemische omzettingen in het lichaam:

Zo is vitamine C vereist voor verschillende belangrijke hydroxyleringen, waaronder de omzetting van proline tot hydroxyproline (en dus de collageenvorming, bijvoorbeeld ten behoeve van intercellulaire stoffen en weefselvernieuwing); is vitamine C noodzakelijk voor de activiteit van leucocyten, immuunglobulines en natuurlijke antistoffen; beschermd het vitamine A en E tegen beschadigingen; helpt het bij de handhaving van normale cholesterolspiegels; heeft vitamine C antioxidatieve eigenschappen; is het betrokken bij de opbouw van corticosteroïde hormonen in de bijnieren; is betrokken bij de vorming van de neurotransmitters noradrenaline, dopamine en 5-hydroxytryptamine (de laatste uit tryptofaan) en de biosynthese van carnitine uit leucine en methionine.

Vitamine C blijkt voorts een belangrijke rol te spelen in het metabolisme van metaalionen, waaronder de absorptie van ijzer in maag en darm en het transport ervan tussen plasma en opslagorganen. 

Vitamine C is ook vereist voor de normale werking van leukocyten, en het neemt deel aan de ontgifting van talrijke lichaamsvreemde stoffen door het microsomale systeem in de lever. Het innemen van deze vorm van vitamine C als aanvulling op de normale voeding is vooral belangrijk voor:

  • ouderen;
  • mensen die weinig of geen vers fruit en verse groente in hun normale voeding hebben;
  • hen,  die supplementen willen gebruiken, die helpen het cholesterolgehalte te verlagen;
  • mensen met een veeleisende levenswijze of drukke bezigheden, die zich onvoldoende voeden;
  • mensen die naast de normale voeding extra vitamine C nodig hebben, zoals rokers, drinkers van alcohol of gebruikers van medicijnen;
  • mensen in die herstellende zijn na ziekte of ongeval (herstelperiode)

Gebruik Vitamine C  Ester-C Lamberts:
1 tot 3 tabletten per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. Inname van de tabletten verdeeld over 
de dag geeft betere resultaten dan 3 tabletten tegelijk per dag. 

Waarschuwingen voor gebruik:
Inname van meer dan 1 gram vitamine C per dosis of meer dan 3 gram per dag  kan soms leiden tot diarree.`
Bewaren op een koele droge plaats, beschermd tegen het licht. 
Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.

Ingredienten
Ester-C (Vitamine C als Calciumascorbaat/Threonaat), Cellulose, Calciumcarbonaat, Hydroxypropyl Methylcellulose, tabletcoating (Hydroxypropyl Methylcellulose, Cellulose, kleur: Titaandioxide & IJzeroxiden), Siliciumdioxide, Stearinezuur, Magnesiumstearaat.

Fabrikant:
Lamberts Healthcare UK
Distributeur:
Holland Pharma
Bosberg 41
7271 LE Borculo

Dit product is een voedingssupplement.
Aanbevolen dosering niet overschrijden.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. 

Meer info

Thuiswinkel Waarborg

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu

Vitamine C Ester-C Lamberts

Vitamine C Ester-C Lamberts 650 mg 90tabl

29,95 Normale prijs: 37,05 (-19%)