-36%

Vitamine C poeder Calciumascorbaat Vitals 200gr

15,96 Normale prijs: 24,95 (-36%)

Uitverkocht

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace. Let op: Door de grote vraag wegens het coronavirus is de levering met ongeveer 2 dagen is vertraagd

Vitamine C poeder Vitals (calciumascorbaat) helpt bij de eliminatie van zware metalen zoals kwik, lood, cadmium en nikkel.

Artikelnummer: 899387 Categories: , , , , , ,

Veilig online betalen met

iDeal Klarna PayPal Sofort Bancontact

15,96 Normale prijs: 24,95 (-36%)

Beschrijving

Vitamine C poeder Calciumascorbaat Vitals

Voor de aanmaak van collageen en andere bindweefselmoleculen is vitamine C essentieel. Alle weefsels die ons lichaam structuur en stevigheid geven zoals de gewrichten, pezen, huid, spieren (waaronder de hartspier), botten en bindweefsel zijn afhankelijk van de opbouwende activiteit van vitamine C, met name in herstelperiodes. Daarnaast speelt vitamine C een belangrijke rol bij de synthese van neurotransmitters en de omzetting van cholesterol in galzuren. Vitamine C helpt bij de eliminatie van zware metalen zoals kwik, lood, cadmium en nikkel.

Samenstelling per halve maatschep van 2,5 ml (ca.):

1970 mg vitamine C (calciumascorbaat) 
210 mg calcium (calciumascorbaat) 

Hulpstoffen: 

Geen.

Gegarandeerd vrij van:

Soja, lactose, gluten, vulstoffen, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs. 

Let op:

Dit product is geschikt voor mensen die het zure ascorbinezuur niet verdragen. Calciumascorbaat heeft een neutrale pH en geeft veel minder maagdarmbezwaren. Bij een hoge inname kan het beste gekozen worden voor een gebufferde of ontzuurde vorm.

Vitamine C poeder calciumascorbaat Vitals gebruik: 

1/2 of 1 afgestreken maatschep (2,5 ml) per dag  bij een maaltijd innemen of zsoals geadviseerd. Mengen met water of met een andere vloeistof. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Vitals levert specialistische en hoogwaardige voedingssupplementen en we delen kennis over de werkzaamheid van voedingssupplementen om op natuurlijke wijze gezond te worden of te blijven. Onze focus ligt hierbij op de ondersteuning van professionals die beroepsmatig anderen adviseren over natuurlijke gezondheidsproducten. Uitgebreide informatie, goede service, snelle levering en het tijdig en compleet beantwoorden van (technische) vragen behoren tot onze topprioriteit.

In ons assortiment staan de dosering, opneembaarheid en werkzaamheid van de ingrediënten centraal. In de zoektocht naar nieuwe producten ligt het accent altijd op de onderbouwing van het beoogde effect. Deze onderbouwing vormt een cruciaal onderdeel van de kennis die wij ter beschikking stellen.

Vanuit onze zelfstandige en onafhankelijke positie zijn wij in staat om grondstoffen en leveranciers te selecteren die aan deze strenge normen voldoen. Het belangrijkste criterium voor supplementen is natuurlijk resultaat. Daarom hecht Vitals het grootste belang aan de puurheid en werkzaamheid van haar producten.

 

Meer info

Thuiswinkel Waarborg

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu

Vitamine C poeder Calciumascorbaat Vitals 200gr (

Vitamine C poeder Calciumascorbaat Vitals 200gr

15,96 Normale prijs: 24,95 (-36%)