-26%

Vitamine-C Poeder Magnesiumascorbaat Vitals 200g

25,96 Normale prijs: 34,95 (-26%)

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Magnesiumascorbaat is een ontzuurde vorm van vitamine C.

Vergelijk

25,96 Normale prijs: 34,95 (-26%)

  Gratis retourneren

Beschrijving

Vitamine-C poeder magnesiumascorbaat Vitals

Vitamine-C Poeder Magnesiumascorbaat Vitals: De mens kan zelf geen vitamine C synthetiseren en is voor de vitamine C-voorziening volledig afhankelijk van de voeding. Vitamine C is wateroplosbaar en komt in het hele lichaam verspreid voor met de hoogste concentratie in de bijnieren en hypofyse. De grootste hoeveelheid vitamine C bevindt zich echter in lever en skeletspieren, vanwege de grote omvang in relatie tot het hele lichaam.
Voor de aanmaak van collageen en andere bindweefselmoleculen is vitamine C essentieel. Mede daarom helpt vitamine C de bloedvaten gezond en elastisch te houden. Alle weefsels die ons lichaam structuur en stevigheid geven zoals de gewrichten, pezen, huid, spieren (waaronder de hartspier), botten en bindweefsel zijn afhankelijk van de opbouwende activiteit van vitamine C, met name in herstelperiodes. Daarnaast speelt vitamine C een belangrijke rol bij de synthese van neurotransmitters, steroïdhormonen, carnitine, de omzetting van cholesterol in galzuren, de afbraak van tyrosine en de mineralenstofwisseling.
Vitamine C is co-enzym van vele enzymen die bij uiteenlopende biologische processen betrokken zijn. De antioxidantfunctie van vitamine C is onder meer van belang voor het behoud van gezonde cellen en weefsels. Vitamine C helpt bij de eliminatie van zware metalen zoals kwik, lood, cadmium en nikkel. In het maagdarmkanaal voorkomt vitamine C de omzetting van nitraat en nitriet in nitrosaminen. Ook speelt vitamine C een rol bij de prostaglandinensynthese en het ondersteunt het immuunsysteem. Op basis van de talloze functies van vitamine C zijn de toepassingen eveneens talrijk.
Magnesiumascorbaat is een zogenaamde ontzuurde vorm van vitamine C. Het is tevens geschikt voor mensen die het zure ascorbinezuur niet verdragen. Een ander voordeel van vitamine C als magnesiumascorbaat is dat er daarnaast een relevante hoeveelheid van het rustgevende mineraal magnesium aanwezig is. Tekorten aan dit belangrijke mineraal komen met ons huidige voedingspatroon veelvuldig voor.

Vitamine-C Poeder Magnesiumascorbaat Vitals:

Samenstelling per 2,5 gram poeder (ca. 1 afgestreken 2,5 ml maatschep):
2250 mg vitamine C (uit magnesiumascorbaat)
250 mg magnesium (uit magnesiumascorbaat)

Hulpstoffen Vitamine C poeder magnesiumascorbaat Vitals:
Geen
Gegarandeerd vrij van:
Soja, lactose, gluten, vulstoffen, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Vitamine-C Poeder Magnesiumascorbaat Vitals gebruik:

1/2 tot 1 afgestreken maatschep (van 2,5 ml) per dag bij een maaltijd innemen of zoals geadviseerd. Mengen met water (bij voorkeur) of met een andere vloeistof.
Na bereiding direct consumeren.

Vitals levert specialistische en hoogwaardige voedingssupplementen en we delen kennis over de werkzaamheid van voedingssupplementen om op natuurlijke wijze gezond te worden of te blijven. Onze focus ligt hierbij op de ondersteuning van professionals die beroepsmatig anderen adviseren over natuurlijke gezondheidsproducten. Uitgebreide informatie, goede service, snelle levering en het tijdig en compleet beantwoorden van (technische) vragen behoren tot onze topprioriteit.

In ons assortiment staan de dosering, opneembaarheid en werkzaamheid van de ingrediënten centraal. In de zoektocht naar nieuwe producten ligt het accent altijd op de onderbouwing van het beoogde effect. Deze onderbouwing vormt een cruciaal onderdeel van de kennis die wij ter beschikking stellen.

Vanuit onze zelfstandige en onafhankelijke positie zijn wij in staat om grondstoffen en leveranciers te selecteren die aan deze strenge normen voldoen. Het belangrijkste criterium voor supplementen is natuurlijk resultaat. Daarom hecht Vitals het grootste belang aan de puurheid en werkzaamheid van haar producten.

Fabrikant:

Vitals Pieter Lieftinckweg 29 1505 HX Zaandam

Dit product is een voedingssupplement.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Aanbevolen dosering van Vitamine C Poeder Magnesiumascorbaat Vitals niet overschrijden.

Meer info

Thuiswinkel Waarborg
  • 22,90 Normale prijs: 29,90
  • 18,98 Normale prijs: 23,00
  • 46,87 Normale prijs: 49,90
  • 15,96 Normale prijs: 24,95
  • 28,95

Menu