-6%

Bonusan Zinkmethionine 15mg 300cap

42,20 Normale prijs: 44,90 (-6%)

Uitverkocht

PostNL
Op werkdagen vóór 21.00u besteld, morgen in huis!
Volg uw pakket met track en trace.

Bonusan Zinkmethionine 15mg capsules

Vergelijk

42,20 Normale prijs: 44,90 (-6%)

Mail mij indien product weer op voorraad is

Beschrijving

Bonusan Zinkmethionine 15 mg

Zink helpt het immuunsysteem. Daarom is Bonusan Zinkmethionine 15mg ontwikkeld: een innovatief zinksupplement dat sneller wordt opgenomen in het lichaam. Zo heeft u als therapeut een product in huis dat extra steun biedt tijdens de wintermaanden en bovendien snel effect heeft. Zinkmethionine is ook verkrijgbaar in een grootverpakking van 300 tabletten.

Zinkmethionine is ten opzichte van veel andere gebruikte zinkverbindingen aanzienlijk beter opneembaar. Zink ondersteunt het immuunsysteem en is goed voor het gezichtsvermogen. Zink draagt bij tot een normale vruchtbaarheid en voortplanting. Het levert een bijdrage in het wegvangen van vrije radicalen in (lichaams)cellen.

Zink is veelzijdig. Het speelt een belangrijke rol in de groei en differentiatie van lichaamscellen. Daarnaast is het bijvoorbeeld direct betrokken bij de aanmaak van eiwitten, zoals enzymen en hormonen. Daardoor is het van belang voor het immuunsysteem, bij zwangerschap en bij groeiende kinderen. Zink draagt bij aan een normale vruchtbaarheid van de vrouw

Vanwege de goede invloed op het gezichtsvermogen en de brede ondersteuning van de gezondheid is dit product ook zeker aan te bevelen voor ouderen.

Brede ondersteuning van de gezondheid

Naast het afweersysteem, is zink goed voor het gezichtsvermogen en scherp zicht. Bovendien is het een krachtige radicalenvanger en bezit een antioxidatieve capaciteit die vergelijkbaar is met vitamine E. Ook voor de vruchtbaarheid van de man is zink goed. Vanwege de gunstige invloed op de ogen, en de brede ondersteuning van de gezondheid, is zinkmethionine ook zeker aan te bevelen aan ouderen.

Best opneembare vorm van zink

Aan methionine gecheleerd zink is zeer resistent tegen binding met fytaten en vezels in het darmkanaal. Daardoor wordt het bijzonder goed opgenomen en blijft het langer in het lichaam dan veel andere vormen van zink.

Belangrijkste kwaliteiten van Zinkmethionine:

  • Helpt onder andere de weerstand, ogen en vruchtbaarheid
  • Methionine garandeert beste opname
  • Geen binding met vezels in het maagdarmkanaal
Samenstelling per capsule % RI*
Zink (als zink-L-monomethionine) 15 mg 150%
% RI* = Referentie Inname

Ingredienten Bonusan Zinkmethionine 

Zink (als zink-L-monomethionine, antiklontermiddel (magnesiumstearaat), Aqua, cellulose (HPMC), Croscarmellose natrium, MCT-olie, microkristallijne cellulose (cellulosegel)

Gebruik Bonusan Zinkmethionine 15mg

Dagelijks 1 tot 3 capsules tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Fabrikant

Bonusan BV
Edisonstraat 64
3281 NC Numansdorp

Dit product is een voedingssupplement.
Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Aanbevolen dosering van Bonusan Zinkmethionine 15 mg niet overschrijden.

Meer info

Thuiswinkel Waarborg
  • 9,93 Normale prijs: 10,60
  • 11,33 Normale prijs: 13,10
  • 14,98 Normale prijs: 17,10
  • 10,39
  • 8,95 Normale prijs: 12,70
  • 14,66 Normale prijs: 15,60

Menu