Producten tegen aambeien

Producten tegen aambeien online kopen

Aambeien zijn (geïrriteerde) opgezwollen en uitgezakte zwellichamen die zich vlak voor de anus bevinden. Deze zwellichamen hebben de functie om de anus af te sluiten. Dit zodat er niet onverhoopt ontlasting uit de anus kan lekken. Wanneer we het hebben over aambeien, is het handig om te weten dat er inwendige en uitwendige aambeien bestaan. Bij uitwendige aambeien bevinden de opgezwollen zwellichamen zich buiten de anus. Bij inwendige aambeien zwellen de zwellichamen te veel op maar blijven deze binnen de anus.

Heb jij last van deze vervelende aandoening en wil jij zo snel mogelijk van jouw pijn af? Wij bieden een ruim assortiment aan zalfjes, tabletten en doekjes om de pijn van jouw aambeien te verlichten.

Aambeienzalf online kopen

Wanneer je last hebt van aambeien, kan een aambeienzalf de uitwendige pijn en jeuk rond de anus verlichten. Vooral als de zalf een pijnstillende stof bevat. Ook kunnen zalfjes tegen aambeien ervoor zorgen dat de aambeien verminderen of zelf helemaal verdwijnen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Kijk dan gerust eens in onze webshop. Wij bieden een groot aanbod aan zalfjes tegen aambeien!

Aambeiendoekjes online kopen

Ook kun je gebruik maken van aambeiendoekjes. Dit wordt vaak ook in combinatie gebruikt met de aambeienzalf. Deze speciale doekjes zijn direct werkzaam en werken verkoelend bij uitwendige aambeien. Zorg voor zachte en geregelde stoelgang, pers niet en blijf niet te lang zitten. Na elke stoelgang kun je de huid reinigen met een aambeiendoekje. Zorg daarnaast voor voldoende beweging waardoor de bloedsomloop zal bevorderen. Let op! Lees voor gebruik altijd even de bijsluiter.

Aambeienzetpillen online kopen

Heb jij last van inwendige aambeien? Dan zijn aambeienzetpillen een uitstekende oplossing! Deze zetpillen hebben een snelle en effectieve werking tegen vervelende irritatie, jeuk en pijn bij aambeien. Bij het begin van de behandeling en in chronische gevallen twee keer per dag één zetpil gebruiken (’s ochtends en ’s avonds). In lichtere gevallen kan één zetpil voldoende zijn.

Bestel jouw producten tegen aambeien bij De Gezondheidslijn

Bestel jouw producten tegen aambeien snel en eenvoudig bij De Gezondheidslijn.

De Gezondheidslijn heeft een ruim assortiment van 60.000 producten die via onze webshop te bestellen zijn. Ons team staat voor een goede prijs/ kwaliteit verhouding voor al onze producten. Jouw product voor 21:00 bestelt, morgen in huis!

 • 5,48 Normale prijs: 6,65

  Curanol tabletten Curanol 40tab

  5,48 Normale prijs: 6,65
 • Sperti cooling gel Sperti 25g

  Verkoelende en verzachtende gel voor de gevoelige, rode huid, met name rond de dunne huid van de anus.

  8,05 Normale prijs: 10,99

  Sperti cooling gel Sperti 25g

  8,05 Normale prijs: 10,99

Menu