Pijnstillende producten

Pijnstillers kopen

Wil je graag pijnstillers kopen? Wij bij De Gezondheidslijn bieden een uitgebreid assortiment dat uit ruim 60.000 producten bestaat. Heb je last van bijvoorbeeld pijn in je rug en of heb je hoofdpijn? Dan ben je op het juiste adres gearriveerd! Bekijk eens onze pijnstillers op deze pagina!

Wat zijn pijnstillers?

Pijnstillers zijn producten die jouw pijn in de meeste gevallen kunnen verlichten of wegnemen. Pijnstillers worden aangeboden in verschillende  vormen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan producten in:

 • Pijnstillende tabletten
 • De zetpil
 • Een pleister
 • Pijnstillende zalfjes

Bij De Gezondheidslijn kan je al deze pijnstillende producten snel en eenvoudig kopen. Door deze pijnstillers in te nemen zorg je dat de inhoud van de pijnstiller op de gewenste locatie terecht komt om de pijn te verlichten. Bekende pijnstillers die eenvoudig te bestellen zijn bij De Gezondheidslijn zijn: ibuprofen, Paracetamol en Aspirine. Na het gebruik van de pijnstillers zorgt ons lichaam dat de resterende stoffen worden opgeruimd en dus verwijderd.

Welke pijnstillers kan je het beste gebruiken?

De Gezondheidslijn biedt een ruim assortiment aan pijnstillers die je kan gebruiken als je last hebt van een niet zo heftige pijn. Deze pijnstillers noemen we ook wel vrij verkrijgbare pijnstillers, omdat je niet naar de dokter hoeft te gaan voor een doktersrecept. Let op! Als je twijfelt over het gebruik van pijnstillers in combinatie met andere medicatie of allergieën overleg dan welke pijnstillers het beste bij jouw situatie passen met bijvoorbeeld de huisarts. Lees voor gebruik altijd even de verpakking en bijsluiter.

Paracetamol kopen bij De Gezondheidslijn

Paracetamol wordt wereldwijd het meeste gebruikt als pijnstiller. De paracetamol is in vergelijking met andere pijnstillers een veilig product. Dit product helpt dan ook tegen pijn bij koorts, griep, spierpijn, verkoudheid en hoofdpijn. Het advies voor volwassen is een maximum van 6 pillen van 500mg per dag.

Aspirine producten kopen

Aspirine is één van de oudste pijnstillers in Nederland. Deze pijnstiller zorgt ervoor dat de prikkels van pijn in het zenuwstelsel vermindert worden. Hierdoor verlicht de pijn of neemt het in sommige gevallen zelfs de pijn weg. Aspirine kan bijvoorbeeld de pijn verlichten bij koorts, ontstekingen, kiespijn, reuma, hoofdpijn en pijn bij menstruatie.

Pijnstillers kopen bij De Gezondheidslijn

Wil jij jouw pijn verlichten door pijnstillers te kopen? De Gezondheidslijn beschikt over een uitgebreid assortiment van pijnstillers. Hierdoor kan je op deze website zeker een pijnstiller vinden die jouw pijn kan verlichten. Ons team staat voor een goede prijs/kwaliteit verhouding voor al onze pijnstillers. Jouw product voor 21:00 besteld, morgen in huis!

 • Curcuma C3-2X Vitakruid 120vc

  Curcuma C3-2X Vitakruid is een kruidenpreparaat

  59,59 Normale prijs: 84,90

  Curcuma C3-2X Vitakruid 120vc

  59,59 Normale prijs: 84,90
 • Paracetamol kind 60mg Healthypharm 10zp

  Healthypharm Kinderparacetamol 60 mg zetpillen zijn te gebruiken bij koorts en pijn bij griep en verkoudheid, koorts en pijn na inenting, hoofdpijn, kiespijn, spit en spierpijn, menstruatiepijn en zenuwpijn.

 • Paracetamol kind 120mg Healthypharm 10zp

  Healthypharm Paracetamol Kinderen Zetpillen 120mg

 • Paradon blister 2 x 10 Healthypharm 20tab

  Paracetamol en propyfenazon hebben een pijnstillende en koortsverlagende werking.

 • Paracetamol kinderen 240mg Healthypharm 10zp

  Healthypharm Paracetamol kinderen Zetpillen 240 mg helpt bij koorts en pijn bij griep en verkoudheid, koorts en pijn na inenting, hoofdpijn, kiespijn, zenuwpijn, spit en spierpijn.

 • Paracetamol caplet 500 Healthypharm 50st

  Paracetamol caplet 500 mg behoort tot de groep van geneesmiddelen met een pijnstillende en koortsverlagende werking

 • Paracetamol 500mg Healthypharm 20tab

  Paracetamol werkt pijnstillend en koortsverlagend.

 • Paracetamol 500mg Leidapharm 50tab

  Paracetamol 500 mg is een geneesmiddel bij pijn en koorts.

 • Boswellia-AF Vitals 60cap

  Boswellia-AF van Vitals bevat het nieuwe, superieure AprèsFlex®.

  20,85 Normale prijs: 26,95

  Boswellia-AF Vitals 60cap

  20,85 Normale prijs: 26,95
 • Saridon Saridon 20tab

  Saridon bij koorts en pijn bij griep en verkoudheid, hoofdpijn, kiespijn, zenuwpijn, spit, spierpijn, menstruatiepijn en koorts en pijn na vaccinatie.

 • Paracetamol kind 120mg Idyl 10zp

  IDYL Kinderparacetamol zetpil 120 mg, zetpillen

 • Nurofen 200mg Nurofen 12tab

  Nurofen 200 tablet wordt gebruikt: voor symptomatische behandeling van matige tot gemiddelde pijn zoals hoofdpijn,
  menstruatiepijn, kiespijn, koorts en pijn bij griep en verkoudheid, spierpijn, reumatische pijn en koorts en pijn na vaccinatie.

 • Groenlipmossel extract & Ovomet Vitakruid 90vc

  Groenlipmosselextract & Ovomet is een formule met een nieuwe innovatie op het gebied van de gewrichten.

  22,99 Normale prijs: 30,90

  Groenlipmossel extract & Ovomet Vitakruid 90vc

  22,99 Normale prijs: 30,90
 • naproxen na 220mg Leidapharm Leidapharm 10st

  Leidapharm Naproxennatrium 220 mg, filmomhulde tabletten

 • Paracetamol 500mg Roter 50tab

  Roter Paracetamol is pijnstillend en koortsverlagend bij griep en verkoudheid; pijnstillend bij hoofdpijn, kiespijn, zenuwpijn, spit, spierpijn, menstruatiepijn, koorts en pijn na vaccinatie.

 • Nurofen 200mg blister Nurofen 48drg

  Nurofen 200 is pijnstillend, ontstekingsremmend en koortsverlagend bij hoofdpijn, kiespijn, menstruatiepijn, spierpijn, spit en reumatische pijn, bij koorts en pijn bij griep en verkoudheid, koorts en pijn na vaccinatie.

 • Paracetamol 1000 mg Teva 10zp

  Paracetamol 1000 PCH, zetpillen 1000 mg

 • Paracetamol 500mg Idyl 50st

  IDYL Paracetamol 500 mg, tabletten

Menu