AOV

AOV Voedingssupplementen

AOV biedt een ruim assortiment aan voedingssupplementen. Zo’n 80 procent van de producten die door AOV worden geproduceerd zijn vrij van kunstmatige hulpstoffen en synthetische smaak, kleur en geurstoffen. AOV onderscheid zich door gebruik te maken van plantaardige vegan capsules die enkel gevuld zijn met vitamines, mineralen en/of kruiden. De supplementen zijn tevens ook glutenvrij en vrij van fructose, lactose en andere allergenen. Wanneer er toch allergenen in een product zitten wordt dit op de verpakking aangegeven. Door middel van het produceren van voedingssupplementen wordt geprobeerd om de wel gekoesterde gezondheid zo goed mogelijk te behouden.

AOV voedingssupplementen online kopen

Wil jij jouw weerstand aansterken met behulp van supplementen? Doe dit dan altijd ter ondersteuning van het dagelijkse eten en drinken. Zorg er daarnaast ook voor dat je zo gevarieerd mogelijk eet. Wanneer je ervoor kiest om een AOV supplement te bestellen, is het handig om rekening te houden met het verschil in de witte etiketten en de transparante etiketten.

De voedingssupplementen met het witte etiket zijn vrij van synthetische smaak, kleur en geurstoffen. Daarnaast zijn de capsules plantaardig en passen die hierdoor uitstekend bij een vegetarische en/of veganistische leefstijl. Vegan capsules zijn erg gebruiksvriendelijk en zijn makkelijk te slikken. Ook kunnen de capsules worden opengemaakt. Er is écht rekening gehouden met iedereen.

Natuurlijk heeft AOV ook producten in tabletvorm in zijn assortiment, deze supplementen zitten in de potjes met het transparante etiket. De tabletten zijn niet plantaardig omdat er geen vegan capsule omheen zit. Dit is dus anders als de plantaardige capsules en minder natuurlijk. Echter wordt er speciaal voor gekozen om deze tabletten juist NIET hulp- en vulstofvrij te maken. Dit komt door de vorm waarin de tabletten geleverd moeten worden en hoe ze gebruikt moeten worden. Er zijn bijvoorbeeld vitamine pillen die als zuigtablet werken omdat dit sneller wordt opgenomen in het lichaam.

AOV supplementen kopen bij DeGezondheidslijn

Bestel uw supplementen om ter ondersteuning van uw voeding voldoende vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Vindt uw AOV voedingssupplementen snel en eenvoudig bij DeGezondheidslijn.

De Gezondheidslijn heeft een ruim assortiment van 60.000 producten die via onze webshop te bestellen zijn. Ons team staat voor een goede prijs/kwaliteit verhouding voor al onze producten.
Jouw product voor 21:00 bestelt, morgen in huis!

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Menu