Onze dagelijkse voeding is erg belangrijk voor onze gezondheid. Door verschillende redenen krijgen wij tegenwoordig niet meer de juiste hoeveelheid voeding- en bouwstoffen binnen. Dit is slecht voor onze gezondheid. Het is essentieel om het lichaam in een natuurlijke balans te houden. Wanneer u dit niet doet doordat je leven drukker is geworden of door de voedselindustrie die steeds commercieleren de voedingsproducten aanbiedt, dan kan je last krijgen van diverse gezondheidsproblemen.

Daarom zie je dat steeds meer mensen de dagelijkse voeding aanvullen met voedingssupplementen. Onze klanten worden meestal na een bezoek aan de therapeut doorverwezen naar ons om de gezondheid te verbeteren. Ook zie je dat steeds meer mensen in hebben gezien hoe belangrijk het is om je lichaam in een natuurlijke balans te houden.

De Gezondheidslijn biedt een uitgebreid assortiment aan kwaliteitssupplementen om uw gezondheid te ondersteunen. Bent u opzoek naar een bepaald product? Of heeft u last van een gezondheidsprobleem en weet u niet welk supplement daar bij past? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag!

Als u vragen of opmerkingen heeft zien wij dit uiteraard graag van u via de mail. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Met vriendelijke groet, Team Gezondheidslijn

Haagbeuk 15 – 1853 AD Heiloo

Contact­gegevens

Bel: 0651515845
Mail: info@degezondheidslijn.nl

Bedrijfs­gegevens

kvknr 37069387
BTW nr. NL099684044b03

Betaal­gegevens

IBAN: NL87INGB0005108705
Swift: INGBNL2A

Beoordelingen over De Gezondheidslijn.nl

De reviews worden verzameld via een derde partij; De Feedback Company, bekijk hier de reviews. En bekijk hier het reviewbeleid.

Menu