Oogverzorging producten

Oogverzorging producten kopen

Veel Nederlanders hebben last van droge ogen. Dit probleem ontstaat wanneer in jouw ogen te weinig traanvocht wordt aangemaakt. Daarnaast kunnen de klachten ook ontstaan door de kwaliteit van jouw traanvocht in dit geval zorgt dit voor een versnelde uitdroging in de ogen. Traanvocht zorgt ervoor dat jouw oog beschermt wordt tegen uitdroging en infecties. Klachten die je kunt krijgen door een uitdroging van de ogen zijn bijvoorbeeld tranende ogen, brandende ogen, prikkelende ogen. Tranende ogen kan je ook krijgen door rook in je ogen of een ontsteking.

Naast de oorzaak dat de ogen te weinig traanvocht aanmaken kunnen de klachten ook ontstaan uit andere oorzaken zoals ouderdom. Hoe ouder je wordt hoe minder traanvocht je ogen in je traanklier produceren. Door een droge lucht of harde wind kunnen jouw ogen ook uitdrogen. Hierdoor heb je soms ook last van traanogen in de buitenlucht. Daarnaast kunnen vrouwen in de overgang ook sneller last krijgen van uitdroging in de ogen. Verder kunnen sommige medicijnen er ook voor zorgen dat jouw ogen sneller uitdrogen dan normaal. De oogverzorging producten van De Gezondheidslijn kunnen ondersteuning bieden bij klachten aan de ogen.

Meer over oogverzorging producten

Verschillende oogverzorging producten in ons assortiment kunnen helpen bij bijvoorbeeld droge ogen, ontstoken ogen of tranende ogen. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan kunsttranen, denk hierbij aan oogdruppels, ooggel of oogzalf. Daarnaast kunnen sommige brillen de ogen ondersteuning bieden waardoor je ogen minder moe worden door verschillende lichtinvallen. Verder kunnen sommige lenzen zoals bandagelenzen of sclerarenlenzen in sommige gevallen voorkomen dat jouw ogen uitdrogen. Lees voor gebruik altijd even de verpakking en bijsluiter om te voorkomen dat je producten of supplementen gebruikt die niet voor jou van toepassing zijn. Wil jij advies? of heb je vragen? Neem dan even contact op!

Oogverzorging producten kopen bij De Gezondheidslijn

Bestel jouw oogverzorging producten snel en eenvoudig bij De Gezondheidslijn. De Gezondheidslijn heeft een ruim assortiment van 60.000 producten die via onze webshop te bestellen zijn. Ons team staat voor een goede prijs/kwaliteit verhouding voor al onze producten. Jouw product voor 21:00 besteld, morgen in huis!

 • Cellufresh oogdruppels Allergan 12ml

  Onmiddellijk en langdurig comfort for vermoeide, droge ogen.

 • Ogentroost oogdruppels Weleda 10ml

  Ogentroost Oogdruppels bij geprikkelde, rode en tranende ogen als gevolg van onder andere langdurig werken achter een beeldscherm of lang autorijden

 • Oogdruppels Prevalin 10ml

  Heb je ook last van rode ogen, dan kun je naast de Prevalin neusspray, Prevalin Allerstop tabletten, de Prevalin oogdruppels gebruiken.

 • Oogdruppels Vogel 10ml

  A.Vogel Oogdruppels bevatten twee 100% natuurlijke ingrediënten die de ogen snel en langdurig bevochtigen en verfrissen.

 • Oogdruppels extra intensief Vogel 10ml

  A. Vogel oogdruppels extra intensief

 • 13,55 Normale prijs: 15,99

  A Vogel Ooggel 10ml

  13,55 Normale prijs: 15,99
 • Oogdruppels nr 2 jeukende ogen Similasan 10ml

  Similasan Oogdruppels Nr. 2 is ontwikkeld om de ogen te bevochtigen en daardoor het ongemak van jeukende, geïrriteerde ogen te verlichten.

 • 99,99 Normale prijs: 130,11

  Opticlude oog sil max girl 100st

  99,99 Normale prijs: 130,11
 • 1 Step lenzenvloeistof voor 1 maand Oxysept verp

  Oxysept ® 1 Step contactlensvloeistof is het vooraanstaande een-staps peroxidesysteem voor alle zachte contactlenzen, inclusief silicone hydrogel contactlenzen.

 • Oogdruppels optimoist droge ogen Similasan 10ml

  Similasan Optimoist oogdruppels is ontwikkeld om de ogen te bevochtigen en daardoor het ongemak te verlichten.

Menu