Oogverzorging producten

Oogverzorging producten kopen

Veel Nederlanders hebben last van droge ogen. Dit probleem ontstaat wanneer in jouw ogen te weinig traanvocht wordt aangemaakt. Daarnaast kunnen de klachten ook ontstaan door de kwaliteit van jouw traanvocht in dit geval zorgt dit voor een versnelde uitdroging in de ogen. Traanvocht zorgt ervoor dat jouw oog beschermt wordt tegen uitdroging en infecties. Klachten die je kunt krijgen door een uitdroging van de ogen zijn bijvoorbeeld tranende ogen, brandende ogen, prikkelende ogen. Tranende ogen kan je ook krijgen door rook in je ogen of een ontsteking.

Naast de oorzaak dat de ogen te weinig traanvocht aanmaken kunnen de klachten ook ontstaan uit andere oorzaken zoals ouderdom. Hoe ouder je wordt hoe minder traanvocht je ogen in je traanklier produceren. Door een droge lucht of harde wind kunnen jouw ogen ook uitdrogen. Hierdoor heb je soms ook last van traanogen in de buitenlucht. Daarnaast kunnen vrouwen in de overgang ook sneller last krijgen van uitdroging in de ogen. Verder kunnen sommige medicijnen er ook voor zorgen dat jouw ogen sneller uitdrogen dan normaal. De oogverzorging producten van De Gezondheidslijn kunnen ondersteuning bieden bij klachten aan de ogen.

Meer over oogverzorging producten

Verschillende oogverzorging producten in ons assortiment kunnen helpen bij bijvoorbeeld droge ogen, ontstoken ogen of tranende ogen. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan kunsttranen, denk hierbij aan oogdruppels, ooggel of oogzalf. Daarnaast kunnen sommige brillen de ogen ondersteuning bieden waardoor je ogen minder moe worden door verschillende lichtinvallen. Verder kunnen sommige lenzen zoals bandagelenzen of sclerarenlenzen in sommige gevallen voorkomen dat jouw ogen uitdrogen. Lees voor gebruik altijd even de verpakking en bijsluiter om te voorkomen dat je producten of supplementen gebruikt die niet voor jou van toepassing zijn. Wil jij advies? of heb je vragen? Neem dan even contact op!

Oogverzorging producten kopen bij De Gezondheidslijn

Bestel jouw oogverzorging producten snel en eenvoudig bij De Gezondheidslijn. De Gezondheidslijn heeft een ruim assortiment van 60.000 producten die via onze webshop te bestellen zijn. Ons team staat voor een goede prijs/kwaliteit verhouding voor al onze producten. Jouw product voor 21:00 besteld, morgen in huis!

 • Ogentroost oogdruppels Weleda 10ml

  Ogentroost Oogdruppels bij geprikkelde, rode en tranende ogen als gevolg van onder andere langdurig werken achter een beeldscherm of lang autorijden

 • Oogdruppels Prevalin 10ml

  Heb je ook last van rode ogen, dan kun je naast de Prevalin neusspray, Prevalin Allerstop tabletten, de Prevalin oogdruppels gebruiken.

 • Oogdruppels Vogel 10ml

  A.Vogel Oogdruppels bevatten twee 100% natuurlijke ingrediënten die de ogen snel en langdurig bevochtigen en verfrissen.

 • Optive oogdruppels Allergan 10ml

  OPTIVE ™ Lubricant oogdruppels zijn de enige kunstmatige tranen die zijn ontworpen om te werken op 2 manieren voor duurzame verlichting van droge oog symptomen.

 • Oogdruppels extra intensief Vogel 10ml

  A. Vogel oogdruppels extra intensief

 • 13,55 Normale prijs: 15,99

  A Vogel Ooggel 10ml

  13,55 Normale prijs: 15,99
 • Oogdruppels nr 2 jeukende ogen Similasan 10ml

  Similasan Oogdruppels Nr. 2 is ontwikkeld om de ogen te bevochtigen en daardoor het ongemak van jeukende, geïrriteerde ogen te verlichten.

 • Eyot minim Eyot 1st

  Hulpmiddel bij het indruppelen van uw ogen.

 • Alles in een zachte lenzenvloeistof Unicare 360ml

  Unicare Alles in een zachte lenzenvloeistof

 • Oogdruppels Leefit 15ml

  Geeft verlichting bij droge, geïrriteerde en vermoeide ogen.

 • 13,25 Normale prijs: 17,99

  Oogdruppels Ontstoken Oog A Vogel 10ml

  13,25 Normale prijs: 17,99
 • 99,99 Normale prijs: 130,11

  Opticlude oog sil max girl 100st

  99,99 Normale prijs: 130,11
 • 1 Step lenzenvloeistof voor 1 maand Oxysept verp

  Oxysept ® 1 Step contactlensvloeistof is het vooraanstaande een-staps peroxidesysteem voor alle zachte contactlenzen, inclusief silicone hydrogel contactlenzen.

 • Oogdruppels optimoist droge ogen Similasan 10ml

  Similasan Optimoist oogdruppels is ontwikkeld om de ogen te bevochtigen en daardoor het ongemak te verlichten.

 • Visiodoron malva oogdruppels Weleda 10×0.4

  Visiodoron Malva® Oogdruppels bevat natuurlijk en niet genetisch gemanipuleerd hyaluronzuur evenals een extract van Malva-bloemen uit gecontroleerde biologische teelt.

 • Zonnebril mat zwart rond Haga Eyewear 1st

  Haga Eyewear Zonnebril mat zwart rond

 • Maandlens -6.00 Unicare 1st

  De zachte maandlenzen van Unicare zijn lenzen van hoge kwaliteit met geïntegreerde UV-bescherming en met een optimaal draagniveau.

 • Daglenzen -1.00 Bausch & Lomb 30st

  Bausch & Lomb Daglenzen -1.00

Menu