Kurkuma kopen

Kurkuma voedingsupplementen online kopen

Ons assortiment kurkuma voedingssupplementen producten, online te kopen bij De Gezondheidslijn. De laagste prijs van Nederland. Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, morgen in huis.

Kurkuma is een gezonde kruid dat voornamelijk bekend is in India. Dit kruid wordt ook wel de geelwortel genoemd. Kurkuma, ook wel geschreven als ‘Curcuma’, is erg gezond en kan ook op veel verschillende manieren worden gebruikt. In de Curcurmawortel zit ongeveer 3% Curcumine. Deze stof werkt anti-oxidatief, remt ontstekingen en zullen tumorcellen bestrijden.

Kurkuma capsules kopen of Kurkuma poeder

Er zijn verschillende methodes om Curcuma in te nemen. Bij De Gezondheidslijn kun je kiezen uit onder andere Kurkuma capsules of Kurkuma poeder.

De Kurkuma supplementen van De Gezondheidslijn kunnen een goede ondersteuning bieden aan zowel je spijsvertering als je leverfunctie. Daarnaast ondersteunen deze Kurkuma supplementen ook jouw immuunsysteem. Dit komt door de Curcumine die deze supplementen bevatten. Curcumine komt voor in de wortel van de Curcuma longa plant en heeft een goede werking op jouw gezondheid. Hieronder geef ik meer informatie over de Kurkuma supplementen.

Meer over Kurkuma supplementen

De Curcumine die zich bevindt in de Kurkuma supplementen wordt al eeuwen gebruikt als ondersteuning naast de dagelijkse voeding. Dit komt door het kruid van de Kurkumaplant, want dit kruid stimuleert de productie van maagsappen en kunnen je helpen om het cholesterolgehalte in je lichaam te verlagen. Daarnaast biedt het ondersteuning bij het onderhouden van de lever en het immuunsysteem. Verder helpen de Kurkuma supplementen van De Gezondheidslijn ook bij het soepel houden van je gewrichten.

Voordelen Kurkuma supplementen kopen

De Kurkuma supplementen van De Gezondheidslijn kunnen dus een goede ondersteuning bieden naast de dagelijkse voeding. Wanneer je last hebt van je gewrichten of heeft je immuunsysteem ondersteuning nodig dan zijn de Kurkuma supplementen een goede aanvulling naast een gevarieerd dieet. Verder kunnen de supplementen ook een bijdrage leveren voor de werking van jouw hart en bloedvaten. Wanneer je meer informatie wilt krijgen over de Kurkuma supplementen van De Gezondheidslijn neem dan even contact op. Bij vragen of advies kun je natuurlijk ook contact opnemen. Lees voor gebruik altijd nog even de bijsluiter of verpakking om te voorkomen dat je supplementen binnenkrijgt die niet voor jou van toepassing zijn.

Kurkuma supplementen kopen bij De Gezondheidslijn

Bestel uw voedingssupplementen om ter ondersteuning van uw voeding voldoende Kurkuma binnen te krijgen. Vind Kurkuma supplementen snel en eenvoudig bij De Gezondheidslijn.

Beste Kurkuma supplement?

De Gezondheidslijn heeft een ruim assortiment van 60.000 producten die via onze webshop te bestellen zijn. Vind de beste Kurkuma supplementen dan ook in ons assortiment. Ons team staat voor een goede prijs/kwaliteit verhouding voor al onze producten. Jouw product voor 21:00 besteld, morgen in huis!

 • Vitals Curcumine SLCP 120cap

  Curcumine SLPC, met solid lipid curcumin particles voor optimale opneembaarheid.

  53,95 Normale prijs: 69,95

  Vitals Curcumine SLCP 120cap

  53,95 Normale prijs: 69,95
 • Curcuma Longa Bioperine Elvitaal 60vc

  Elvitaal Curcuma longa Bioperine

  29,74 Normale prijs: 35,95

  Curcuma Longa Bioperine Elvitaal 60vc

  29,74 Normale prijs: 35,95
 • 22,95 Normale prijs: 30,75

  Curmaxell Springfield 60sft

  22,95 Normale prijs: 30,75
 • curcuma + piper nigrum 510mg p SNP 60cap

  Kurkuma (Curcuma Longa) is een van de belangrijkste kruiden en wordt in Nederland ook wel Geelwortel genoemd. 

  50,30 Normale prijs: 56,00

  curcuma + piper nigrum 510mg p SNP 60cap

  50,30 Normale prijs: 56,00
 • 13,59 Normale prijs: 17,45

  Curcuma tinctuur Nagel 100ml

  13,59 Normale prijs: 17,45
 • Curcuma fast release Lamberts 120tb

  Lamberts Curcuma fast release (Turmeric)

  37,13 Normale prijs: 45,95

  Curcuma fast release Lamberts 120tb

  37,13 Normale prijs: 45,95

Menu